Filter
Cursus
Verenigd Koninkrijk Engeland Londen Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Top Afstandsonderwijs Cursussen in Sport in de Verenigde Londen Verenigd Koninkrijk 2019

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Terwijl die zich bezighouden met de academische studie van de sport, de studenten meestal kiezen tussen voorbereiden om te beheren of coach sportorganisaties of het verstrekken van fysieke training begeleiding van professionele atleten, studenten of recreatieve programma's. Cursussen en programma's kunnen wetenschappers voor het onderwijs of coaching loopbaan voor te bereiden. 

Terwijl afstandsonderwijs opleidingen hebben vervaldata waaraan moet worden voldaan, is er een fantastische deal op de naleving als wanneer je kunt opdrachten uitvoeren bij het bestuderen van op een afstand. Met de online optie, kan U de discussiegroep als nodig is om weer aan het werk te verlaten en dan lid na het werk, indien nodig. Afstandsonderwijs cursussen kunnen worden genomen in de plaats welke u toegang hebt tot internet. U kunt zelfs lessen voltooien van het internet lounge in een hotel in de hele wereld als je een vakantie nodig heeft.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, de meest bevolkte regio en waar koninklijke familie woont. Het heeft de grootste concentratie van hoger onderwijs in Europa met 412.000 studenten aan 43 universiteiten.

Afstandsonderwijs Cursus in Sport in de Verenigde Londen in UK

Lees meer Lees Minder

3 Resultaten in Sport, Londen, Afstandsonderwijs

International Career Institute

Word lid van een bloeiende industrie die een scala aan carrièremogelijkheden biedt, terwijl het helpen van andere mensen kijken en zich beter te voelen - de fitness-indus ... [+]

Word lid van een bloeiende industrie die een scala aan carrièremogelijkheden biedt, terwijl het helpen van andere mensen kijken en zich beter te voelen - de fitness-industrie. ICI begeleidt u bij het invoeren van de verleidelijke wereld van de fitness als een personal trainer. In staat zijn om uw klanten te bereiken van een gezond lichaam door meer te leren over het menselijk lichaam en de meest effectieve oefeningen voor elk lichaamstype en objectief.

Opzet van de cursus

[-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Sport management is een verleidelijke veld dat is niet moeilijk in te voeren als je de juiste vaardigheden. Leer deze van ICI's uitgebreide sport management cursus en zij ... [+]

sportmanagement is een verleidelijke veld dat is niet moeilijk in te voeren als je de juiste vaardigheden. Leer deze van ICI's uitgebreide sport management cursus en zijn vertrouwen in het aanbreken van een verfrissende carrière. Bovendien hoef je niet te besteden jaar een certificaat of diploma te grijpen, want je hebt de keuze om het te krijgen in een kwestie van weken bij ICI.

Opzet van de cursus

Onze sport management cursus is ontwikkeld met leiders in de industrie, zodat u praktische en actuele informatie kunnen verwachten.

Sport - Wat het is All About Context van Sporting Verenigingsleven Sports Development leiderschap Samenwerken Mensen Organisatiemanagement Management in de praktijk beheer Uitdagingen afzet Event Management Persoonlijke vaardigheden Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
International Open Academy

Vind jouw plek in de opwindende en bloeiende sportindustrie door sportmensen te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat ze de beste kansen krijgen ... [+]

Over deze cursus

Vind jouw plek in de opwindende en bloeiende sportindustrie door sportmensen te vertegenwoordigen en ervoor te zorgen dat ze de beste kansen krijgen

Een baan is meestal een middel om een doel te bereiken; een manier om geld te verdienen, zodat u het leven kunt leiden dat u wilt. Maar wat als uw baan het leven was dat u wilde en niet alleen een salaris? De sportindustrie groeit voortdurend, en gewone mensen verdienen hun brood in een carrière waar ze van houden.

Als je geïnteresseerd bent om een van de vele mensen te worden die werkplezier vinden in een branche waar ze van houden, dan is onze online Sports Agent-cursus alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Elke dag worden spelers door teams en sponsors gecontracteerd voor nieuwe contracten en de behoefte aan sportagenten om hen te vertegenwoordigen en hen het beste contract te geven, wordt mogelijk steeds groter.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
60 dagen
Online
Lees meer in Nederlands