Filter
Cursus
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen in Rechten in Noord-Amerika 2019/2020

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Het veld van de wet richt zich op de studie van het stelsel van regels in te voeren om het gedrag regeren binnen een samenleving. Verschillende sets van wetten bestaan ​​voor verschillende samenlevingen, en de wet studenten gewoonlijk richten hun opleiding op lokale of internationale wetgeving.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Cursus in Rechten in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Rechten, Noord-Amerika

TrainUp

... [+]

Beste Cursussen in Rechten in Noord-Amerika 2019/2020. [-]
Verenigde Staten McKinney
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Manhattan College

Dit programma integreert discussies in de klas met overheidsfunctionarissen en experts die de wet in New York City beoefenen. Bezoeken aan gerenommeerde locaties, zoals h ... [+]

Overheid, internationale betrekkingen en recht

Dit programma integreert discussies in de klas met overheidsfunctionarissen en experts die de wet in New York City beoefenen. Bezoeken aan gerenommeerde locaties, zoals het Supreme Court in de staat New York, bieden unieke kansen om te leren waar de wet wordt toegepast.

Tijdens het programma zullen de deelnemers netwerken en voormalige en huidige gekozen functionarissen ontmoeten, alsook een bezoek brengen aan bedrijven die internationaal recht en arbitrage toepassen. Deelnemers nemen sessies in het NYC-gerechtsgebouw, onderwezen door een griffier en zullen echte rechtszaken bijwonen. Studenten krijgen de gelegenheid om ambtenaren van instellingen voor hoger onderwijs te ontmoeten om meer te weten te komen over hun mogelijkheden om een LLM en JD te studeren voor nationale en internationale studenten in NYC.... [-]

Verenigde Staten The Bronx
November 2019
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands