Filter
Cursus
Nieuw-Zeeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Bekijk Cursussen in Sociale Wetenschappen in Nieuw-Zeeland

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Cursussen in de sociale wetenschappen bereiden de studenten voor om deel te nemen aan de menselijke samenleving. Door middel van cursussen zoals economie, politieke wetenschap, antropologie, sociologie, geschiedenis en psychologie kunnen studenten beter inzicht krijgen in hoe de wereld om hen heen werkt.

Nieuw-Zeeland is een eiland land in de zuidwestelijke Stille Oceaan. Het land bestaat uit geografisch twee belangrijke uitgestrekte gebieden - die van de Noord-en Zuid-eilanden - en talrijke kleinere eilanden. Buitenlandse studenten moeten een studentenvisum en een redelijk niveau van contant geld te besteden om een ​​cursus van studie uit te voeren op een Nieuw-Zeeland gevestigde onderwijsinstelling hebben. Nieuw-Zeeland onderwijsinstellingen zal de juiste immigratie-autoriteiten op de hoogte als een student niet langer hun ingeschreven cursussen, die kan dan schorten of te annuleren die student 's visum te wonen. Onderwijsinstellingen vaak ook deze inschrijving en aanwezigheidsregistratie gegevens elektronisch uit te wisselen met andere overheidsinstanties die verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van studiefinanciering.

Cursus in Sociale Wetenschappen in Nieuw-Zeeland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Nieuw-Zeeland

Andere opties binnen dit vakgebied:
IES Abroad

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% ... [+]

Overzicht

Als je uit je raam in Christchurch kijkt, weet je dat je op verkenning kunt gaan - wandelen, vissen, kajakken of zwemmen - dat is gewoon een typische dag hier. Geniet van de avontuurlijke, maar toch ontspannen levensstijl die Christchurch te bieden heeft.

Tijdens je verblijf in Christchurch, schrijf je je rechtstreeks in aan de University of Canterbury, een van de drie beste universiteiten in Nieuw-Zeeland, en in de top 3% van de universiteiten ter wereld. Je hebt ook toegang tot meer dan 50 academische afdelingen en meer dan 100 on-campus clubs en organisaties-ideale mogelijkheden om verbinding te maken met Kiwi-studenten. Verspreid over 215 hectare prachtig aangelegde tuinen en tuinen, de campus van de universiteit ligt op slechts 15 minuten van de stad.... [-]

Nieuw-Zeeland Christchurch
July 2019
Voltijd
1 - 2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands