Filter
Cursus
Canada Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk alle Cursus Studies in Toerisme en Hospitality in Canada

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Toerisme en hospitality programma's meestal om de studie van reizen, entertainment, en een verscheidenheid aan diensten. Studenten kunnen leren over alles van management tot food services. Andere mogelijke onderwerpen zijn hotels en motels, auto huren, en publiekstrekkers.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Cursus in Toerisme en Hospitality in Canada

Lees meer Lees Minder
Andere programma's in in Noord-Amerika

1 Resultaten in Toerisme en Hospitality, Canada

Greystone College

Neem de eerste stappen naar een carrière in deze groeiende industrie. ... [+]

Top Cursus Studies in Toerisme en Hospitality in Canada. Neem de eerste stappen naar een carrière in deze groeiende industrie Waarom Studeer Gastvrijheid Volgens de World Travel and Tourism Council wordt 1 op de 11 banen van de wereld ondersteund door de toeristische en horeca industrie Krijg vaardigheden om te werken op instapniveau, toezicht of leidinggevende functies in hotels, restaurants, resorts, conventiecentra, cruiseschepen en meer Als u een mensenpersoon bent, is dit een geweldige industrie om in te groeien, aangezien u met zaken- en plezier reizigers van over de hele wereld verbindt en goede ervaringen biedt Leer in Vancouver of Toronto, twee van Canada's toerisme-, evenementen- en conventie-hubs. Overweeg een co-op programma om werkelijke ervaring toe te voegen aan je klaslokaal leren Wat is het American Hotel and Lodging Education Institute? ... [-]
Canada Vancouver Toronto
September 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands