Cursus in Small Business Management

Beste Cursussen in Small Business Management 2018/2019

Vele gerenommeerde internationale universiteiten en andere onderwijsinstellingen bieden de mogelijkheid voor een grotere persoonlijke ontwikkeling via wetgeving cursussen. Deze cursussen bespreken actuele onderwerpen en trends die betrokken zijn op gebieden als intellectuele eigendom en regelgeving theorie.

Managementprogramma's voor kleine bedrijven over de hele wereld leren studenten om efficiënt en effectief een bedrijf te runnen. Onderwerpen van studie zijn onder meer het toezicht houden op werknemers, het indienen van belastingen, het kopen van materialen en het produceren van een product. Studenten kunnen de nodige vaardigheden leren om een ​​welvarend bedrijf te creëren.

Cursus in Small Business Management

Lees meer

Natuurlijk in het beheer van de familiebedrijf

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Deeltijd 3 dagen September 2019 Verenigde Staten Evanston Midland +1 more

Gedoceerd door senior leden van de wereldberoemde faculteit van de Kellogg School of Management in combinatie met toonaangevende familieregeringsdeskundigen die als directeuren van zowel familie als niet-gezinsschappen fungeren, toont dit seminar hoe u diverse interesses kunt aanmoedigen die een coöperatieve geest bevorderen [+]

De Kellogg School erkent de gespecialiseerde kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​familiebedrijf te navigeren en heeft een zeer interactief en dynamisch programma gecreëerd om de doelen van zakelijk succes en duurzaamheid te bereiken.

In dit programma leert u de rollen en verantwoordelijkheden van eigenaren, familieleden, onafhankelijke bestuurders en het leidinggevende team te definiëren en te optimaliseren, aangezien zij de unieke uitdagingen ondervinden die door gezinsondernemingsbestuur worden geconfronteerd. Verken manieren om samen te werken en vertrouwen te bouwen om de doeltreffendheid en de bijdrage van je board te verhogen. Ook de rol van aandeelhouders buiten de directie zal worden aangepakt.... [-]