Cursus in Spaans

Beste 107 Cursus Studies in Spaans 2018

De ideale keuze voor mensen die willen een tweede taal die nuttig zijn in de dag-tot-dag en het leven in het bedrijfsleven zou kunnen leren, kunnen Spaanse taalcursussen zijn. Spaans is een veelzijdige taal, over de hele wereld gesproken.

Wat is een taalcursus in het Spaans?

Een Spaanse taalcursus leert studenten om de taal te spreken, maar ook om te schrijven en te lezen. Het geeft studenten de mogelijkheid om te leren hoe te converseren in het sociale en zakelijke interacties en leert over de Spaanse cultuur.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Taalcursussen in het Spaans?

Het nemen van een Spaanse taalcursus is waardevol voor vele redenen, vooral omdat veel landen over de hele wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Amerika spreken deze taal.Het kan ook helpen de leerling om te communiceren in verschillende sociale situaties.

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Spaans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk. Het is mogelijk om zeer betaalbare programma dat online goedkoop kan worden vinden. Andere optie zijn onder andere het nemen van de cursus in een college omgeving, die duurder zouden kunnen zijn.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Spaans?

De meeste van de tijd, er zijn zeer weinig of geen eisen aan het nemen van cursussen Spaans. Ook jongere kinderen kunnen deelnemen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Spaans?

Personen die meer dan een taal, zeker een waardevolle taal als dit, spreken zijn waardevol voor werkgevers.Dit geeft de werkgever de mogelijkheid om rekenen op de werknemer om te communiceren met klanten, opdrachtgevers en zakelijke partners in meer instellingen.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Spaans?

Online cursussen maken het gemakkelijk voor mensen om de taal te krijgen in hun eigen tempo. Het laat de individuele studie op zijn of haar eigen tempo.

Waar Neem een taalcursus in het Spaans?

Het nemen van een cursus Spaans is makkelijk te doen, want het is beschikbaar via verschillende online scholen. Het is ook beschikbaar op verschillende scholen, waaronder hogescholen.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Spaans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Studeer In Het Buitenland Ecuador

Youth for Understanding USA
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigde Staten Washington DC

Ecuador zit vol met fascinerende cultuur en geschiedenis - van de eilanden waar Darwin de evolutie tot de oude Inca-beschaving ontdekte. Ontdek dit rijke erfgoed als een YFU uitwisselingsstudent en je zult de Ecuadoriaanse cultuur begrijpen zoals geen toeristen doen! [+]

Ecuador zit vol met fascinerende cultuur en geschiedenis - van de eilanden waar Darwin de evolutie tot de oude Inca-beschaving ontdekte. Ontdek dit rijke erfgoed als een YFU uitwisselingsstudent en je zult de Ecuadoriaanse cultuur begrijpen zoals geen toeristen doen!

Oogopslag

Beurzen beschikbaar

7 - Internationale beurzen van Epson America, Inc.385 - Holcomb378 - The Grand Forks Scheels Scholarship314 - De YFU Americas Scholarship368 - YFU Community Grant384 - YFU Financial Aid Fund

Leeftijdsvereiste

Herfst vertrek: 28 februari 2000 - 30 juni 2003. Lente vertrek: 29 juni 1999 - 30 november 2002. Universitair programma: 1 januari 1999 - 1 januari 2001.

Studenten die niet aan deze leeftijdseis voldoen of die vóór de start van hun opleiding naar de middelbare school gaan, komen in aanmerking voor toelating van geval tot geval.... [-]


Volwassen Spaans Onderdompelingsprogramma

Intercultura Costa Rica
Campus Voltijd 1 - 16 weken Open Inschrijving Costa Rica Heredia Sámara +1 more

Ons Spaanse onderdompelingsprogramma biedt een complete Spaanse onderdompelingskans, Ons programma is gebaseerd op vier geïntegreerde componenten: dagelijkse lessen, dagelijkse culturele activiteiten, gastgezinnen (optioneel, maar ten zeerste aanbevolen), en onze "Spaans-enige regel" op de campus. Dit is om ervoor te zorgen dat onze studenten het beste halen uit hun Spaanse studie terwijl ze in onze schoolfaciliteiten zitten, door een 100% onderdompelingsomgeving en ervaring te bieden voor alle studenten. Leer hoe je echt Spaans kunt spreken in zinvolle, realistische situaties, met onze leuke en dynamische lessen. Klasessies bevatten effectieve en authentieke leeractiviteiten die geschikt zijn voor alle leerstijlen, culturen en leeftijden. [+]

Leer hoe je echt Spaans kunt spreken in zinvolle, realistische situaties, met onze leuke en dynamische lessen. Klasessies bevatten effectieve en authentieke leeractiviteiten die geschikt zijn voor alle leerstijlen, culturen en leeftijden.

Ons programma omvat de zes verschillende niveaus die zijn vastgelegd door het Europees referentiekader voor het leren van talen. Je leert te spreken in zinvolle, realistische situaties waarin ze leren om adequaat te communiceren in een sociale en taalkundige context.

STANDAARD GROEPLESSEN - AANGEBODEN JAAR DOOR, behalve onze Schoolkalender .4 uur per dag, ma - vr, met twee pauzes van 15 minutenKleine groepslessen (min. 2, max. 6 studenten). Klassen met slechts 1 student worden teruggebracht tot 3 uur per dag in plaats van 4.Klassen worden aangeboden voor alle niveaus in de volgende schema's:Historische Heredia Campus: ochtenden (08.30 - 12.30 uur), of in de middag (13.30 - 17.30 uur), afhankelijk van je Spaanse niveau. KLASSEN WEKELIJKS.Sámara Campus aan het strand: 's ochtends (8.00 - 12.00 uur) EN middagen (13.00 - 17.00 uur). KLASSEN ALTERNATIEF DAGELIJKS.PRIVAATAangeboden van maandag tot vrijdag, kan in de ochtend of in de middag worden gepland, afhankelijk van de beschikbaarheid van de docent.Je kunt privélessen toevoegen aan je groepslessen voor een intensiever programma of alleen privélessen kiezen. Met privélessen kunt u zich voor 100% concentreren op gespecialiseerd Spaans en terminologie voor uw professionele werkgebied en andere interessegebieden.PRIJZEN:... [-]

Volwassen Spaanse Onderdompelingsprogramma's

Tico Lingo
Campus Voltijd 1 - 16 weken Open Inschrijving Costa Rica Heredia

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. [+]

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. Veel studenten hebben na 3 tot 4 weken een drastische toename gezien in de vloeiendheid van de Spaanse taal.

De programmaduur is flexibel , variërend van 1-16 weken .

Inbegrepen in elk programma:

Airport pick-upPlaatsingsexamen om te zorgen voor juiste nivelleringStedelijke rondleiding door Heredia met kaartConversatielessen met de lokale bevolkingDiploma voor voltooiing van de cursus

Basis Spaans onderdompelingsprogramma

Het Basic-programma omvat 4 uur Spaans taalonderwijs per dag met accommodatie bij een gastgezin in een huis van een lokale Tico-familie.... [-]


Spaanse Taal (Spaanse Studies) Cursus

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 32 weken September 2018 Spanje Madrid +1 more

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die één semester of langer willen studeren in een prestigieus programma en tegelijkertijd deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal. Het programma biedt meer dan 40 verschillende cursus onderwerpen met betrekking tot de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere soortgelijke disciplines. Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

[+]

Ervaar Spanje en de Spaanse taal in Nebrija, met het behalen van universitaire credits

Deze cursussen zijn ontworpen voor studenten die een semester of meer willen studeren in een prestigieus programma, terwijl ze deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal.

Het programma biedt ruim 40 verschillende vakken in verband met de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere gelijkaardige disciplines.

Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

Spaanse cursussen worden het hele jaar door aangeboden in 6 verschillende programma's. De flexibiliteit van de cursussen stelt studenten in staat om een ​​van deze studieperiodes te kiezen of te combineren: ... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Voltijd 6 - 12 maanden Open Inschrijving Spanje Madrid Málaga Barcelona +2 more

[+]

Cursussen in Spaans. Prijsdetails : Gastgezinaccommodaties en een maaltijdplan zijn inbegrepen in de cursusprijs. Neem contact op met het Admissions Team voor een gepersonaliseerde prijsopgave. [-]

Spaans Voor Buitenlanders

Universidad EAFIT
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken Open Inschrijving Colombia Medellin +1 more

Het Spaans als een Universidad EAFIT aan de Universidad EAFIT in Medellin is een uitgebreid programma voor het verwerven van Spaanse taal, waardoor studenten hun Universidad EAFIT effectief kunnen ontwikkelen. [+]

Over ons

Het Spaans als een Universidad EAFIT aan de Universidad EAFIT in Medellin is een uitgebreid programma voor het verwerven van Spaanse taal, waardoor studenten hun Universidad EAFIT effectief kunnen ontwikkelen. Als erkenning van de kwaliteit ervan is dit het eerste programma voor Spaans als een vreemde taal in Colombia om te worden gecertificeerd door het Spaanse Instituto Cervantes. De zes vaardigheidsniveaus beschreven door het Common European Framework (A1 tot C1) zijn verdeeld over 15 cursussen van elk 38 uur. Om het leren en de interactie in het klaslokaal te optimaliseren, bestaat elke groep slechts uit 3-8 studenten.

De leerervaring is verzekerd door:

Lessen die worden gegeven op basis van effectieve en juiste communicatie in kleine groepen met hooggekwalificeerde lerarenEen gesprekspartner om toegang te krijgen tot een meer informeel Spaans niveauDe mogelijkheid om lessen te volgen in de universitaire undergraduate-programma's. Deze mogelijkheid geeft studenten toegang tot de taal op academisch niveau; lessen zijn onderhevig aan universitaire planningCulturele activiteiten die dagelijks op de campus worden aangeboden voor een grotere taalonderdompelingProgrammamethodologie... [-]

Spaanse Cursussen

Pueblo Español
Campus Voltijd 3 - 8 dagen Open Inschrijving Spanje Madrid Jaen Salamanca +2 more

Al onze Spaanse leerprogramma's zijn kortdurend, praktisch en zeer intens en vinden plaats in Spanje. Ze hebben elk verschillende doelstellingen, die geschikt zijn afhankelijk van uw behoeften en leerfase. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een GRATIS taalbeoordeling van uw niveau. [+]

Al onze Spaanse leerprogramma's zijn kortdurend, praktisch en zeer intens en vinden plaats in Spanje. Ze hebben elk verschillende doelstellingen, die geschikt zijn afhankelijk van uw behoeften en leerfase. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een GRATIS taalbeoordeling van uw niveau. Diverbo biedt een persoonlijke service en zorgt ervoor dat elke student het meeste haalt uit een educatieve ervaring die past bij uw specifieke vereisten, beschikbaarheid en budget.Hier is een samenvatting van de programma's die we aanbieden:

Spaanse lessen (op aanvraag): dit programma is voor alle niveaus. Het is een persoonlijke service die unieke inhoud biedt die is toegesneden op de specifieke behoeften en doelstellingen van de student. De leraar past zich aan de tijd en beschikbaarheid van de student aan. De klassen worden aanbevolen voor alle typen profielen.... [-]


Spaans Als Tweede Taal

University of Belgrano
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 7 weken February 2019 Argentinië Buenos Aires +1 more

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie. [+]

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie.

Klassen komen vijf keer per week voor 3 of 5 uur en duren 120 academische uren (van 45 minuten) in te vullen (zie tabel).

De cursus boeken zijn geschreven door de hoogleraren zelf en gepubliceerd door Belgrano University Press.

Intensieve cursussen zijn ook bedoeld om studenten voor onze PEAL semester cursussen (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos) beter voor te bereiden. Voortzetting van de studenten kan ook een verdere verloop in de Spaanse taal te nemen tijdens het semester. ... [-]


Groepsprogramma's

Outward Bound Costa Rica
Campus Voltijd 1 - 85 dagen Open Inschrijving Costa Rica San Jose

Groepskursussen maken gebruik van een wildernisgebaseerd klaslokaal, dienstverlening en culturele onderdompeling om leiderschap, teambouw en persoonlijke groei in een tweetalige omgeving te cultiveren. [+]

Spaanse taal- en cultuurcursussen zijn de kern van onze organisatie, waardoor een Costa Rica wordt ontdekt die de meeste nooit de kans zal hebben om te ervaren.

[-]

Cursus: Intensieve Spaans + Stages

Giralda Center
Campus Voltijd 2 weken Open Inschrijving Spanje Sevilla

De beste manier om je Spaans in een professionele context te verbeteren en tegelijkertijd werkervaring te krijgen binnen bedrijven of organisaties in Sevilla op gebieden zoals toerisme, gastvrijheid, communicatie, wet, medicijnen, onderwijs, NGO's en marketing. [+]

De beste manier om je Spaans in een professionele context te verbeteren en tegelijkertijd werkervaring te krijgen binnen bedrijven of organisaties in Sevilla op gebieden zoals toerisme, gastvrijheid, communicatie, wet, medicijnen, onderwijs, NGO's en marketing.

Intensieve cursus Spaans van 20 lessen per week 's ochtends of' s middags voor minimaal 2 weken + stage in een Spaans bedrijf. De vereisten van deze cursus zijn dat de student ouder dan 18 jaar moet zijn en dat een stage deel moet uitmaken van hun universitaire of technische universiteitsstudies.

Startdata

8 januari 5 februari 5 maart 2 april 7 mei 4 juni 2 juli 6 augustus 3 september 1 oktober 29 oktober 26 november ... [-]

Cursus Spaans - Superintensive (20 Uur / Week)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Voltijd 1 week Open Inschrijving Spanje Alicante

Dit Superintensieve cursus biedt studenten de mogelijkheid van het combineren van een Spaanse taal en cultuur intensieve cursus (15 uur per week) met een 5-uur per week gesprek of een Spaans voor specifieke doeleinden natuurlijk. [+]

Beschrijving

Onze Spaanse taal en cultuur cursussen zijn bedoeld voor studenten die Spaans willen leren in Alicante. Ze worden aangeboden op alle niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Het belangrijkste doel van deze intensieve cursus is om taalvaardigheid van de leerlingen binnen een onderdompeling culturele omgeving en door middel van een communicatieve methode in de klas te verbeteren.

Onze cursussen bieden een zinvolle praktijk in grammatica, woordenschat, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, alles met behulp van reële situaties en teksten.

Dienstregeling

Maandag tot vrijdag van 09:00 een 12:30 (met een pauze van 30 minuten) en 13:00-14:00. U zal worden gevraagd om het mondelinge gedeelte van het voltooien online instaptoets op de eerste dag van de klassen, zodat we kunnen uw niveau van de Spaanse meer nauwkeurig te bepalen. Deze Superintensief cursus biedt studenten de mogelijkheid van het combineren van een Spaanse taal en cultuur intensieve cursus (15 uur per week) met een 5-uur per week gesprek of een Spaans voor specifieke doeleinden natuurlijk. ... [-]


Intensieve Cursus Spaans

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Voltijd 32 - 45 uur July 2018 Mexico Guadalajara

Het prestige van de CII is blijven groeien door de jaren heen, met name in het Spaans. Als uw doel is om deze wereldwijde taal te spreken, de Spaanse afdeling van het Centro Internacional de Idiomas is de juiste keuze. Een complete lijst en natuurlijk beschrijving wordt hieronder gegeven. [+]

Een brug naar de wereld

Centro Internacional de Idiomas

SPAANS

Spaans wordt momenteel gesproken door meer dan 300 miljoen mensen. Het bleek op hetzelfde moment als de consolidatie van Spanje als een moderne staat in de tijd van de katholieke Koning en de Koningin, Ferdinand en Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara is een prachtige stad en een zeer interessante plek! Als de hoofdstad van de staat Jalisco, werd deze stad geboren grote en prachtig te zijn! Gelegen in West-Mexico, Guadalajara biedt de voortreffelijke pracht van een stad die is traditioneel en modern tegelijk. Het heeft een van de beste klimaten ter wereld, en het is in de buurt van de prachtige stranden van Puerto Vallarta, Manzanillo en Melaque.... [-]


