Cursus in Styling

Beste 19 Cursus Studies in Styling 2018

Styling

Mode styling verwijst naar het creëren van karakters en het opzetten van een toestel met merchandise en rekwisieten om kleding en andere mode-producten beter te verkopen. Het gaat ook samen met fotografen in het ontwerpen van mode fotografie en product lay-outs.

Wat is een Styling Course?

Styling is een belangrijk onderdeel van de mode-industrie, maar niet iets dat van nature gaat om vele mode-ontwerpers. Een styling cursus leert de vaardigheden die nodig zijn om een verhaal te creëren door middel van een set en werken met fotografen om een fotografisch beeld te ontwerpen.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in Styling?

Het nemen van een cursus in styling zal modeontwerpers leren wat ze moeten weten om de beelden te creëren om goed te pronken met hun producten aan potentiële kopers.

Hoeveel kost het om een cursus in Styling?

De kosten voor een cursus in styling zal afhangen van de school die u kiest. Deze worden aangeboden als onderdeel van een certificaat of als stand-alone cursussen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een cursus in Styling?

Succesvolle beelden zijn de sleutel tot de verkoop van mode-producten. Een cursus in styling zal u toelaten om dwingende beelden te creëren om effectiever te verkopen van uw producten.

Waarom Neem een online cursus in Styling?

Styling kan online worden bestudeerd om u de flexibiliteit om te werken rond uw bestaande planning en studeren thuis geven.

Waar een cursus in Styling?

Vind een school met een stevige fashion programma. Deze scholen bevinden zich in vele delen van de wereld. New York en Frankrijk enkele van de meest bekende scholen, maar fashion design is niet beperkt tot deze gebieden.

Hoe toe te passen om een Styling Course?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Fashion and Styling Course

Global Edulink
Online Voltijd Deeltijd 30 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Voor wie is het? Toelatingseisen: 24/7 Toegang tot het Learning Portal Erkende geaccrediteerde kwalificatie Uitstekende klantenservice en administratieve ondersteuning

Deze online meervoudige vragenvraag wordt automatisch gemarkeerd, zodat u een directe score krijgt en weet of u de cursus hebt geslaagd.

Carriere:

Deze cursus zou de volgende beroepen ten goede komen:

Verkoopassistent [-]

Styling

AMD Akademie Mode & Design
Campus Voltijd 10 maanden March 2018 Duitsland Hamburg Dusseldorf München Berlin +3 more

Stylisten zijn het geheim sterren van de mode- en creatieve industrie - de visuele kracht van de beelden bepaalt aandacht, positionering, succes en het imago van een merk. [+]

Stylisten zijn het geheim sterren van de mode- en creatieve industrie - de visuele kracht van de beelden bepaalt aandacht, positionering, succes en het imago van een merk. De deeltijd-styling verfijning van AMD geeft u een uitgebreid inzicht in de fascinerende wereld van styling, fotografie en productieprocessen binnen 10 weken.

Maak kennis met het werk en de procedures van stylisten te leren kennen en te experimenteren met verschillende styling disciplines in schietpartijen. Op basis van een theoretische onderbouwing volgen het ontwerp, projectmanagement, het samenstellen van de outfits of Genres, de oprichting van een blik boeken en het uitvoeren van een schietpartij.

vooruitzichten op een baan... [-]

Fashion Styling - Lentesemester

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus Voltijd 15 weken February 2019 Italië Florence

De Fashion Styling Course is een unieke educatieve ervaring te begrijpen en te interpreteren en de intrinsieke waarden van de mode-industrie. Mira dan strategieën te ontwikkelen van de mode styling en mode communicatie in staat is om de intrinsieke waarden van de artefact op de hedendaagse markt omgevingen wereldwijd. [+]

De Fashion Styling Course is een unieke educatieve ervaring te begrijpen en te interpreteren en de intrinsieke waarden van de mode-industrie. Mira dan strategieën te ontwikkelen van de mode styling en mode communicatie in staat is om de intrinsieke waarden van de artefact op de hedendaagse markt omgevingen wereldwijd. Het werk van de Fashion Stylist geeft blijk van een opmerkelijk vermogen in de kritieke fasen van de analyse van het product en de ontwikkeling van belangrijke inhoud die moet worden gecommuniceerd. Selecteer de media die geschikt zijn voor de ontwikkeling van de stijl en inhoud moet worden verstrekt en produceert gedrukte en digitale communicatie campagnes.

professional Profile - De Fashion Stylist kan werken, hetzij in papieren en digitale fashion magazine editors, Italiaanse en buitenlandse, in de marketing kantoren en persbureaus. Het kan zich ook presenteren op de markt als een Fashion Stylist, schrijven papieren en digitale fashion magazine, Marketing Office, Press Office, Visual Merchandiser, Trend Agency forcasting, Fashion Event Planner, Mode Bloggen / Sociale Manager... [-]


Natuurlijk In De Mode Stylist En Image Consultant

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Een succesvolle carrière in de mode wordt benijd door velen. Immers, er zijn waarschijnlijk maar weinig beroepen die de glamour van het zijn een mode-goeroe kan wedijveren. De wereld van de mode is zeker een van de meest bekeken en veel mensen zijn altijd bezorgd over wat andere mensen dragen, beroemdheid of niet. [+]

Een succesvolle carrière in de mode wordt benijd door velen. Immers, er zijn waarschijnlijk maar weinig beroepen die de glamour van het zijn een mode-goeroe kan wedijveren. De wereld van de mode is zeker een van de meest bekeken en veel mensen zijn altijd bezorgd over wat andere mensen dragen, beroemdheid of niet. Indien u wenst om te werken in dit prachtige gebied als een fashion stylist of afbeelding consultant, dan beginnen met een programma van ICI.

Opzet van de cursus Inleiding tot Styling Mode en Design Process Elementen van stijl en Trends styling Bijzonderheden kledingkast Styling Kleur Personal Styling makeovers Business Practices voor Stylisten afzet Carriere vooruitzichten ... [-]

Een Week Mode Styling Cursus

Conde Nast College
Campus Voltijd 1 week September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Condé Nast College Fashion Styling cursus is een intensieve programma van één week aan studenten laten kennismaken met een scala aan praktische vaardigheden en essentiële informatie over het onderwerp. [+]

Tijdens de cursus zullen de studenten ideeën voor een-studio is gevestigd fashion shoot te ontwikkelen voordat ze aan de slag met een team van professionals uit de industrie om hun eigen mode-beelden te creëren. Studenten zullen ook plannen en te fotograferen een stilleven accessoires schieten.

Zij zullen horen van mode-experts uit de industrie op een aantal verwante onderwerpen zoals straatfotografie, het creëren van look-boeken en shopping pagina's, styling beroemdheden, en het onderzoeken van trends. Evenals het onderzoek van het werk van inspirerende stylisten en fotografen, zullen de studenten ook te weten komen hoe organisaties werken, hoe de producten zijn afkomstig van scheuten en de belangrijkste verschillen tussen de redactionele en reclame werk. ... [-]


Online Mode Styling Cursus

Milan Fashion Campus
Online 6 maanden October 2018 Italië Milaan

Online Fashion Styling Cursus: Uw eerste stap op weg naar je toekomst in de Fashion Styling & Editing wereld [+]

Inhoud: Deze cursus biedt een inleiding tot de rol van de stylist in de persoonlijke en publishing veld. Het zijn de eerste stappen in dit populaire mode-carrière pad vanuit de basis. De cursus omvat onderwerpen als: de huid kleuren, de verschillende Lichaamsvormen, hoe de styling gebruiken voor verschillende situaties, hoe vertaal een landingsbaan kijkje in een echte leven, hoe kleden van verschillende leeftijdsgroepen van vrouwen, hoe krijg stijl wegwijzer stemming en hoe stileren een week met een beperkt aantal items meisje. Bovendien, hoe je een blik als een ster en een capsule garderobe collectie tot hoe plannen redactionele wijze schietpartij bouwen.

Programma is zeer interactief, met werkopdrachten die u zullen helpen om uw visuele gevoel voor stijl en uw vermogen om te werken met kleuren en verhoudingen te ontwikkelen, creëren van kunstwerken voor uw portefeuille.... [-]


Fashion Styling & Schieten

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

Fashion Styling & Schieten Uw Fashion Styling & Schieten in Milaan [+]

Fashion Styling OPLOSSEN MODULE De Fashion Styling Schieten module van Milaan Fashion Campus is een styling workshop gewijd aan de voorbereiding van de echte fashion opnamen in een studio met een professionele fotograaf, een model en een kapper. We zullen de studenten in staat om het gevoel van styling met praktische oefeningen te ontwikkelen, en om hun styling portefeuille te verhogen. Het project heeft tot doel de student uit te voeren vanaf het begin tot het einde van de fotoshoot, het geven van de mogelijkheid om zijn / haar styling potentieel te bewijzen. Deze module bestaat uit vier dagen van het werk, volgens de verschillende fasen van het project. In detail: - De eerste dag is gewijd aan de voorbereiding en de bouw van het project dat een moodboard onderzoek omvat: het selecteren van een concept, het bouwen van een storyboard, het bepalen van de stijl van de fotografie, de keuze van de locatie, het kiezen van het juiste model, de beslissing over de poses, make-upand kapsel.... [-]


Volwassen Mode Opleidingen

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

Volwassenenonderwijs Programma - Cursus voor volwassenen Fashion Design & Fashion Styling Cursussen [+]

Waarom studeren in Milaan Fashion Campus Omdat Milan Fashion Campus in Milaan is de enige school die cursussen profesional mode ook gericht op volwassenen biedt, ook omdat de cursussen zijn het hele jaar door - met Enrollment elke maandag.

Wij geloven dat iedereen de kans om toegang te krijgen tot het leren om hun volledige potentieel te verspreiden zou moeten hebben. Daarom bieden we een scala aan cursussen ontwikkeld om uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek naar het verbeteren van uw CV en carrière kansen, iets leren voor de lol, of u kijkt om weer aan het werk te krijgen, neem een ​​kijkje op onze cursussen.

Volwasseneneducatie Fashion Cursussen Klik op de volgende link voor meer info Women's Wear Design Fashion Styling Lingerie & Badmode Trend Forecasting Accessoires Design Bridal ontwerp Bruiloft Italiaanse Taal & Fashion Design Informatie aanvragen Cursus Learning Outcomes - Gebruik van Adobe-programma's: Adobe Photoshop en Illustrator - schetsen van technieken voor ontwerp en de technische tekening - Materiaal kennis - Gain Italiaanse manier van stileren mode - Gain vermogen om nieuwe trends te communiceren in een visueel duidelijke manier - Gain mogelijkheid te creëren voor uw toekomstige klanten het doel bewuste mode ziet er - leren hoe u uw Style Level kleden: Beginners (de cursussen equires kennis van het gebruik van computers, anders zal er een toeslag in rekening gebracht) Materiaal: Notebook - 4H potloden - calqueerpapier - Soft gum - Pencils - scherper - Fijne zwarte viltstiften - A4-papier - Schaar -... [-]


Mode Draperen

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

Draperen en Design Course Uw Fashion draperen ontwerp cursus in Milaan [+]

Cursusinhoud

Werven van stof tot je beschikking en een idee tot leven komen. Dit is het basisconcept van de nieuwe Gordijn van Milan Fashion Campus voorgesteld Course. Een week om je artistieke en manuele vaardigheden te ontwikkelen. U kunt werken met verschillende soorten stof en, na onze voorbeelden, maak nieuwe creaties elke dag. Het draperen is een kunst die concentratie en precisie vereist, maar met je passie en onze hulp het resultaat fantastisch zal zijn. Als u niet wilt dat uw creativiteit te beperken kunt u uw werk van draperen te ontwikkelen, om te zetten in een echte schets toe te voegen aan uw portefeuille. Deze cursus is bedoeld voor degenen die willen iets extra's toevoegen aan hun profiel, wat resulteert in staat de verwerking van verschillende soorten stof, waardoor ze te vormen en harmonie. Informatie aanvragen Cursus Learning Outcomes --be staat om nieuwe te combineren up-to-date looks - het verbeteren van manuele vaardigheden - verbeteren de concentratie en precisie - ontwikkelen van uw ontwerp creativiteit - in staat zijn om te werken in een internationale ambient - kennis vergaren om te werken met professionals - te verbeteren uw portefeuille Niveau: Beginners Materiaal: Notebook - Laptop computer - USB Memory-stick beschikbaar Schedule Duur Daytime 1 week - Full-time - 4 dagen per week (maandag tot donderdag) Tarief: € 900... [-]


Natuurlijk In Bruids Ontwerp

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

De Bridal Wedding Design Course is niet alleen bestemd voor degenen die willen leren hoe modern Italian Style trouwjurken ontwerp, maar ook voor degenen die wil om zijn professionele vaardigheden te verbeteren. [+]

Cursus in Bridal ontwerp Bruiloft

De Bridal Wedding Design Course is niet alleen bestemd voor degenen die willen leren hoe modern Italian Style trouwjurken ontwerp, maar ook voor degenen die wil om zijn professionele vaardigheden te verbeteren.

om zich de basis van anatomische tekeningen voor te bereiden - - Tijdens de cursus zal de student de mogelijkheid om het menselijk lichaam te trekken verwerven in de cursus vindt u ook video tutorials hoe Photoshop te gebruiken - u zult ook moeten uw eigen moodboard maken - Je zult niet alleen trekken trouwjurken, maar ook tassen, schoenen, handschoenen, kettingen, zonnebrillen, zelfs de Lingerie dat een bruid zou dragen op haar huwelijksdag.... [-]


Cursus In Fashion Styling

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

Deze Fashion Stylist cursus zullen studenten in staat om het gevoel van stileren mode niet alleen met veel smaak te ontwikkelen. Stylisten Mode moet altijd in gedachten houden dat ze een aantal factoren te overwegen: hoe om kleren aan te passen aan alle soorten van grootte en vorm van het lichaam vleien, hoe je de juiste kleding die voldoet aan tijd, plaats en situatie te dragen, of hoe trend bewust worden een opvallende campagne. [+]

Cursus in Fashion Styling

Deze Fashion Stylist cursus zullen studenten in staat om het gevoel van stileren mode niet alleen met veel smaak te ontwikkelen. Stylisten Mode moet altijd in gedachten houden dat ze een aantal factoren te overwegen: hoe om kleren aan te passen aan alle soorten van grootte en vorm van het lichaam vleien, hoe je de juiste kleding die voldoet aan tijd, plaats en situatie te dragen, of hoe trend bewust worden een opvallende campagne. Of u wilt een stylist voor persional shopper of photoshootin stylist, zal deze cursus u toelaten om kennis uit te breiden over de styling hoe te kleden in elke situatie.

De cursus bestaat uit oefeningen op mixen en matchen van nieuwe manieren om jezelf te kleden, het analyseren van de street fashion, coördineren van een outfit onder budget en meer. Je moet allerlei winkels in Milaan ontdekken, steeds een stylist terwijl u geniet van de mode-hoofdstad.... [-]


Beginners Snijden En Afwerking - Vrouwen Het Haar

Kensington and Chelsea College
Campus Deeltijd 8 weken October 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Beginners Scherpe en Finish - Vrouwen Haar: Ooit wilde leren hoe je haar te knippen? Deze korte cursus is zeer hands-on en leert u de basisvaardigheden die nodig zijn om te snijden en stijl dames haar. Deze cursus is een uitstekende aanvulling op die studeren Inleiding tot het kappen op niveau 1 [+]

De kappers sectie bij Kensington en Chelsea College heeft een reputatie voor een vriendelijke en ondersteunende omgeving waarin onze studenten studeren NVQ niveau 1, 2 en 3 Kappen cursussen.

Al onze kappers cursussen vinden plaats in onze goed ingerichte salon waar je kappers vaardigheden en procedures klant kan leren in een professionele omgeving.

