Filter
Cursus
China Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Cursussen in Technische studies in China

Universiteiten en hogescholen stellen hun eigen toelatingseisen voor opleidingen in het hoger onderwijs, zodat ze variëren in grote lijnen. Afhankelijk van de opleiding, kunnen afgestudeerde student in staat zijn in het hoger onderwijs om te komen met een bereik van kwalificaties. Als je 're van toepassing is op een stichting Degree cursus te doen, kunt u vinden dat werkervaring in aanmerking wordt genomen naast alle kwalificaties die je hebt. Sommige hogescholen en universiteiten bieden Basisjaar als voorbereiding op een bepaalde opleidingen. Ze hebben meestal don 't resultaat in afzonderlijke criteria als ze gewoon in aanmerking om de opleiding zelf in te voeren. Basisjaar Aren 't binnen handbereik voor alle opleidingen, echter.

Het gebied van engineering is er een die wiskunde, wetenschap en creativiteit gebruikt op een manier die resulteren in uitvindingen die de dagelijkse routines van mensen te verbeteren uit alle lagen van de bevolking en in alle vakgebieden.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Cursus in Technische studies in China

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Technische studies, China

IES Abroad

Wat is een betere plek om techniek te studeren dan de wereld ... [+]

Overzicht

Waar kun je beter studeren dan 's werelds snelst groeiende economie en productiecentrum? Je hebt de mogelijkheid om hetzij Mechanical, Electrical, of Computer Engineering in het Engels te studeren aan een van de beste universiteiten in China, de Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU werd vijfde in China in de QS University ranglijst van 2013 en de eerste in Mechanical Engineering. De universiteit heeft tal van technologische prestaties en opmerkelijke alumni op het gebied van engineering.

Je studeert aan het University of Michigan-SJTU Joint Institute, waar je toegang hebt tot hoogwaardige faculteiten, onderzoekslaboratoria en een breed scala aan Engelstalige cursussen zoals natuurkunde, elektromagnetica, datastructuren en algoritmen, verbranding en probabilistische methoden in engineering.... [-]

China Sjanghai
Vraag informatie aan
Engels,Chinese
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands