ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Strategie in de Verenigde Claremont Verenigde Staten 2020/2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Strategie studies zijn uitstekend te streven voor mensen op zoek om te leren over hoe je de beste zakelijke beslissingen met betrekking tot middelen. Omdat zakelijke besluitvorming is een cruciaal proces, kunnen particulieren verkennen in de diepte van de strategische principes die keuze maken begeleiden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Claremont is wereldberoemd om zijn vele onderwijsinstellingen die het een geweldige plek voor aspirant-diploma afgestudeerden te maken. Het wordt dan ook wel "The City of Trees en PhD's".

Deeltijd Cursus in Strategie in de Verenigde Claremont in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Strategie, Claremont Filter

Corporate Programma's

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
Cursus
<
Deeltijd
Campus

De Drucker School biedt een select aantal van op maat gemaakte, corporate gesponsorde programma's ontwikkeld om organisaties met de strategie formulering en implementatie, ...

Lees meer