ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Strategie in de Verenigde Tulsa Verenigde Staten 2020/2021

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Strategie programma's zijn voordelig voor personen met een uitstekende coƶrdinerende en planningsvaardigheden. Zo'n programma kan deze vaardigheden verder te ontwikkelen, het onderwijs individuen over de strategische besluitvorming en management. Analysis, ondernemerschap en corporate strategie zijn onderwerpen die worden besproken.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Tulsa Oklahoma is een van de grootste steden in de staat. De stad is bekend om zijn verbindingen met de olie-industrie. Hierdoor zijn de universiteiten in de stad hebben een aantal van de beste energie-engineering en zakelijke programma's in het land.

Deeltijd Cursus in Strategie in de Verenigde Tulsa in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Strategie, Tulsa Filter

De Strategische Aanpak Voor Het Project Management

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
<
2 dagen
Campus

Deze cursus zal worden gekeken naar strategieƫn voor het juiste moment de selectie van projecten, middelen en financiering. Strategisch project management kan een concurrentie ...

Lees meer

Strategische Planning Voor De 21e Eeuw-A Systems Thinking ApproachSM

University of Tulsa College of Business Administration
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Deelnemers leren de strategische planning van tools voor het maken, link en rijden dag-tot-dag de besluitvorming op basis van een Systems Thinking ApproachSM.

Lees meer