ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Verkoop 2020/2021 in Afrika

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Verkoop kan de concurrentie en uitdagende aspect van de zakenwereld. Mensen die verkoop studie leren hoe te gebruiken sociale en communicatieve vaardigheden en krijgen een achtergrond in financiƫn, economie en marketing om te helpen bij het verkopen van diensten of producten, meestal in een retail, productie, of industriƫle capaciteit.

Een Afrikaans educatieve avontuur kan spannend zijn, omdat het continent 's rijke traditionele erfgoed is dus van vitaal belang voor de cultuur. Afrikanen legendarische gastvrijheid is gastvrij voor vreemdelingen en zijn multi-etnische steden zo spannend met zijn Afrikaanse muziek, dans en kunst, zowel traditionele als moderne vormen heel andere werelden van toepassing en vreugde, en er is een paar esthetische ervaringen waar u ook gaat om te vergelijken en contrast met de kleur, werveling, geur en geluiden van een Afrikaanse markt.

Cursus Deeltijd in Verkoop in Afrika

4 Resultaten in Verkoop, Afrika Filter

Customer Experience Management met Salesforce Training Course

FutureLearn
Cursus
28 jan 2021
<
Deeltijd
<
12 weken
Engels
Online

Leer hoe u CX-frameworks implementeert met behulp van Salesforce CRM-technologie en een effectievere klantensuccesmanager wordt.

Lees meer

Cursus in Marketing - Short-programma in Sales en Marketing Management

Damelin Part Time
Cursus
feb 2021
<
Deeltijd
<
50 uur
Campus

Na succesvolle afronding van het programma, zal de cursisten Damelin Short programma Certificate in Sales en Marketing Management ontvangen.

Lees meer

Sales Skills for Today: An Introduction to Entrepreneurial Sales Course - Entrepreneurial Sales Institute (ESI)

FutureLearn
Cursus
05 okt 2020
<
Deeltijd
<
12 weken
Engels
Online

Leer hoe u kunt verkopen in de complexe markt van vandaag en verwerf veelgevraagde verkoopvaardigheden om uw loopbaanontwikkeling te versnellen.

Lees meer

Cursus in Groot-en detailhandel - storekeeping en Voorraadbeheer

Damelin Part Time
Cursus
feb 2021
<
Deeltijd
<
64 uur
Campus

Na succesvolle afronding van het programma, zal de leerling de Damelin Short-programma in storekeeping en Stock Controle Certificaat ontvangen.

Lees meer