Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 124 Cursus Studies in Spaans 2019

De ideale keuze voor mensen die willen een tweede taal die nuttig zijn in de dag-tot-dag en het leven in het bedrijfsleven zou kunnen leren, kunnen Spaanse taalcursussen zijn. Spaans is een veelzijdige taal, over de hele wereld gesproken.

Wat is een taalcursus in het Spaans?

Een Spaanse taalcursus leert studenten om de taal te spreken, maar ook om te schrijven en te lezen. Het geeft studenten de mogelijkheid om te leren hoe te converseren in het sociale en zakelijke interacties en leert over de Spaanse cultuur.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Taalcursussen in het Spaans?

Het nemen van een Spaanse taalcursus is waardevol voor vele redenen, vooral omdat veel landen over de hele wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Amerika spreken deze taal.Het kan ook helpen de leerling om te communiceren in verschillende sociale situaties.

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Spaans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk. Het is mogelijk om zeer betaalbare programma dat online goedkoop kan worden vinden. Andere optie zijn onder andere het nemen van de cursus in een college omgeving, die duurder zouden kunnen zijn.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Spaans?

De meeste van de tijd, er zijn zeer weinig of geen eisen aan het nemen van cursussen Spaans. Ook jongere kinderen kunnen deelnemen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Spaans?

Personen die meer dan een taal, zeker een waardevolle taal als dit, spreken zijn waardevol voor werkgevers.Dit geeft de werkgever de mogelijkheid om rekenen op de werknemer om te communiceren met klanten, opdrachtgevers en zakelijke partners in meer instellingen.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Spaans?

Online cursussen maken het gemakkelijk voor mensen om de taal te krijgen in hun eigen tempo. Het laat de individuele studie op zijn of haar eigen tempo.

Waar Neem een taalcursus in het Spaans?

Het nemen van een cursus Spaans is makkelijk te doen, want het is beschikbaar via verschillende online scholen. Het is ook beschikbaar op verschillende scholen, waaronder hogescholen.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Spaans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

124 Resultaten in Spaans

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die één semester of langer willen studeren in een prestigieus programma en tegelijkertijd deelnemen aan het dagelijks leven van ... [+]

Ervaar Spanje en de Spaanse taal in Nebrija, met het behalen van universitaire credits

Deze cursussen zijn ontworpen voor studenten die een semester of meer willen studeren in een prestigieus programma, terwijl ze deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal.

Het programma biedt ruim 40 verschillende vakken in verband met de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere gelijkaardige disciplines.

Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

Spaanse cursussen worden het hele jaar door aangeboden in 6 verschillende programma's. De flexibiliteit van de cursussen stelt studenten in staat om een ​​van deze studieperiodes te kiezen of te combineren: ... [-]

Spanje Madrid
Februari 2020
Voltijd
Deeltijd
4 - 32 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Je werkt aan de 4 taalvaardigheden: schrijven, spreken, lezen en luisteren (je oefent voortdurend nieuwe woordenschat en grammatica). We zullen u klassegidsen geven, zoda ... [+]

Je werkt aan de 4 taalvaardigheden: schrijven, spreken, lezen en luisteren (je oefent voortdurend nieuwe woordenschat en grammatica). We zullen u klassegidsen geven, zodat u geen extra materiaal hoeft te kopen; je hebt alleen een woordenboek nodig.

Vrijwilligerswerk houdt geen extra kosten in.

Onze cursussen zijn zeer flexibel, u kunt kiezen hoeveel weken u wilt studeren en wanneer u moet beginnen. De lessen starten elke maandag, dus je kunt de datum kiezen om je cursus te starten.

prijzen

De kosten variëren afhankelijk van het aantal weken dat je bij ons studeert en het type cursus dat je gaat volgen.

U kunt deelnemen aan enkele van de cursussen die de Universidad de La Sabana voor haar studenten heeft. Laat ons weten in welke onderwerpen u geïnteresseerd bent, zodat we voor u een cursus kunnen vinden. Deze cursus heeft geen cijfers, het is alleen voor deelname en het impliceert geen extra kosten. * Dit geldt alleen voor studenten die 2 maanden of langer blijven.... [-]

Colombia Chía
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
1 - 24 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
LM Marti Education

We werken nauw samen met professionele surfinstructeurs om ervoor te zorgen dat het best mogelijke surfen wordt bereikt. Onze professionals hebben honderden vorige lessen ... [+]

Heb je eerder in de Golf van Biskaje gesurfd? Zo niet, dan sta je voor een speciale verrassing! Wij bieden surflessen aan met een local die je les zal geven in de populairste en bekendste stranden van Noord-Spanje.

We werken nauw samen met professionele surfinstructeurs om ervoor te zorgen dat het best mogelijke surfen wordt bereikt. Onze professionals hebben honderden vorige lessen op verschillende niveaus, van beginner tot gevorderd. Veiligheid is ook een belangrijke factor waarmee we rekening houden.

Naast surfen, bieden we ook Spaanse lessen aan. In Spanje is het erg handig om enkele Spaanse zinnen te leren, die kunnen helpen bij het onderdompelen in de lokale cultuur van Spanje. De beste manier om een ​​taal te leren, is door hem te leren in een land waar de taal wordt gesproken. Onze ervaren, volledig gekwalificeerde native docenten helpen je Spaans in de klas te leren, zodat je kunt oefenen op straat, bij je gastgezin of met je vrienden.... [-]

Spanje Getxo
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Elec Spanish School

Op onze school hebben we specifieke programma's ontworpen voor klanten, die hun leven wijden aan de taak van missie en anderen ondersteunen om een ​​betere levenskwalitei ... [+]

Op onze school hebben we specifieke programma's ontworpen voor klanten, die hun leven wijden aan de taak van missie en anderen ondersteunen om een ​​betere levenskwaliteit te hebben, in al zijn integrale wezen. De programma's voor zendelingen zijn gestructureerd om ze te ontwikkelen met studenten, van elk niveau, of het nu beginneling, gevorderd, gevorderd of superieur is. De inhoud die elk programma bevat, wordt gecomprimeerd in 4 intensieve weken, van 4 uur per dag. Wij passen ons aan aan de behoeften van de klant en de beschikbaarheid van hun tijd. Onze methode is communicatief en daarom werken we aan de 4 vaardigheden die elke persoon moet ontwikkelen om te communiceren:

Auditief vermogenGeschreven uitdrukkingBegrijpend lezen en tekstenMondelinge productie... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Februari 2020
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Autónoma de Guadalajara

Het prestige van de CII is blijven groeien door de jaren heen, met name in het Spaans. Als uw doel is om deze wereldwijde taal te spreken, de Spaanse afdeling van het Cen ... [+]

Een brug naar de wereld

Centro Internacional de Idiomas

SPAANS

Spaans wordt momenteel gesproken door meer dan 300 miljoen mensen. Het bleek op hetzelfde moment als de consolidatie van Spanje als een moderne staat in de tijd van de katholieke Koning en de Koningin, Ferdinand en Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara is een prachtige stad en een zeer interessante plek! Als de hoofdstad van de staat Jalisco, werd deze stad geboren grote en prachtig te zijn! Gelegen in West-Mexico, Guadalajara biedt de voortreffelijke pracht van een stad die is traditioneel en modern tegelijk. Het heeft een van de beste klimaten ter wereld, en het is in de buurt van de prachtige stranden van Puerto Vallarta, Manzanillo en Melaque.... [-]

Mexico Guadalajara
Juli 2019
Voltijd
32 - 45 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
ELITE Lenguas

Een compacte cursus van vier weken die alle aspecten van luisteren, spreken, lezen en schrijven omvat, studenten een uitgebreide studie in de westerse taal en voortdurend ... [+]

Een compacte cursus van vier weken die alle aspecten van luisteren, spreken, lezen en schrijven omvat, studenten een uitgebreide studie in de westerse taal en voortdurende verbetering van hun vaardigheden biedt door middel van verschillende oefeningen in de klas.

Onze school staat op een kleine klas, en er zijn niet meer dan 9 studenten in elke klas om de beste onderwijskwaliteit te garanderen, aandacht te schenken aan de leersituatie van elke student, en studenten een uitvoerige interactie te laten hebben met de leraar tijdens de les.

Na elk niveau zal er een tot twee weken gratis Dele-begeleiding zijn om studenten te helpen hun kennis te consolideren en vertrouwd te raken met de Dele-examenvragen.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 53 weken
Campus
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Universidad Católica del Norte

Een belangrijke leerervaring in de prachtige regio Coquimbo, een culturele en magische plek. De programma's zijn ontworpen om een uitgebreide ervaring te bieden, inclusie ... [+]

Spaans, overzeese wetenschappen en bedrijven in Coquimbo

Atacama Immersion Chile door Universidad Católica del Norte

Plaats: Coquimbo-regio in het midden van Chili

Een regio die haar bezoekers verrast met prachtige plekken zoals Elqui Valley, de beroemde vallei waar de Chileense Pisco wordt geproduceerd. Een belangrijke scène van astronomische observatoria dankzij de helderheid van zijn hemel. Prachtige kusten met mariene biodiversiteit, ideaal voor de studie van zeewetenschappen. Coquimbo is de regio waar de literatuur Nobelprijs Gabriela Mistral werd geboren, haar werk, jeugd en geschiedenis zijn in deze prachtige landen.

Beschrijving

Een belangrijke leerervaring in de prachtige regio Coquimbo, een culturele en magische plek. De programma's zijn ontworpen om een uitgebreide ervaring te bieden, inclusief kwalitatief hoogstaand academisch leren, activiteiten in het veld ingevoegd in de landschappen omringd door stranden, waar bezoekers kunnen genieten, delen en ervaringen uitwisselen.... [-]

Chili Coquimbo
Open Inschrijving
Voltijd
2 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Think in Spanish

Net als bij onze standaardcursussen, zal de herfstcursus lessen in de klas bevatten in combinatie met sociale en culturele activiteiten om het leren in authentieke commun ... [+]

Intensieve herfstcursus van twee weken

Net als bij onze standaardcursussen, zal Autumn Course lessen in de klas combineren met sociale en culturele activiteiten om het leren in authentieke communicatieve situaties te vergemakkelijken.

Studenten: Minimum leeftijd 18. Minimum Spaans niveau: A2 (Pre-intermediate)Plaatsen beschikbaar: 10 per twee weken en natuurlijk. Minimale groepsgrootte: 6 studenten.Klasse-eenheden per twee weken60 sessies. 55 minuten per les15-20 sessies: zakelijk Spaans10 lessen: Spaanse uitspraak en accent

Planning

Maandag tot vrijdag: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00 uur

Sociale en culturele activiteiten vinden plaats na 17.00 uur en in het weekend

data2 tot 15 september, 201916 tot 29 september 201914 tot 27 oktober 20194 tot 17 november, 201918 november tot 1 december 2019Methodologie... [-]
Spanje León
September 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
MISS - Marbella International Spanish School

We passen de lessen aan aan uw specifieke vereisten, helpen u Spaans te spreken en te begrijpen op korte termijn of perfectioneren uw vaardigheden in overeenstemming met ... [+]

Privélessen: pas je leren aan

Jij bepaalt wanneer, wat en hoe.

Onze privélessen zijn op maat gemaakt om aan uw interesses, niveau en behoeften te voldoen, evenals uw beschikbaarheid.

We passen de lessen aan aan uw specifieke vereisten, helpen u Spaans te spreken en te begrijpen op korte termijn of perfectioneren uw vaardigheden in overeenstemming met uw professionele vereisten, academische ambities, werkcapaciteit, culturele interesses, enz., Alles in een ontspannen omgeving, uw leraar die het leermateriaal aan uw behoeften aanpast en u helpt om uw doelen in uw eigen tempo te bereiken.

Onze privélessen zijn ook een uitstekende keuze als u uw gespreksvaardigheden wilt opfrissen.... [-]

Spanje Marbella
Open Inschrijving
Voltijd
1 - 4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Onze Spaanse cursussen (van alle niveaus) zijn ontworpen om een ​​volledige onderdompeling te bieden in de Spaanse taal en zijn omgeving door middel van de ervaringen die ... [+]

Nasynchronisatie in het Spaans? Het aantrekken van een toneelstuk?

Onze Spaanse cursussen (van alle niveaus) zijn ontworpen om een ​​volledige onderdompeling te bieden in de Spaanse taal en zijn omgeving door middel van de ervaringen die de studenten door middel van zowel zullen leven in de klas en elders (projecten, presentaties, korte films, ondertiteling, speelt, bloggen, drama , kunst, nasynchronisatie video's ...), zowel in de Spaanse lessen en cursussen die wij aanbieden als aanvulling voor de lessen taal: Film, theater, kunst, Spaans voor Toerisme, Zakelijk Spaans, Spaanse cultuur en de Spaanse gastronomie. Al de intensieve cursussen hebben universitaire studiepunten en alle studenten hebben toegang tot alle universitaire diensten en faciliteiten. ... [-]

Spanje Alicante
Open Inschrijving
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
VERITAS

Deze cursus is bedoeld om algemene wetshandhavingsprofessionals geen eerdere Spaanse ervaring te bieden met de hulpmiddelen die nodig zijn voor interactie met native spea ... [+]

Rechtshandhaving BeroepenSSP 151: Basis Spaans voor rechtshandhavingberoepenDuur: 4 wekenTaal: SpaansAangeboden elke maand behalve maart, april, mei, augustus, september$ USD 865

Deze cursus is bedoeld om algemene wetshandhavingsprofessionals geen eerdere Spaanse ervaring te bieden met de hulpmiddelen die nodig zijn voor interactie met native speakers van het Spaans. Tijdens deze cursus van 4 weken zullen studenten werken aan gesimuleerde interacties met Spaans sprekende patiënten om de elementaire taalkennis en vaardigheden te verwerven die hen in staat stellen deze interacties op comfortabele wijze aan te pakken wanneer ze naar huis terugkeren.

SSP 251: Intermediate Spanish for Law Enforcement ProfessionsTaal: SpaansAangeboden elke maand behalve maart, april, mei, augustus, september$ USD 865... [-]
Costa Rica San José
Juni 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma is bedoeld voor studenten in engineering, architectuur en wetenschappen die cursussen Engels of Spaans willen volgen aan een prestigieuze en academisch uitd ... [+]

Overzicht

Als toonaangevend centrum van onderzoek in de industrie, handel en technologie in Spanje, is Madrid een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap en hun toepassingen in de professionele wereld te bestuderen.

Dit programma is bedoeld voor studenten in engineering, architectuur en wetenschappen die cursussen Engels of Spaans willen volgen aan een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer je studies met een reeks technische cursussen, van lucht- en ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen, inclusief introductie tot architectuur, opstellen en ontwerpcursussen, bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Science-cursussen bieden u de kans om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te studeren, met cursussen in biologie en chemie. Mix disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.... [-]

Spanje Madrid
Januari 2020
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Almeria

Onder de nieuwe perspectieven die moeten worden overwogen in een ELE-cursus is de groeiende belangstelling voor de aanwezigheid van cultuur in de programma's, in de overt ... [+]

introductie

Onder de nieuwe perspectieven die moeten worden overwogen in een ELE-cursus is de groeiende belangstelling voor de aanwezigheid van cultuur in de programma's, in de overtuiging dat het leren van een taal zonder verwijzing naar de gemeenschap die het spreekt een moeilijke taak is en weinig verrijkend. De communicatieve benadering, die momenteel het meest effectief lijkt te zijn in het leren van talen, vereist de invoeging van het culturele omdat het een didactische oriëntatie is die rekening houdt met het idee dat niet alleen taalvaardigheid belangrijk is, maar ook ook extra-linguïstische competitie. Wat wij van plan zijn, is om studenten een programma aan te bieden waar culturele inhoud als vertrekpunt of platform dient voor de presentatie van het taalsysteem. Sterker nog, wanneer de student zich waagt om een taal te leren in het doelland, wordt hij ondergedompeld in een proces van persoonlijke verrijking in de diepste betekenis; is geïnteresseerd in de cultuur van het land en daarom moeten we alle middelen bieden om het te begrijpen. Het is een context van totale onderdompeling. In de klassen in de klas wordt vanaf het begin essentiële socio-culturele inhoud geïntroduceerd om te voldoen aan de onmiddellijke behoeften in de maatschappij waarin de studenten worden ondergedompeld. Deze inhoud fungeert ook als gespreksonderwerp, op deze manier is het een forum voor sociaal-cultureel debat in een rondreis die gaat van taal tot cultuur en van cultuur tot taal. Lessen buiten het klaslokaal, geleide bezoeken aan representatieve elementen van de provincie, zowel tekenen van het verleden als... [-]

Spanje Almería
Juli 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Cambridge Institute

Als je Spaans wilt studeren terwijl je geniet van een ONVERGETELIJKE VAKANTIE en de cultuur van het land ontdekt, dan is het Cambridge Institute waar je naar op zoek bent ... [+]

INTENSIEVE SPAANSE TAALCURSUS IN MADRID

Heeft u uw vakantie nog steeds niet gepland? Cambridge Institute presenteert een aanbod dat je niet kunt weigeren.

Als je Spaans wilt studeren terwijl je geniet van een ONVERGETELIJKE VAKANTIE en de cultuur van het land ontdekt, dan is het Cambridge Institute waar je naar op zoek bent. Op deze school bieden we een breed scala aan trainingsprogramma's volgens uw behoeften in het hart van de Spaanse cultuur: Madrid.

Profiteer van deze mogelijkheid! Kom en verbeter je Spaans in Madrid, ontmoet mensen van over de hele wereld en geniet van het klimaat, het eten en de charme van de Spaanse hoofdstad.

Waar?

Cambridge Institute Spain, onze internationale school, is gevestigd in het beroemde Plaza España in Madrid (Spanje), een van de grootste toeristische attracties in de stad. Wij bieden Spaanse taalcursussen voor buitenlanders voor alle niveaus en voor alle profielen.... [-]

Spanje Madrid
Juli 2019
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

De cursus wordt gegeven in Toledo, de oude hoofdstad van Spanje, een Werelderfgoedstad sinds 1986, waar de Drie Culturen naast elkaar bestaan (Christen, Moslim en Joods), ... [+]

Algemene informatie

De cursus wordt gegeven in Toledo, de oude hoofdstad van Spanje, een Werelderfgoedstad sinds 1986, waar de Drie Culturen naast elkaar bestaan (Christen, Moslim en Joods), gedrenkt door El Greco, Cervantes, Garcilaso en Bécquer, met een cultureel aanbod, literaire, artistieke en fantastische gastronomie. Slechts 30 minuten met de trein van het centrum van Madrid.

Duur en planning

Van 8 tot 26 juli 2019. Drieweekse cursus (60 theoretisch-praktische uren).

Het programma dekt het verblijf in de universiteitsresidentie van 7 juli tot de ochtend van 27 juli (volpension). Deelnemers kunnen niet vóór 7 juli aankomen bij de universiteit en moeten hun kamer verlaten op 27 juli.... [-]

Spanje Madrid
September 2019
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands