ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Verkoop in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika 2020/2021

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Een master's degree van de verkoop zal je leren bovenkant verkooptechnieken zowel nieuwe als oude. Deze technieken zullen uw verkoop vermogen te verbeteren en kun je jezelf meer effectief de markt. Met deze cursus, kunt u werken in internationaal erkende bedrijven.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Deeltijd Cursus in Verkoop in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Verkoop, Johannesburg Filter

Cursus in Marketing - Short-programma in Sales en Marketing Management

Damelin Part Time
Cursus
feb 2021
<
Deeltijd
<
50 uur
Campus

Na succesvolle afronding van het programma, zal de cursisten Damelin Short programma Certificate in Sales en Marketing Management ontvangen.

Lees meer

Cursus in Groot-en detailhandel - storekeeping en Voorraadbeheer

Damelin Part Time
Cursus
feb 2021
<
Deeltijd
<
64 uur
Campus

Na succesvolle afronding van het programma, zal de leerling de Damelin Short-programma in storekeeping en Stock Controle Certificaat ontvangen.

Lees meer