Filter
Cursus
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Deeltijd

Bekijk Deeltijd Cursussen in Sport in Spanje 2019

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Terwijl die zich bezighouden met de academische studie van de sport, de studenten meestal kiezen tussen voorbereiden om te beheren of coach sportorganisaties of het verstrekken van fysieke training begeleiding van professionele atleten, studenten of recreatieve programma's. Cursussen en programma's kunnen wetenschappers voor het onderwijs of coaching loopbaan voor te bereiden. 

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Deeltijd Cursus in Sport in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Sport, Spanje

La Salle International Graduate School IGS

Sport Coaching is opgericht in reactie op een steeds urgenter wordt om de technologische vooruitgang en het concurrentievermogen evenwicht in de wereld van de sport ... [+]

Programma Sport coaching

Sport Coaching is opgericht in reactie op een steeds meer dringende noodzaak om de technologische en competitieve in sport-en geestelijke geschiktheid van de atleten evenwicht in deze nieuwe realiteit. Meestal verschijnen in verschillende forums, discussies en artikelen, commentaren op het belang voor de professionele atleten: de concentratie, emoties, angst, mentale controle en vele andere artikelen in verband meer om zijn persoonlijke houding, met zijn technische vaardigheden.

&nbsp

Dit programma is ontworpen om:

• Zorg voor kennis en instrumenten die nodig zijn voor het uitvoeren van het hele proces van Sports Coaching. ... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Deeltijd
5 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics

Het ESE Professional Program in Sports Management cursus biedt studenten een uitgebreid overzicht van verschillende sportgebieden en met de vaardigheden die nodig zijn om ... [+]

Van nature vraagt de sportwereld bijzondere aandacht. Sportactiviteiten nodigen mensen uit om deel te nemen op verschillende niveaus: emotioneel, fysiek en intellectueel. Deze activiteiten bieden een expressieve uitlaatklep voor een scala aan menselijke behoeften, die voldoen aan de wens om uitgedaagd te worden, te slagen en te communiceren in een groep. Sportactiviteiten zijn uniek omdat het bereikte prestatieniveau zowel intens persoonlijk als groepsgericht is.

Het ESE Professional Program in de Sport Management cursus biedt studenten een uitgebreid overzicht van verschillende sportgebieden en met de vaardigheden die nodig zijn om te slagen in dit veld van management, van het controleren van stadions vol met fans tot het beheersen van de productie van sport memorabilia en single player management. De specialisatie in sportmanagement schenkt studenten een grondig inzicht in de dynamische problemen en praktijken die aanwezig zijn in sportmanagement. Drie centrale thema's worden in deze cursus onder de knie: sportmanagement, sportmarketing en sportevenementen.... [-]

Spanje Madrid
January 2020
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands