Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 47 Cursus Studies in Projectmanagement 2019

Een cursus omvat de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied. Een cursus in projectmanagement is voor de persoon die op zoek is naar zijn of haar vaardigheden in het stellen van doelen en de voltooiing in een professionele omgeving te ontwikkelen.

Men kan zich afvragen, wat is een cursus in Project Management? Vakken dit onderwerp in lengte variëren van enkele weken tot de spanwijdte van een typisch universiteit halfjaar. Ze worden aangeboden door middel van afstandsonderwijs programma's, alsmede op de fysieke campussen. De meeste cursussen worden aangeboden met een vergelijkbaar doel voor ogen en dat is om studenten te helpen leren hoe te stellen en doelen te bereiken om een ​​project succesvol af te ronden in een professionele omgeving. Nu de grote bedrijven, ingenieursbureaus en big business in het algemeen dienst projectmanagers als een vanzelfsprekendheid, kan de kennis worden toegepast in elke omgeving en in de richting van elke taak met een tijdlijn en doelen. Studenten leren werken met de middelen zowel materiële en personele aan projecten te brengen tot bloei.

Een project management cursus helpt verklaren hoe succesvol projecten worden georganiseerd en beheerd. Studenten leren over levenscyclus van de projecten. Ze krijgen tools en technieken voor gestructureerde planning, hoe verandering en risico's, en hoe je verwachtingen van stakeholders te beheren beheren. Studenten leren ook hoe ze meerdere projecten tegelijk te jongleren. Deze vaardigheden profiteren elke professionele taak.

Kosten voor cursussen verschillen van school tot school. Voor accurate informatie over vergoeding schema's, rechtstreeks contact opnemen met de individuele toelating kantoren.

Projectmanagers zijn van vitaal belang in diverse branches. Er is behoefte aan managers op juridische teams, in human resources afdelingen om trainingen te ontwikkelen en in supply chain bedrijven. Voor bouwbedrijven en ingenieursbureaus, de project manager is een kritische houding. Gemeentelijke overheden bieden vele carrièremogelijkheden voor mensen met een projectorganisatie vaardigheden. De entertainment industrie is een andere bron van werkgelegenheid.Een project manager is het belangrijk om creatieve projecten zoals films aan het licht te brengen.

Beginnen met het beheren van uw professionele doelen vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder

47 Resultaten in Projectmanagement

European Summer School

Het belangrijkste doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de moderne methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en behere ... [+]

Het belangrijkste doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de moderne methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en beheren van projecten in complexe omgevingen. Alle deelnemers krijgen praktijkervaring in het beheer van complexe projecten door projectartefacten te maken en verschillende fasen van een case study te beheren op basis van een echt project. Daarnaast krijgt u een overzicht van de belangrijkste vaardigheden die een projectmanager nodig heeft en hoe deze tijdens uw carrière kunnen worden ontwikkeld.

Beschrijving

Het hoofddoel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en beheren van projecten in complexe omgevingen volgens moderne projectmanagementmethodieken. Je gaat een formeel projectplan en een business case van een geselecteerd project voorbereiden. We zullen onze cases illustreren aan de hand van echte voorbeelden die u misschien tegenkomt bij deelname aan een internationaal project.... [-]

Tsjechië Praag
July 2019
Voltijd
10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om een ​​projectmanagementmethode te kennen en toe te passen om de middelen en kosten die aan het project zijn verbonden efficiënt te behere ... [+]

objectief

Ken en pas een projectmanagementmethode toe om de resources en kosten die aan het project zijn verbonden efficiënt te beheren en zo tijdig te voldoen, zodat dit wordt weerspiegeld in een voordeel voor het bedrijf. Formaliseer de kennis en vaardigheden om projecten te definiëren, plannen en uit te voeren volgens de methodologie van het Project Management Institute (PMI®).

Voordelen van het programmaU verbetert de efficiëntie van projectmanagement: tijd, kosten, omvang en kwaliteit.U kunt een project efficiënt beheren als een verantwoordelijke en uitvoerende professional.Je zult in staat zijn om een ​​project uit te voeren binnen de organisatie waar je werkt en de technieken toegepast in het seminar toe te passen, zodat aan het einde ervan de vereiste documentatie wordt geleverd en een tentoonstelling van het werk wordt voorbereid.Je ontwikkelt je kennis binnen een seminar dat is geregistreerd in de PMI®, wat overeenkomt met 40 PDU's, die kunnen worden gebruikt om een ​​van de PMI-certificeringen te behalen.Gericht op... [-]
Mexico Ciudad Juárez León de los Aldama Saltillo Cuernavaca Morelia Torreón  + 3 Meer
May 2019
Voltijd
Deeltijd
48 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
Universidad EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisci ... [+]

Waarom studeren Specialisatie in Project Management in de EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisciplinaire analyse en de integrale conceptie van de projecten begunstigt, zonder elke deelnemer zijn professionele identiteit te verliezen of te doen alsof hij vakgebieden buiten zijn beroep binnendringt.

