ACADEMICCOURSES

Afstandsonderwijs Cursus Studies in Technische studies in de Verenigde Staten 2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Engineering is het proces van het ontwerpen, bedenken, bouwen en onderhouden van machines, structuren, instrumenten en andere dingen die een deel van het dagelijkse leven zijn. Dit wordt gedaan door het combineren van kennis van empirisch bewijs, wiskunde en mondiale bewustwording.

 

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Afstandsonderwijs Cursus in Technische studies in de Verenigde Staten

8 Resultaten in Technische studies, Verenigde Staten, Afstandsonderwijs Filter

Vaardigheidstestschema's voor materiaaltests op landelijke wegen - Universiteit van Birmingham

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
3 weken
Engels
Online

Leer de waarde van Proficiency Testing Schemes (PTS) voor bodem- en materiaaltesten op landelijke wegen en hoe u deze kunt implementeren.

Lees meer

GLOBE Online-programma

University of California, Berkeley
Cursus
<
Voltijds
<
5 maanden
Engels
Online

Ben je geïnteresseerd in studeren aan de Top 3 Engineering School om studiepunten te verdienen, je academische vaardigheden aan te scherpen en je cv op te bouwen? Het GLOBE-te ...

Lees meer

Mode lezingen - online lessen

University of Fashion - Online Fashion Design School
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Laat onze experts leert u over de mode-industrie. Leer hoe beroemde ontwerpers begonnen hun mode dynastieën. Meer informatie over de detailhandel, het brandmerken, licenties e ...

Lees meer

Opnamekunst en showproductie

F.I.R.S.T. Institute
Cursus
sep 2021
Engels
Campus
Online

Het programma Recording Arts and Show Production is bedoeld om studenten de grondbeginselen van opnamekunst en showproductie bij te brengen, inclusief live geluidsversterking ...

Lees meer

Technical Report Writing for Engineers Course - The University of Sheffield

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
6 weken
Engels
Online

Krijg een inleiding tot het schrijven van technische rapporten. Ontdek hoe u uw ideeën kunt communiceren door middel van goedgeschreven technische rapporten.

Lees meer

Aan de slag met de cursus Agile en Design Thinking - Darden School of Business, University of Virginia

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
4 weken
Engels
Online

Maak kennis met agile productontwikkeling en ontwerpdenken, zodat u betere digitale producten kunt bouwen.

Lees meer

Electrical Engineering: Sensing, Powering and Controlling Course - University of Birmingham

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
3 weken
Engels
Online

Proef een diploma elektrotechniek. Bouw uw vertrouwen op in het communiceren van ideeën en het gebruik van technische woordenschat.

Lees meer

Cursus digitaal productbeheer - Darden School of Business, Universiteit van Virginia

FutureLearn
Cursus
<
Deeltijd
<
4 weken
Engels
Online

Bouw productmanagementvaardigheden op terwijl u leert hoe u een succesvol en gebruikersgericht digitaal product kunt plannen, ontwikkelen en beheren.

Lees meer