ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Strategie in de Verenigde Toledo Verenigde Staten 2020/2021

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Wie op zoek is om te leren over strategische methoden en principes op het besluit van resource maken van processen voor bedrijven van alle soorten kunnen veel baat hebben bij een academische opleiding in de strategie te helpen. Onderwerpen kunnen onder meer planning, corporate strategie en strategisch management.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Toledo Ohio is een havenstad tussen Ohio en Michigan. De stad ligt op Lake Erie en biedt prachtige uitzichten en stranden. Toledo speelt gastheer voor meerdere universiteiten die een overvloed aan potentieel belangrijke keuzes te bieden.

Deeltijd Cursus in Strategie in de Verenigde Toledo in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Strategie, Toledo Filter

De Strategische Aanpak Voor Het Project Management

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
<
2 dagen
Campus

Deze cursus zal worden gekeken naar strategie├źn voor het juiste moment de selectie van projecten, middelen en financiering. Strategisch project management kan een concurrentie ...

Lees meer

Strategische Planning Voor De 21e Eeuw-A Systems Thinking ApproachSM

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Deelnemers leren de strategische planning van tools voor het maken, link en rijden dag-tot-dag de besluitvorming op basis van een Systems Thinking ApproachSM.

Lees meer