ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Taalvoorbereidingstest in de Verenigde Denver Verenigde Staten 2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

De stad Denton is gelegen in de staat Texas. Het klimaat in het gebied wordt beschouwd als subtropisch vanwege de warme, vochtige zomers en koude winters. Het is ook een deel van een regio die bekend staat als "Tornado Alley". Tornado horloges zijn dan ook heel gebruikelijk in deze stad.

Deeltijd Cursus in Taalvoorbereidingstest in de Verenigde Denver in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Taalvoorbereidingstest, Denver Filter

TOEFL-voorbereidingscursus

New America College
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De TOEFL voorbereidingscursus zal studenten de vaardigheden bieden die nodig zijn om met succes vragen te beantwoorden en de taken op de TOEFL iBT-test te voltooien. Studenten ...

Lees meer

Intensief Engels en TOEFL voorbereiding

Colorado Heights University (CHU)
Cursus
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Intensief Engels en TOEFL® Voorbereiding programma is gericht op hoe de studenten leren van een taal in een totale onderdompeling omgeving.

Lees meer