Cursus in Spaans

Beste 97 Cursus Studies in Spaans 2018

De ideale keuze voor mensen die willen een tweede taal die nuttig zijn in de dag-tot-dag en het leven in het bedrijfsleven zou kunnen leren, kunnen Spaanse taalcursussen zijn. Spaans is een veelzijdige taal, over de hele wereld gesproken.

Wat is een taalcursus in het Spaans?

Een Spaanse taalcursus leert studenten om de taal te spreken, maar ook om te schrijven en te lezen. Het geeft studenten de mogelijkheid om te leren hoe te converseren in het sociale en zakelijke interacties en leert over de Spaanse cultuur.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een Taalcursussen in het Spaans?

Het nemen van een Spaanse taalcursus is waardevol voor vele redenen, vooral omdat veel landen over de hele wereld, waaronder in Noord-Amerika, Europa, Zuid-Amerika en Midden-Amerika spreken deze taal.Het kan ook helpen de leerling om te communiceren in verschillende sociale situaties.

Hoeveel kost het om een cursus taal in het Spaans?

De kosten van deze cursussen variëren sterk. Het is mogelijk om zeer betaalbare programma dat online goedkoop kan worden vinden. Andere optie zijn onder andere het nemen van de cursus in een college omgeving, die duurder zouden kunnen zijn.

Wat zijn de vereisten voor een taalcursus in het Spaans?

De meeste van de tijd, er zijn zeer weinig of geen eisen aan het nemen van cursussen Spaans. Ook jongere kinderen kunnen deelnemen.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een Taalcursus in het Spaans?

Personen die meer dan een taal, zeker een waardevolle taal als dit, spreken zijn waardevol voor werkgevers.Dit geeft de werkgever de mogelijkheid om rekenen op de werknemer om te communiceren met klanten, opdrachtgevers en zakelijke partners in meer instellingen.

Waarom Neem een Online Taalcursus in het Spaans?

Online cursussen maken het gemakkelijk voor mensen om de taal te krijgen in hun eigen tempo. Het laat de individuele studie op zijn of haar eigen tempo.

Waar Neem een taalcursus in het Spaans?

Het nemen van een cursus Spaans is makkelijk te doen, want het is beschikbaar via verschillende online scholen. Het is ook beschikbaar op verschillende scholen, waaronder hogescholen.

Hoe inschrijven voor een cursus in het Spaans?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Cursus: Intensief Spaans

Giralda Center
Campus Voltijd 1 - 12 weken Open Inschrijving Spanje Sevilla

Dit is onze meest populaire Intensieve Spaanse cursus. Het is een evenwichtige optie die snelle vooruitgang garandeert in alle aspecten van het Spaans leren: begrip, spreken, lezen en schrijven. Tegelijkertijd biedt het veel vrije tijd in de namiddagen en avonden om te genieten van alles wat Sevilla te bieden heeft. [+]

Dit is onze meest populaire Intensieve Spaanse cursus. Het is een evenwichtige optie die snelle vooruitgang garandeert in alle aspecten van het Spaans leren: begrip, spreken, lezen en schrijven. Tegelijkertijd biedt het veel vrije tijd in de namiddagen en avonden om te genieten van alles wat Sevilla te bieden heeft. Intensieve cursus Spaans omvat:

20 uur per week, maandag tot vrijdag.

9u00pm, 4 dagelijkse sessies van 55 minuten elk. 6 tot 10 studenten per klas. Een dagelijks programma, maandag tot en met vrijdag, van gratis vrijetijds- en avondcultuuractiviteiten. Deze cursus is beschikbaar op alle niveaus, het hele jaar door, van 1 week tot een volledig academisch jaar. Profiteer van onze flexibiliteit: onze cursussen beginnen elke maandag het hele jaar door. Als je een student bent op het A1-niveau (Beginner), raden we de volgende begindata aan:... [-]


Spaanse Taal (Spaanse Studies) Cursus

Universidad Nebrija
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 32 weken February 2018 Spanje Madrid +1 more

Deze cursussen zijn bedoeld voor studenten die één semester of langer willen studeren in een prestigieus programma en tegelijkertijd deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal. Het programma biedt meer dan 40 verschillende cursus onderwerpen met betrekking tot de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere soortgelijke disciplines. Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

[+]

Ervaar Spanje en de Spaanse taal in Nebrija, met het behalen van universitaire credits

Deze cursussen zijn ontworpen voor studenten die een semester of meer willen studeren in een prestigieus programma, terwijl ze deelnemen aan het dagelijks leven van een Spaanse universiteit, zowel academisch als sociaal.

