Cursus in Spaans

Beste 112 Cursus Studies in Spaans 2018

De ideale keuze voor mensen die willen een tweede taal die nuttig zijn in de dag-tot-dag en het leven in het bedrijfsleven zou kunnen leren, kunnen Spaanse taalcursussen zijn. Spaans is een veelzijdige taal, over de hele wereld gesproken.

Wat is een taalcursus in het Spaans?

Een Spaanse taalcursus leert studenten om de taal te spreken, maar ook om te schrijven en te lezen. Het geeft studenten de mogelijkheid om te leren hoe te converseren in het sociale en zakelijke interacties en leert over de Spaanse cultuur.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Taalcursussen in het Spaans?

Het nemen van een Spaanse taalcursus is waardevol voor vele redenen, vooral omdat veel landen over de hele wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Amerika spreken deze taal.Het kan ook helpen de leerling om te communiceren in verschillende sociale situaties.

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Spaans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk. Het is mogelijk om zeer betaalbare programma dat online goedkoop kan worden vinden. Andere optie zijn onder andere het nemen van de cursus in een college omgeving, die duurder zouden kunnen zijn.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Spaans?

De meeste van de tijd, er zijn zeer weinig of geen eisen aan het nemen van cursussen Spaans. Ook jongere kinderen kunnen deelnemen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Spaans?

Personen die meer dan een taal, zeker een waardevolle taal als dit, spreken zijn waardevol voor werkgevers.Dit geeft de werkgever de mogelijkheid om rekenen op de werknemer om te communiceren met klanten, opdrachtgevers en zakelijke partners in meer instellingen.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Spaans?

Online cursussen maken het gemakkelijk voor mensen om de taal te krijgen in hun eigen tempo. Het laat de individuele studie op zijn of haar eigen tempo.

Waar Neem een taalcursus in het Spaans?

Het nemen van een cursus Spaans is makkelijk te doen, want het is beschikbaar via verschillende online scholen. Het is ook beschikbaar op verschillende scholen, waaronder hogescholen.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Spaans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Studeer In Het Buitenland In Uruguay

Youth for Understanding USA
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigde Staten Washington DC

Uruguay biedt een schilderachtig landschap met stranden, duinen en grote lagunes. Ervaar de intieme schoonheid van Uruguay, waar de mensen warm zijn en het land gastvrij is. Je zult de mensen van dit kleine maar unieke land leren kennen! [+]

Uruguay biedt een schilderachtig landschap met stranden, duinen en grote lagunes. Ervaar de intieme schoonheid van Uruguay, waar de mensen warm zijn en het land gastvrij is. Je zult de mensen van dit kleine maar unieke land leren kennen!

Oogopslag

Beurzen beschikbaar

385 - Holcomb378 - The Grand Forks Scheels Scholarship314 - De YFU Americas Scholarship368 - YFU Community Grant384 - YFU Financial Aid Fund

Leeftijdsvereiste

Herfst vertrek: 1 april 2000 - 1 augustus 2003. Lente vertrek: 1 januari 2000 - 1 januari 2003. Zomer vertrek: 1 april 2000 - 1 augustus 2003.

Studenten die niet aan deze leeftijdseis voldoen of die vóór de start van hun opleiding van de middelbare school afstuderen, komen per geval in aanmerking voor toelating.... [-]


Spaanse Taal (Spaanse Studies) Cursus

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 32 weken September 2018 Spanje Madrid +1 more

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die één semester of langer willen studeren in een prestigieus programma en tegelijkertijd deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal. Het programma biedt meer dan 40 verschillende cursus onderwerpen met betrekking tot de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere soortgelijke disciplines. Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

[+]

Ervaar Spanje en de Spaanse taal in Nebrija, met het behalen van universitaire credits

Deze cursussen zijn ontworpen voor studenten die een semester of meer willen studeren in een prestigieus programma, terwijl ze deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal.

Het programma biedt ruim 40 verschillende vakken in verband met de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere gelijkaardige disciplines.

Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

Spaanse cursussen worden het hele jaar door aangeboden in 6 verschillende programma's. De flexibiliteit van de cursussen stelt studenten in staat om een ​​van deze studieperiodes te kiezen of te combineren: ... [-]


Deel-officiële Diploma Van Spaanse Taalcursus

Giralda Center
Campus Voltijd 2 - 4 weken Open Inschrijving Spanje Sevilla

Als onderdeel van het Instituto Cervantes 'netwerk van geaccrediteerde centra en lid van Fedele, is Giralda Center een examencentrum voor de DELE-diplomasamenvattingen. Wij bieden twee verschillende formaten van voorbereidende cursussen voor de DELE examens: het hele jaar door gecombineerde cursussen of intensieve voorbereidingscursussen, slechts 2 weken voor de examendata.

[+]

Als onderdeel van het netwerk van geaccrediteerde centra van het Instituto Cervantes, en lid van Fedele, is het Giralda Centre een examencentrum voor de DELE diploma examens. Wij bieden twee verschillende formaten van voorbereidende cursussen voor de DELE examens: het hele jaar door gecombineerde cursussen of intensieve voorbereidingscursussen, slechts 2 weken voor de examendata. Gecombineerde DELE cursus omvat:

20 uur per week Intensieve Spaanse cursus.

6 extra uren per week, met nadruk op DELE-inhoud in de middag. 1 tot 4 studenten per klas. Een dagelijks programma, maandag tot en met vrijdag, van gratis vrijetijds- en avondcultuuractiviteiten. Deze cursus is beschikbaar op alle niveaus, het hele jaar door, van 1 week tot een volledig academisch jaar. Profiteer van onze flexibiliteit: onze cursussen beginnen elke maandag het hele jaar door. Als je een student bent op het A1-niveau (Beginner), raden we de volgende begindata aan:... [-]


Spaanse Cursus

City Hall School of Languages
Campus Voltijd June 2018 Spanje León

Algemene cursus Spaans; Minigroepen van maximaal 4 studenten; 20 lessen per week; De prijs van deze cursus is 200 € per week. [+]

Spaanse cursusAlgemene Spaanse cursusMinigroepen van maximaal 4 studenten20 lessen per weekDe prijs van deze cursus is 200 € per week.Het is beschikbaar voor alle niveausDe cursus is te boeken voor de maanden juni, juli, augustus en september [-]

Intensive Spanish course and Super Intensive Spanish course

Malaca Instituto
Campus September 2018 Spanje Málaga

[+]

Malaca Instituto

Malaca Instituto is een bekroonde talenschool in Málaga in het zuiden van Spanje.

[-]

Natuurlijk - Semester In Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Voltijd 1 semester September 2018 Ecuador Guayaquil

Studenten in het Semester in Ecuador Programma hebben de mogelijkheid om te leren, oefenen en te perfectioneren hun Spaanse taalvaardigheden tijdens hun tijd op UEES. Wij bieden zes niveaus van de Spaanse taalonderwijs, en twee inhoud gericht niveaus van voor mensen met geavanceerde vaardigheden. De studenten worden in de juiste cursus geplaatst op basis van hun bewezen niveau. [+]

Wat kan ik studeren?

LESSEN

Internationale studenten zijn toegestaan ​​tot een maximum van 5 gangen (15 studiepunten) per semester te nemen. Deze kunnen worden gemaakt in één van de volgende 4 manieren - Studies in het Engels, Spaans Taallessen, Studies in het Spaans, service leren - maar een combinatie van sommige of alle gebruikelijk.

Studies in het Engels

Een breed scala aan onderwerpen op UEES worden onderwezen in het Engels, zodat internationale studenten die niet beschikken over een hoge vaardigheid in het Spaans op schema met hun majors te houden terwijl ook werken aan hun taalvaardigheid. Terwijl het grootste aanbod van cursussen zijn op het gebied van Business, Finance en Marketing, is er voldoende keuze om studenten van de meeste disciplines in staat stellen om een ​​full-time belasting te nemen voor een semester of academisch jaar.... [-]


Barcelona - Voltijds Semester Stage

IES Abroad
Campus Voltijd 3 maanden August 2018 Spanje Barcelona Hongkong Hong Kong +2 more

Ons 12-jarig stageprogramma in Barcelona garandeert een onbetaalde, voor credit, stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het vakgebied van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en werkervaring te krijgen die je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag zal beginnen. [+]

Overzicht

Krijg een start op je carrière door internationale werkervaring op te doen met een semester stage in Barcelona, ​​de economische en culturele hub van het Iberisch schiereiland. Barcelona is een belangrijke speler in vele industrieën, waaronder handel, onderwijs, technologie startups, entertainment, media en mode. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden in internationale winstgevende organisaties, en de kunst. Bouw een wereldwijd netwerk van professionele contacten met alles wat deze prachtige Spaanse stad, gelegen tussen de heldere blauwe zee en de majestueuze bergen, te bieden heeft.