Lerarenopleidingen: Leraren Spaans Als Vreemde Taal (ele)

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Voltijd September 2018 Spanje Alicante

Wilt u een Spaanse Leraar zijn? Bent u al een Leraar van Spaans als vreemde taal? Wij bieden Teacher trainingen zowel tijdens het academiejaar en in de zomer, cursussen die past bij uw behoeften en interesses. Van Inleidende cursussen aan die gericht zijn op een enkel aspect van Buitenlandse Taalonderwijs, zoals het gebruik van Film in de taal klaslokaal, of de rol van multimodale leren in het gebruik van ICT. [+]

Wilt u een Spaanse Leraar zijn? Bent u al een Leraar van Spaans als vreemde taal? Wij bieden Teacher trainingen zowel tijdens het academiejaar en in de zomer, cursussen die past bij uw behoeften en interesses. Van Inleidende cursussen aan die gericht zijn op een enkel aspect van Buitenlandse Taalonderwijs, zoals het gebruik van Film in de taal klaslokaal, of de rol van multimodale leren in het gebruik van ICT.

Zomer intensieve cursussen voor leraren

De cursussen bieden de deelnemers met essentiële gereedschappen, middelen en didactische aanpak gericht op het aanleren van vreemde talen door de students'creative vaardigheden. De student wordt, dus niet alleen het middelste fo het leerproces, maar de belangrijkste bouwer, profiteren niet alleen van informatie- en communicatietechnologie, maar ook de laatste ontdekkingen over de voordelen van multimodaal leren.... [-]


Spaans Voor Professionals

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Deeltijd January 2019 Colombia Delen

Spaanse lessen: 20 uur per week (Algemeen Spaans: 10 uur per week, Spaans voor speciale doeleinden: 10 uur per week) [+]

dienstregeling Klassen: maandag tot vrijdag 8:00-12:00 m. BUSINESS, geneeskunde, rechten, LUCHTVAART

Spaanse lessen: 20 uur per week (Algemeen Spaans: 10 uur per week, Spaans voor speciale doeleinden: 10 uur per week)

Inclusief: Een (1) cultureel uitje per week Twee (2) uur van Latijnse dansen les per week Onbeperkt gebruik van de "Studium" resource center Onbeperkte toegang tot de "Virtual Sabana" virtueel platform Materiaal voor de klassen Plaatsingstoets Certificaat van voltooiing van de cursus met het aantal uren, data bijgewoond, en het niveau afgerond. Diensten met toegevoegde waarde

Culturele activiteiten en buitenschoolse cursussen Er is een cultureel uitje en een 2 uur durende Latijnse dansles per week voor studenten, gratis. Speciale culturele uitstapjes kunnen hebben extra kosten. De universiteit biedt een portfolio van extra buitenschoolse cursussen met speciale prijzen voor onze Spaanse studenten. Deze activiteiten vinden plaats in de middag. Studenten hebben toegang tot alle faciliteiten en diensten van Universidad de La Sabana... [-]


Spaanse Online Cursus - 1-op-1 Begeleiding

Lingoci
Online Deeltijd

Geniet van online Spaanse lessen met een ervaren, native tutor. Volg een plan dat is afgestemd op uw individuele behoeften. We hebben 4,8 van de 5 beoordeeld door studenten van over de hele wereld. [+]

Spaans leren snel.

Geniet van online Spaanse lessen met een ervaren, native tutor. Volg een plan dat is afgestemd op uw individuele behoeften. We hebben 4,8 van de 5 beoordeeld door studenten van over de hele wereld.

Interactief, op maat gemaakt

Verbeter je Spaans snel met lessen die zijn afgestemd op jouw niveau, doelen en interesses. Je leert online (via Skype) met een toegewijde tutor, communiceert en deelt leermateriaal op dezelfde manier als in een klaslokaal.

Leer overal en altijd.

Leer op een voor jou geschikte manier vanaf elke locatie. Met onze geavanceerde planningstechnologie kun je lessen met gemak boeken. Je kunt ze zelfs rechtstreeks aan je online agenda toevoegen en e-mail- en sms-herinneringen ontvangen om je georganiseerd te houden.... [-]