close

Filters

Resultaten weergeven

Cursussen in Scheepvaartmanagement 2021

Het nemen van een scheepvaart management cursus is een geweldige methode voor degenen die willen naar de basis van de scheepvaart en de productie van materialen te begrijpen. Studenten zullen leren over hoe de distributie van invloed op de wereldeconomie. Wat is een cursus in de scheepvaart management? Er zijn veel verschillende cursussen beschikbaar die onder de categorie scheepvaart beheer val… Meer informatie

Het nemen van een scheepvaart management cursus is een geweldige methode voor degenen die willen naar de basis van de scheepvaart en de productie van materialen te begrijpen. Studenten zullen leren over hoe de distributie van invloed op de wereldeconomie.

Wat is een cursus in de scheepvaart management? Er zijn veel verschillende cursussen beschikbaar die onder de categorie scheepvaart beheer vallen. Als u op zoek bent naar een full-length programma in supply chain management of een korte cursus in het internationale vervoer, dan kunt u er een die aan uw behoeften voldoet. Vervoer wet, marine personeelsmanagement en ISO maritieme normen zijn slechts enkele van de aandachtsgebieden voor cursussen. Verzendkosten management cursussen zijn verkrijgbaar bij erkende scholen wereldwijd en beginnen op verschillende momenten gedurende het hele jaar.

Er zijn verschillende redenen dat mensen besluiten om een ​​verzending management cursus te nemen; het programma leert een aantal vaardigheden, zoals inventaris bijhouden van gegevens, het bijhouden van de financiën en internationale transport.

Kosten programma fluctueren afhankelijk van de universiteit, en de cursus duurt van drie weken tot één jaar. Het is essentieel dat aspirant-studenten onderzoeken de school grondig te zorgen dat de cursussen overeenkomen met hun doelen.

Individuen nemen van een cursus in de scheepvaart beheer leren technieken voor het plannen van de wereldwijde transport product. Cursussen omvat het ontwerpen van verzending plannen die verschillende vormen van vervoer te nemen. Studenten ook de beste vormen van vervoer voor verschillende soorten leveringen te stellen door de snelheid van levering, de kosten en de bestemming te vergelijken. Daarnaast krijgen de deelnemers een grondige kennis van de internationale veiligheid en milieubeheer systemen. Cursussen bevat essentiële industrie wetgeving en naleving van de regelgeving fundamentals, waardoor het ideaal is voor diegenen die van plan een carrière in de scheepvaart management.

Global cursussen zijn verkrijgbaar aan tal van universiteiten.Online lessen zijn een ideale optie voor degenen die leven over de hele wereld, met name in afgelegen gebieden met beperkte toegang tot een faciliteit. Web-based opties ook tegemoet te komen aan personen die een flexibele planning vereisen. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University Centre of the Westfjords
Ísafjörður, IJsland

De vermindering van Arctisch zee-ijs creëert meer kansen voor offshore maritieme industrieën. Deze cursus gebruikt de ontwikkelingen in het noordpoolgebied als basis voor een ... +

De vermindering van Arctisch zee-ijs creëert meer kansen voor offshore maritieme industrieën. Deze cursus gebruikt de ontwikkelingen in het noordpoolgebied als basis voor een interdisciplinaire inleiding tot offshore-activiteiten, de verschillende betrokken actoren en hoe de actoren de kustgemeenschappen en het beheer van maritieme industrieën beïnvloeden. Voorbeelden van buiten het Noordpoolgebied bieden context en dienen als vergelijkingsbasis voor mondiale trends. Studenten krijgen een dieper academisch inzicht in hoe milieu-, sociaaleconomische en politieke drijfveren van invloed zijn geweest op offshore-activiteiten zoals scheepvaart, navigatie, havenactiviteiten, offshore petroleum, zeebodemmijnbouw, energie en telecommunicatie, veiligheid, piraterij en de sociaaleconomische ontwikkeling van de lokale gemeenschap. -
Cursus
Voltijds
2 weken
Engels
17 Mei 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op