ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in TOEFL-voorbereiding in de Verenigde Denver Verenigde Staten 2021

Er zijn honderden nationaal erkende professionele kwalificaties en opleidingen van 's werelds toonaangevende aanbieders van onderwijs. Doelstellingen van de cursus moet leiden tot onderwijsmethoden en de belangstelling van studenten.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Denton is gelegen in de staat Texas. Het klimaat in het gebied wordt beschouwd als subtropisch vanwege de warme, vochtige zomers en koude winters. Het is ook een deel van een regio die bekend staat als "Tornado Alley". Tornado horloges zijn dan ook heel gebruikelijk in deze stad.

Deeltijd Cursus in TOEFL-voorbereiding in de Verenigde Denver in de Verenigde Staten

2 Resultaten in TOEFL-voorbereiding, Denver Filter

TOEFL-voorbereidingscursus

New America College
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De TOEFL voorbereidingscursus zal studenten de vaardigheden bieden die nodig zijn om met succes vragen te beantwoorden en de taken op de TOEFL iBT-test te voltooien. Studenten ...

Lees meer

Intensief Engels en TOEFL voorbereiding

Colorado Heights University (CHU)
Cursus
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Intensief Engels en TOEFL® Voorbereiding programma is gericht op hoe de studenten leren van een taal in een totale onderdompeling omgeving.

Lees meer