We hebben uitstekende tarieven succes en een indrukwekkende loopbaan voor onze oud-studenten. We genieten van sterke banden met de kappersbranche-industrie, die ons met veel mogelijkheden voor stages. Aanvaarding op onze Further Education kappers cursussen is door de individuele interview, zodat we een persoonlijke studie programma, rekening houdend met uw bestaande vaardigheden en de beschikbare tijd om te studeren kunnen bouwen. Wij streven ernaar om zo flexibel mogelijk om individuele student behoeften te zijn.... [-]


Fashion Styling Trend Portfolio

Uptodate Fashion Academy
Campus Voltijd 1 maand June 2018 Italië Milaan

De cursus biedt alle kennis die nodig is voor de voorbereiding en de bouw van een portfolio voor de agentschappen en redacties. [+]

Mode Styling Trend Portfolio

Lessen worden gegeven zowel Italiaans en Engels

&nbsp

Deze cursus stelt voor om dieper in op thema's van smaken in scenografie en de onmiddellijke impact door middel van onderzoek dat de professionele werkelijkheid en die helpen bij de ontwikkeling van de volwassenheid en de autonomie in de planning simuleert.

De cursus biedt alle kennis die nodig is voor de voorbereiding en de bouw van een portfolio voor de agentschappen en redacties.

&nbsp

Cursus Programma

&nbsp

- Analyse van een "shooting" - Reseach van de fotografie, redactionele keuzes, stylist, make-up artist, kapper, de keuze van modellen - De trends in de mode fotografie - Het gebruik van licht in de mode fotografie - Analyse van de huidige trend door de leiders in de mode - Het jurkje, de keuze van accessoires, de make-up, de styling, het licht en het model - Presentatie van studentenprojecten - De bouw van een portfolio voor presentatie aan redacties en instanties ... [-]


Fashion Styling Specialist

Uptodate Fashion Academy
Campus Voltijd 3 maanden October 2018 Italië Milaan

Fashion Stylist specialisten zijn experts in staat om een ​​beeld te creëren in al zijn fasen: van de modeshow aan de reclame campagne. [+]

Mode Styling Specialist

Lessen worden gegeven zowel Italiaans en Engels

&nbsp

Fashion Stylist specialisten zijn experts in staat om een ​​beeld te creëren in al zijn fasen: van de modeshow aan de reclame campagne.

Ze zijn onderzoek adviseurs, deskundigen van trends en styling. Tijdens de cursus leren de studenten alle begrippen die nodig zijn om de nieuwe uitdagingen aan te gaan dat de wereld van de mode presenteert, diepgaande kennis van de geschiedenis van de mode, de analyse van de meest belangrijke tijdperken, van het gehele systeem van het weven en van luxe, bestuderen in detail de verschillende typologieën van styling. Zij zullen de thema's met betrekking tot de analyse van trends en het onderzoek van de tendensen van de styling aan te pakken, zullen ze leren om de commerciële wereld en de exclusieve bouw van een portfolio voor de presentatie van zichzelf op de agentschappen en editorials te begrijpen. ... [-]


Modebeeld Consulting

Uptodate Fashion Academy
Campus Voltijd 1 maand April 2018 Italië Milaan

De Image Consultants ontwerp en een uniek beeld van succes te ontwikkelen voor hun klanten (particulieren, beeld professionals en bedrijven). [+]

Fashion Image Consulting

&nbsp

Lessen worden gegeven zowel Italiaans en Engels

&nbsp

De Image Consultants ontwerp en een uniek beeld van succes te ontwikkelen voor hun klanten (particulieren, beeld professionals en bedrijven).

Individuele image consulting omvat de analyse van de persoonlijkheid, lichaamsbouw, kleding-, communicatie-stijl (van verbale om uitdrukkingen), kleur analyse, huidige werk garderobe, en leeftijd.

Corporate Image consultant analyseert problemen die het succes kunnen voorkomen of vertraagt ​​de groei. Problemen kunnen worden met betrekking tot personeel, fysieke sfeer, en bedrijfsethiek.

&nbsp... [-]