ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Verkoop in Roemenië 2020/2021

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Een verkooppositie betreft de give-and-take tussen consumenten en de industrie en de handel tussen landen. Dit vakgebied richt zich op het aanleren van marketing en economie te begrijpen wat drijft de marktvraag en hoe om goederen te leveren terwijl het versterken van de groei van een bedrijf.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Deeltijd Cursus in Verkoop in Roemenië

2 Resultaten in Verkoop, Roemenië Filter

Technieken Voor Verkoop

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
Campus

Een 3-daagse module voor de verkoop personen gericht op een beter beheer van de relaties met hun klanten en de effectiviteit van hun inspanningen te vergroten verkopen.

Lees meer

Het Beheer Van De Sales Force

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Deze cursus helpt sales managers, key account en area sales managers te beheren hun verkoop daadwerkelijk van kracht.

Lees meer