Het programma biedt ruim 40 verschillende vakken in verband met de Spaanse taal, grammatica, literatuur, geschiedenis, kunst, politieke wetenschappen en andere gelijkaardige disciplines.

Op elk niveau zijn algemene, specifieke en gerichte cursussen beschikbaar om aan de verschillende behoeften van studenten te voldoen.

Spaanse cursussen worden het hele jaar door aangeboden in 6 verschillende programma's. De flexibiliteit van de cursussen stelt studenten in staat om een ​​van deze studieperiodes te kiezen of te combineren: ... [-]


Natuurlijk Studie In Het Buitenland

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Voltijd September 2018 Spanje Granada

De universiteit van Granada Moderne Talen Center (CLM) is een van de toonaangevende instellingen in Spanje op het gebied van laguage leren. Het is een van een soort dankzij zijn hooggekwalificeerde en gespecialiseerde docenten. Met behulp van een communicatieve benadering, wordt bijzondere aandacht besteed aan de interactie in real-life situaties. [+]

De Universiteit van Granada Moderne Talen Center (CLM) is een van de toonaangevende instellingen in Spanje op het gebied van laguage leren. Het is een van een soort dankzij zijn hooggekwalificeerde en gespecialiseerde docenten. Met behulp van een communicatieve benadering, wordt bijzondere aandacht besteed aan de interactie in real-life situaties.

Het Centrum installaties gelegen in de oude wijk Realejo, bestaat uit twee gebouwen: het prachtige 16e-eeuwse paleis van Santa Cruz en de Huerta de los Angeles Mansion. Beide combineren de schoonheid en de warmte van historische gebouwen met de meest moderne technische apparatuur.

Een andere attractie van CLM is zijn unieke multiculturele en meertalige sfeer. Buitenlandse studenten kunnen hun dagelijkse leven te delen met die van de Spaanse studenten leren verschillende vreemde talen, waardoor het stimuleren van een wederzijds belang bij hun verschillende talen en culturen.... [-]


Spaanse Cursussen In Las Palmas

ELE USAL GRAN CANARIA
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Spanje Las Palmas

Denk je erover om in het buitenland Spaans te studeren, maar ben je op zoek naar dat extraatje? Stop met zoeken! Harven Spaans in Gran Canaria is de beste keuze! Harven Spaans biedt u een combinatie van Spaanse cursussen, culturele en sportieve activiteiten die uw verwachtingen zullen overtreffen. In Gran Canaria, een van de zeven Canarische eilanden, waar de zon het hele jaar schijnt, kun je Spaans leren, plezier hebben en een kleurtje krijgen ... Allemaal tegelijkertijd! Er is voor elk wat wils in Harven Spaans! [+]

Denk je erover om in het buitenland Spaans te studeren, maar ben je op zoek naar dat extraatje? Stop met zoeken! Harven Spaans in Gran Canaria is de beste keuze!

Harven Spaans biedt u een combinatie van Spaanse cursussen, culturele en sportieve activiteiten die uw verwachtingen zullen overtreffen. In Gran Canaria, een van de zeven Canarische eilanden, waar de zon het hele jaar schijnt, kun je Spaans leren, plezier hebben en een kleurtje krijgen ... Allemaal tegelijkertijd! Er is voor elk wat wils in Harven Spaans!

