11 Deeltijd Cursus Opleidingen in Strategie in Noord-Amerika for 2024

Deeltijd Cursus Opleidingen in Strategie in Noord-Amerika for 2024Filter
    • Online

    Deeltijd

    7 weken

    Afstand leren

    Engels

    Bedrijfsstrategie stelt iedereen in staat strategisch te denken en te handelen. Leer een effectief, gemakkelijk te begrijpen raamwerk dat enkele van 's werelds beste bedrijven gebruiken om waarde te creëren en uitstekende financiële prestaties te bereiken.

    • Cambridge, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Gebaseerd op de hoog gewaardeerde cursus aan de MIT Sloan School of Management, biedt deze bedrijfsprocesontwerp voor strategisch management online korte cursus u de mogelijkheid om deel te nemen aan een deel van de cursusinhoud via een zeer collaboratieve en ondersteunende online omgeving.

    • New Haven, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Naarmate technologie en automatisering de aard van het werk blijven veranderen, worden interpersoonlijke vaardigheden steeds relevanter als een manier om een concurrentievoordeel in het bedrijfsleven toe te voegen. Het vermogen om succesvol te onderhandelen op een manier die waarde oplevert voor alle partijen, zet een toon voor samenwerking in de toekomst en is een impactvolle manier om op te vallen als leider in uw organisatie.

    • Online

    Deeltijd

    7 weken

    Afstand leren

    Engels

    Design Thinking en Innovation leert u hoe u fundamentele principes van design thinking en innovatieve probleemoplossende tools kunt gebruiken om zakelijke uitdagingen aan te pakken en producten, strategieën, teams en omgevingen te bouwen voor optimaal gebruik en prestaties.

    • Online

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Strategie-implementatie voorziet u van de tools, vaardigheden en kaders om middelen toe te wijzen, prestaties te meten, risico's te beheren en een strategie uit te voeren. Je onderzoekt veelvoorkomende uitdagingen die de implementatie voorkomen of doen ontsporen en leert hoe je systemen en structuren ontwerpt die voldoen aan de strategische doelstellingen van je organisatie.

    • Cambridge, Verenigde Staten

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    De MIT Sloan Digital Business-strategie: onze digitale toekomst online korte cursus benutten onderzoekt hoe bedrijfsmodellen kunnen worden verbeterd door transformatieve technologie.

    • Online

    Deeltijd

    3 weken

    Afstand leren

    Engels

    Klimaatverandering. Inkomensongelijkheid. Sociale onrechtvaardigheid. Dit zijn slechts drie van de grote problemen van onze tijd. In Sustainable Business Strategie leer je hoe bedrijven kunnen gedijen en groeien en tegelijkertijd een belangrijke rol spelen bij het oplossen van enkele van deze grote problemen. Je leert ook hoe jij als individu een verschil kunt maken.

    • Online

    Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    Onderhandelingsbeheersing bereidt u voor op het sluiten van deals die anders vast zouden lopen, het maximaliseren van waardecreatie in overeenkomsten die u bereikt en het oplossen van verschillen voordat ze escaleren tot kostbare conflicten. Dit programma benadrukt de voorbereiding van zowel het "hoofd als het hart" alvorens een onderhandeling aan te gaan. Dit omvat inzicht in zowel analytische hulpmiddelen als interpersoonlijke technieken om effectief om te gaan met verschillende onderhandelingsstijlen en -tactieken.

    • Online

    Deeltijd

    6 weken

    Afstand leren

    Engels

    Versterk uw vermogen om innovatie te realiseren; ontgrendel je potentieel om winnende strategieën te maken.

    • Claremont, CA, Verenigde Staten

    Deeltijd

    Op de campus

    De Drucker School biedt een select aantal van op maat gemaakte, corporate gesponsorde programma's ontwikkeld om organisaties met de strategie formulering en implementatie, kwesties van revitalisering te helpen, en het beheer van culturele verandering

    • Chicago, Verenigde Staten

    Deeltijd

    7 weken

    Afstand leren

    Engels

    Bereid uw organisatie voor op wat u te wachten staat: los de ingewikkelde puzzel van de bedrijfsstrategie op. Het Advanced Strategy Program—Live-Online—een live-online onderwijsreeks van zeven weken—biedt de nieuwste inzichten op het gebied van strategie om leidinggevenden te helpen het voordeel van hun organisatie in zeer competitieve markten op te bouwen en te behouden.