Ons 12-jarig stageprogramma in Barcelona garandeert een onbetaalde, voor credit, stageplaats van 30 tot 40 uur per week in het vakgebied van uw keuze. Ontwikkel je professionele vaardigheden, je vermogen om over culturen te communiceren en werkervaring te krijgen die je carrière in de competitieve arbeidsmarkt van vandaag zal beginnen.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters September 2018 Verenigde Staten Walnut Spanje A Coruña +3 more

[+]

Hulp bij het navigeren in de procedure voor het aanvragen van overdraagbare kredieten bij u thuis instelling. 24/7 lokaal noodcontact. Culturele activiteiten (bijv. Welkom Spaans diner, tapas tours, Galicische queimada ceremonie, enz.) Dagtrip excursies (bijv. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galicische dorpen, etc.) [-]

Intensieve Cursus Spaans

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Voltijd 32 - 45 uur July 2018 Mexico Guadalajara

Het prestige van de CII is blijven groeien door de jaren heen, met name in het Spaans. Als uw doel is om deze wereldwijde taal te spreken, de Spaanse afdeling van het Centro Internacional de Idiomas is de juiste keuze. Een complete lijst en natuurlijk beschrijving wordt hieronder gegeven. [+]

Een brug naar de wereld

Centro Internacional de Idiomas

SPAANS

Spaans wordt momenteel gesproken door meer dan 300 miljoen mensen. Het bleek op hetzelfde moment als de consolidatie van Spanje als een moderne staat in de tijd van de katholieke Koning en de Koningin, Ferdinand en Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara is een prachtige stad en een zeer interessante plek! Als de hoofdstad van de staat Jalisco, werd deze stad geboren grote en prachtig te zijn! Gelegen in West-Mexico, Guadalajara biedt de voortreffelijke pracht van een stad die is traditioneel en modern tegelijk. Het heeft een van de beste klimaten ter wereld, en het is in de buurt van de prachtige stranden van Puerto Vallarta, Manzanillo en Melaque.... [-]


Groepsprogramma's

Outward Bound Costa Rica
Campus Voltijd 1 - 85 dagen Open Inschrijving Costa Rica San Jose

Groepskursussen maken gebruik van een wildernisgebaseerd klaslokaal, dienstverlening en culturele onderdompeling om leiderschap, teambouw en persoonlijke groei in een tweetalige omgeving te cultiveren. [+]

Spaanse taal- en cultuurcursussen zijn de kern van onze organisatie, waardoor een Costa Rica wordt ontdekt die de meeste nooit de kans zal hebben om te ervaren.

[-]

Spaanse Cursussen

Pueblo Español
Campus Voltijd 3 - 8 dagen Open Inschrijving Spanje Madrid Jaen Salamanca +2 more

Al onze Spaanse leerprogramma's zijn kortdurend, praktisch en zeer intens en vinden plaats in Spanje. Ze hebben elk verschillende doelstellingen, die geschikt zijn afhankelijk van uw behoeften en leerfase. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een GRATIS taalbeoordeling van uw niveau. [+]

Al onze Spaanse leerprogramma's zijn kortdurend, praktisch en zeer intens en vinden plaats in Spanje. Ze hebben elk verschillende doelstellingen, die geschikt zijn afhankelijk van uw behoeften en leerfase. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en een GRATIS taalbeoordeling van uw niveau. Diverbo biedt een persoonlijke service en zorgt ervoor dat elke student het meeste haalt uit een educatieve ervaring die past bij uw specifieke vereisten, beschikbaarheid en budget.Hier is een samenvatting van de programma's die we aanbieden:

Spaanse lessen (op aanvraag): dit programma is voor alle niveaus. Het is een persoonlijke service die unieke inhoud biedt die is toegesneden op de specifieke behoeften en doelstellingen van de student. De leraar past zich aan de tijd en beschikbaarheid van de student aan. De klassen worden aanbevolen voor alle typen profielen.... [-]


Spaans Als Tweede Taal

University of Belgrano
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 7 weken February 2019 Argentinië Buenos Aires +1 more

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie. [+]

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie.

Klassen komen vijf keer per week voor 3 of 5 uur en duren 120 academische uren (van 45 minuten) in te vullen (zie tabel).

De cursus boeken zijn geschreven door de hoogleraren zelf en gepubliceerd door Belgrano University Press.

Intensieve cursussen zijn ook bedoeld om studenten voor onze PEAL semester cursussen (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos) beter voor te bereiden. Voortzetting van de studenten kan ook een verdere verloop in de Spaanse taal te nemen tijdens het semester. ... [-]


Bildungsurlaub Cursussen

Eureka School of Spanish Language
Campus Voltijd 1 - 2 weken September 2018 Spanje Madrid

Speciale cursussen voor de Duitse arbeiders. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de Intensive 30 uur. Spaanse cursussen door het Duitse Ministerie van Cultuur erkend in verschillende staten. [+]

Speciale cursussen voor de Duitse arbeiders. Ze hebben dezelfde eigenschappen als de Intensive 30 uur.

Spaanse cursussen door het Duitse Ministerie van Cultuur erkend in verschillende staten.

Sommige staten vereisen 6 uur loop van 45 minuten per les (270 minuten). Andere staten vereisen 6 uur 60 minuten per les (360 minuten).

optie A

Deze cursussen hebben dezelfde kenmerken en dezelfde prijzen als intensieve cursussen van 30 uur per week. class real-time 310 minuten

lesrooster

9:00-11:00 grammaticale Block (correctie oefeningen, ontwikkeling van grammaticale onderwerp en de praktijk van grammaticale onderwerp) 11:00-11:30 Break 11:30-13:00 communicatieve Block 14:20-16:00 klasse woordenschat, conversatie en oefeningen (laag) of klassen van de beschaving en cultuur, geschiedenis, kunst en literatuur (hoog) optie B ... [-]

Algemene Cursus Spaans

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Voltijd 1 - 24 weken Open Inschrijving Colombia Delen

Algemene cursus Spaans. Schema: maandag tot vrijdag 8:00-00:00 m.. (Intensieve), maandag tot en met vrijdag 9:00-12:00 m.. (Reguliere), Regular: 15 uur per week [+]

Algemene Cursus Spaans

dienstregeling

Maandag tot en met vrijdag 8:00-00:00 m. (Intensieve) - maandag tot en met vrijdag 9:00-12:00 m.. (Reguliere) - Normaal: 15 uur per week / Intensiva: 20 uur per week

Inclusief:

Een (1) cultureel uitje per week - twee (2) uur van Latin dansen een week - Onbeperkt gebruik van de "Studium" resource center - Onbeperkt toegang tot het "Virtual Sabana" virtueel platform - Materiaal voor de klassen - Instaptoets - Certificaat van voltooiing van de cursus met het aantal uren, data bijgewoond, en het niveau afgerond.

Diensten met toegevoegde waarde

Er is een cultureel uitje en een 2 uur durende Latijnse dansles per week voor studenten, gratis. Bijzondere culturele uitstapjes kunnen extra kosten.... [-]


Volwassen Spaanse Onderdompeling Programma's

Tico Lingo
Campus 1 - 16 weken February 2019 Costa Rica Heredia

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. [+]

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. Veel studenten hebben na 3 tot 4 weken een drastische toename gezien in de vloeiendheid van de Spaanse taal.

De programmaduur is flexibel , variërend van 1-16 weken.

Inbegrepen in elk programma:

Airport pick-up Plaatsingsexamen om te zorgen voor juiste nivellering Stedelijke rondleiding door Heredia met kaart Conversatielessen met de lokale bevolking Diploma voor voltooiing van de cursus

Basis Spaans onderdompelingsprogramma

Het Basic-programma omvat 4 uur Spaans taalonderwijs per dag met accommodatie bij een gastgezin in een huis van een lokale Tico-familie.... [-]