GRAN CANARIA

Gran Canaria wordt beschouwd als een continent in het klein vanwege het brede scala aan ongelooflijke landschappen en microklimaten. Het ligt dichter bij Afrika dan bij Europa en heeft 60 kilometer strand op 236 kilometer kustlijn waar je het hele jaar door kunt genieten van wat het wordt beschouwd als een van de beste klimaten ter wereld.... [-]


Natuurlijk - Semester In Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Voltijd 1 semester February 2018 Ecuador Guayaquil

Studenten in het Semester in Ecuador Programma hebben de mogelijkheid om te leren, oefenen en te perfectioneren hun Spaanse taalvaardigheden tijdens hun tijd op UEES. Wij bieden zes niveaus van de Spaanse taalonderwijs, en twee inhoud gericht niveaus van voor mensen met geavanceerde vaardigheden. De studenten worden in de juiste cursus geplaatst op basis van hun bewezen niveau. [+]

Wat kan ik studeren?

LESSEN

Internationale studenten zijn toegestaan ​​tot een maximum van 5 gangen (15 studiepunten) per semester te nemen. Deze kunnen worden gemaakt in één van de volgende 4 manieren - Studies in het Engels, Spaans Taallessen, Studies in het Spaans, service leren - maar een combinatie van sommige of alle gebruikelijk.

Studies in het Engels

Een breed scala aan onderwerpen op UEES worden onderwezen in het Engels, zodat internationale studenten die niet beschikken over een hoge vaardigheid in het Spaans op schema met hun majors te houden terwijl ook werken aan hun taalvaardigheid. Terwijl het grootste aanbod van cursussen zijn op het gebied van Business, Finance en Marketing, is er voldoende keuze om studenten van de meeste disciplines in staat stellen om een ​​full-time belasting te nemen voor een semester of academisch jaar.... [-]


Madrid - Engineering, Architectuur En Wetenschap

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Spanje Madrid Hongkong Hong Kong +2 more

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Overzicht

Madrid is de belangrijkste stad van industrie, handel en technologisch onderzoek in Spanje, een ideale stad om techniek, architectuur en wetenschap te bestuderen en hun toepassingen in de professionele wereld.

Dit programma is ontworpen voor ingenieurs-, architectuur- en wetenschappelijke studenten die cursussen in het Engels of Spaans willen aanleren in een prestigieuze en academisch uitdagende universiteit - Universidad Carlos III de Madrid.

Specialiseer uw studies met een scala aan ingenieurscursussen, van ruimtevaart tot mechanisch. Algemene architectuurcursussen - inclusief introductie aan architectuur, ontwerp- en ontwerpcursussen - bieden u unieke inzichten in uw vakgebied. Wetenschapscursussen geven u de mogelijkheid om farmaceutische wetenschappen en voedingswetenschappen te bestuderen, met cursussen in de biologie en de chemie. Meng disciplines of focus op een enkel veld voor meer geconcentreerde studies.... [-]


Spaanse Taal Onderdompeling

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Voltijd 9 - 52 weken September 2018 Bolivia Cochabamba

Met het Language Immersion-programma kunnen stagiairs hun taalvaardigheden voor en tijdens hun internationale ontwikkelingsveldwerk vergroten. [+]

In combinatie met het FSD International Development Internship Programma biedt FSD ook een Taal Immersie programma Op onze site in Cochabamba, Bolivia. FSD International Development Stages zijn een kans voor studenten en jonge volwassenen om ervaring op te doen in duurzame ontwikkeling en inzicht in andere culturen die alleen via directe ervaring kunnen worden verkregen, en taal is een belangrijk onderdeel voor succesvolle projectimplementatie. Met de Taal Immersie programma, Stagiairs kunnen hun taalvaardigheden voor en tijdens hun internationale ontwikkelingsveldwerk vergroten.

Dit programma is aangepast met twee opties, Level 1: Beginner en Level 2: Intermediate. Via dit Language Immersion Programme krijgen stagiairs individuele taalinstructies, vergelijkbare programma-onderdelen van het Intern Abroad-programma van de FSD (gastgezin, site team support, oriëntatie, etc.) en flexibele cursus opties.... [-]


Intensieve Cursus Spaans

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Voltijd 32 - 45 uur July 2018 Mexico Guadalajara

Het prestige van de CII is blijven groeien door de jaren heen, met name in het Spaans. Als uw doel is om deze wereldwijde taal te spreken, de Spaanse afdeling van het Centro Internacional de Idiomas is de juiste keuze. Een complete lijst en natuurlijk beschrijving wordt hieronder gegeven. [+]

Een brug naar de wereld

Centro Internacional de Idiomas

SPAANS

Spaans wordt momenteel gesproken door meer dan 300 miljoen mensen. Het bleek op hetzelfde moment als de consolidatie van Spanje als een moderne staat in de tijd van de katholieke Koning en de Koningin, Ferdinand en Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara is een prachtige stad en een zeer interessante plek! Als de hoofdstad van de staat Jalisco, werd deze stad geboren grote en prachtig te zijn! Gelegen in West-Mexico, Guadalajara biedt de voortreffelijke pracht van een stad die is traditioneel en modern tegelijk. Het heeft een van de beste klimaten ter wereld, en het is in de buurt van de prachtige stranden van Puerto Vallarta, Manzanillo en Melaque.... [-]


Spaans Als Tweede Taal

University of Belgrano
Campus Voltijd Deeltijd 4 - 7 weken February 2018 Argentinië Buenos Aires +1 more

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie. [+]

De School van de Talen en Buitenlandse Studies biedt intensieve lagere divisie cursussen gedurende het hele jaar met een volledige onderdompeling in de Argentijnse leven en de cultuur. Een team van gekwalificeerde Spaanstalige faculteit met expertise in toegepaste taalkunde doceert taalcursussen met behulp van de communicatieve aanpak methodologie.

Klassen komen vijf keer per week voor 3 of 5 uur en duren 120 academische uren (van 45 minuten) in te vullen (zie tabel).

De cursus boeken zijn geschreven door de hoogleraren zelf en gepubliceerd door Belgrano University Press.

Intensieve cursussen zijn ook bedoeld om studenten voor onze PEAL semester cursussen (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos) beter voor te bereiden. Voortzetting van de studenten kan ook een verdere verloop in de Spaanse taal te nemen tijdens het semester. ... [-]


Volwassen Spaanse Onderdompeling Programma's

Tico Lingo
Campus 1 - 16 weken February 2018 Costa Rica Heredia

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. [+]

Onze Adult Spanish-programma's zijn bedoeld om studenten zo snel mogelijk conversatie Spaans te laten spreken. We bieden verschillende programma-opties die elk Spaanse taalcursussen en lokale accommodatie bij een gastgezin bevatten. Veel studenten hebben na 3 tot 4 weken een drastische toename gezien in de vloeiendheid van de Spaanse taal.

De programmaduur is flexibel , variërend van 1-16 weken.

Inbegrepen in elk programma:

Airport pick-up Plaatsingsexamen om te zorgen voor juiste nivellering Stedelijke rondleiding door Heredia met kaart Conversatielessen met de lokale bevolking Diploma voor voltooiing van de cursus

Basis Spaans onderdompelingsprogramma

Het Basic-programma omvat 4 uur Spaans taalonderwijs per dag met accommodatie bij een gastgezin in een huis van een lokale Tico-familie.... [-]


Spaans Voor De Behoeften Van Uw Bedrijf

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Deeltijd January 2018 Colombia Delen

Het programma is ontworpen om de behoeften van de onderneming met betrekking tot het gebruik van de Spaanse passen. [+]

Schema: nader overeen te komen met het bedrijf

CORPORATE CURSUSSEN

Het programma is ontworpen om de behoeften van de onderneming met betrekking tot het gebruik van de Spaanse passen.

Inclusief: Onbeperkt gebruik van de "Studium" resource center Onbeperkte toegang tot de "Virtual Sabana" virtueel platform Inclusief materiaal voor de klassen Plaatsingstoets Certificaat van voltooiing van de cursus met het aantal uren, data bijgewoond, en het niveau afgerond. Diensten met toegevoegde waarde

CURSUS VOORWAARDEN De intensiteit van de cursus, het tijdschema en de inhoud zijn overeengekomen met het bedrijf. Klassen kunnen worden onderwezen op de campus Universidad de La Sabana of op de site van het bedrijf. Studenten hebben toegang tot alle faciliteiten en diensten van Universidad de La Sabana... [-]


Intensieve Spaanse Cursussen In Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Voltijd 1 - 50 weken September 2018 Spanje Granada

Wij bieden het hele jaar door en op alle niveaus spaanse groepskursussen aan op onze Spaanse taalschool. Wij garanderen dat onze Spaanse cursussen het hele jaar door altijd plaatsvinden. U kunt een cursus boeken voor 1 week, of tot een periode van enkele maanden. Houd er rekening mee dat we speciale prijzen hebben voor lange termijn standaard-, intensieve en superintensieve cursussen die over 8 weken verlopen. [+]

Wij bieden het hele jaar door en op alle niveaus spaanse groepskursussen aan op onze Spaanse taalschool.

Wij garanderen dat onze Spaanse cursussen het hele jaar door altijd plaatsvinden. U kunt een spaanse taalcursus voor 1 week of tot een periode van meerdere maanden boeken. Houd er rekening mee dat we speciale prijzen hebben voor lange termijn standaard-, intensieve en superintensieve cursussen die over 8 weken verlopen.

In onze lessen vindt u studenten van alle leeftijden en nationaliteiten. Steeds meer "volwassen" studenten bezoeken ons naar de multinationale lessen en zo gaat de leeftijdsgroep elke jaar op. Of u nu in de jaren 50, 60, s of zelfs in de jaren 70 bent, wij hebben een plaats in een klas die geschikt is voor u.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 semesters January 2018 Verenigde Staten Walnut Spanje A Coruña +3 more

[+]

Hulp bij het navigeren in de procedure voor het aanvragen van overdraagbare kredieten bij u thuis instelling. 24/7 lokaal noodcontact. Culturele activiteiten (bijv. Welkom Spaans diner, tapas tours, Galicische queimada ceremonie, enz.) Dagtrip excursies (bijv. Santiago de Compostela, Islas Cies, Galicische dorpen, etc.) [-]

Groepsprogramma's

Outward Bound Costa Rica
Campus Voltijd 1 - 85 dagen Open Inschrijving Costa Rica San Jose

Groepskursussen maken gebruik van een wildernisgebaseerd klaslokaal, dienstverlening en culturele onderdompeling om leiderschap, teambouw en persoonlijke groei in een tweetalige omgeving te cultiveren. [+]

Spaanse taal- en cultuurcursussen zijn de kern van onze organisatie, waardoor een Costa Rica wordt ontdekt die de meeste nooit de kans zal hebben om te ervaren.

[-]

Cursus Spaans - Superintensive (20 Uur / Week)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Voltijd 1 week Open Inschrijving Spanje Alicante

Dit Superintensieve cursus biedt studenten de mogelijkheid van het combineren van een Spaanse taal en cultuur intensieve cursus (15 uur per week) met een 5-uur per week gesprek of een Spaans voor specifieke doeleinden natuurlijk. [+]

Beschrijving

Onze Spaanse taal en cultuur cursussen zijn bedoeld voor studenten die Spaans willen leren in Alicante. Ze worden aangeboden op alle niveaus van het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Het belangrijkste doel van deze intensieve cursus is om taalvaardigheid van de leerlingen binnen een onderdompeling culturele omgeving en door middel van een communicatieve methode in de klas te verbeteren.

Onze cursussen bieden een zinvolle praktijk in grammatica, woordenschat, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, alles met behulp van reële situaties en teksten.

Dienstregeling

Maandag tot vrijdag van 09:00 een 12:30 (met een pauze van 30 minuten) en 13:00-14:00. U zal worden gevraagd om het mondelinge gedeelte van het voltooien online instaptoets op de eerste dag van de klassen, zodat we kunnen uw niveau van de Spaanse meer nauwkeurig te bepalen. Deze Superintensief cursus biedt studenten de mogelijkheid van het combineren van een Spaanse taal en cultuur intensieve cursus (15 uur per week) met een 5-uur per week gesprek of een Spaans voor specifieke doeleinden natuurlijk. ... [-]