Filter
Cursus
Staat Palestina Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind Cursus Studies in Sociale Wetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Cursus in Sociale Wetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Staat Palestina

Andere opties binnen dit vakgebied:
Birzeit University PAS

De Palestijnse en Arabische Studies Program (PAS) is een academische opleiding aan de Birzeit Universiteit dat internationale studenten biedt de mogelijkheid om de studie ... [+]

De Palestijnse en Arabische Studies Program (PAS) is een academische opleiding aan de Birzeit Universiteit dat internationale studenten biedt de mogelijkheid om de studie van de Arabische taal met de sociale wetenschappen cursussen over Palestina en de Arabische wereld te combineren. Internationale studenten voeren hun studie, terwijl het ervaren van de eerste hand van de politieke en sociale realiteit op het terrein.

Steunend op haar record van gerenommeerde taal en sociale wetenschappen professoren, heeft Birzeit Universiteit dit uitgebreide internationale studieprogramma geproduceerd, het aanbieden van geaccrediteerde opleidingen van academische kwaliteit, samen met een reeks van extra-curriculaire lezingen en excursies. Het hele jaar door programma bestaat uit drie semesters, twee reguliere semesters en een intensieve zomer semester. Studenten kunnen zich inschrijven bij het begin van elk semester. De PAS-programma staat open voor universitaire studenten en afgestudeerden uit de hele wereld, die werken in een gebied met betrekking tot het Midden-Oosten, en degenen die wensen om een ​​diepgaande kennis van de regio, zijn taal en cultuur te krijgen.... [-]

Staat Palestina Birzeit
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands