ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Strategie in Roemenië 2020/2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Strategie studies kunnen studenten met een opleiding over hoe om te analyseren en onderzoek het bedrijfsleven en resource situaties en passende en doeltreffende strategieën voor een optimale besluitvorming te ontwikkelen. Strategisch management kan net zo goed worden onderzocht als bedrijfsstrategie en ondernemerschap. 

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Deeltijd Cursus in Strategie in Roemenië

1 Resultaten in Strategie, Roemenië Filter

Strategie - Van De Formulering Tot Uitvoering

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Een 3-daagse module voor leiders bereid zijn om strategieën ontwikkelen en implementeren dat hun organisaties te transformeren in krachtige concurrenten, op een hyperconcurrer ...

Lees meer