De elementen die de Specialisatie in Project Management onderscheiden zijn: de benadering van de theorie van beperkingen, het systemische en strategische denken en de nadruk op de methodiek van het Project Management Institute (PMI).

The Theory of Constraints ziet de waardeketen als geheel, waarvan de delen systemisch en niet op hun geïsoleerde componenten samenwerken. In deze maatregel worden de projecten op een holistische manier beschouwd, waarbij wordt geprobeerd de zwakste schakel in de keten strategisch te versterken om de productiviteit van het systeem te verhogen. De oplossing met kritische ketting en de visie ervan in multiprojecten bieden een hoge onderscheidende waarde.... [-]

Colombia Envigado
January 2020
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
TU Delft Open & Online Education

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten? ... [+]

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten?

Deze bedrijfs- en managementcursus zal zich richten op de nodige projectmanagementvaardigheden om projecten met succes te beheren, waarbij drie gebieden worden onderscheiden:

De projectmanager en het teamHet projectprocesDe projectcontext

De cursus richt zich op de vroege projectfasen, inclusief voorbeelden van technische projecten in verschillende sectoren en industrieën (onder meer, maar niet beperkt tot, infrastructuurprojecten en bouwprojecten).

Aan het einde van deze cursus hebt u uw eigen projectuitvoeringsplan gemaakt, hetzij in teamverband of op individuele basis. Natuurlijk zorgt de inspanning van het team voor een speciale leerervaring en beoordelen we actieve teamparticipatie.... [-]

Nederlanden Netherlands Online
October 2019
Deeltijd
7 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Acudemy

Onze 5-daagse PRINCE2® gecombineerde stichting ... [+]

Doelgroep

Onze 5-daagse PRINCE2® gecombineerde stichting

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited.

Kleine klaslokaalachtige workshops met de mogelijkheid om 1-2-1 lessen te volgen in ons trainingscentrum in Londen.

Plaats

Ons centrale kantoor in Londen.

Cursustype

Theorie en praktijk.

Looptijd

5 dagen

PRINCE2® Gecombineerde Foundation

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

De eerste 3 dagen van onze PRINCE2® gecombineerde stichting

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

Business Case-themaOrganisatie themaKwaliteitsthemaPlannen themaRisicothemaThema veranderenVoortgangsthemaEen projectproces opstartenEen projectproces leidenEen projectproces initiërenEen faseproces regelenEen productleveringsproces beherenBeheer van een proces van stadiumgrenzenEen projectproces afsluitenOp maat maken van de PRINCE2® FoundationVoor wie is het?... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
April 2019
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Zabeel International Institute of Management and Technology

Project Management Professional programma aangeboden door PMI, dat de basis en strategieën van modern projectmanagement introduceert. ... [+]

Project Management Professional programma Aangeboden door PMI, waarin de basis en de strategieën van het moderne projectmanagement worden geïntroduceerd.

Wie heeft het programma nodig

Projectleiders, Programmanagers, QA's, Bedrijfsanalisten, Ingenieurs, Consultants & Professionals van Farmaceutische, Financiële, Bank- en Telecom-vakken die aan live-projecten werken.

Leerresultaat

Men zal leren over Project Management Frame Work, Project Life Cycle Management, Time, Cost, Risk, Communicatie Management, Quality Management, Cost Management betrokken bij een project.

Programma Inhoud Module 1: Het Project Management Framework Module 2: Project Levenscyclus en Orga... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus moet de deelnemers voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​grondige analyse uit te voeren voor een project tijdens de planning en de im ... [+]

* De vaardigheid en het vertrouwen om een ​​praktische projectplanningstechniek te gebruiken.

* Het vermogen om te bepalen of een project echt op tijd en binnen het budget kan worden opgeleverd.

* Een goed begrip van hoe de risico's te ontdekken die nodig zijn om aan een beperkte leverdatum te voldoen.

* Het vertrouwen om project-afwegingen duidelijk te communiceren.

* Stel haalbare doelen met klanten, managers en projectteamleden.

* De kennis van hoe de werkelijke projectvoortgang te registreren en vervolgens de projectbasislijn te gebruiken om variantie op te sporen en te beheren.

* De mogelijkheid om uw vragen te "kaderen" bij het analyseren van het projectplan om verborgen varianties op te sporen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Verenigd Koninkrijk Londen Turkije Istanboel Maleisië Kuala Lumpur  + 5 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
London Business Training & Consulting

Na voltooiing van deze cursus, zult u in staat zijn om te begrijpen: het proces van projectonderzoek en selectie; de uitdagingen van projectmanagement vanuit het perspect ... [+]

Cursus projectplanning en management - niveau 1BELANGRIJKE INFORMATIECursuscode: OPM108ADuur: 1 weekKosten: £ 2645CURSUSBESCHRIJVINGProjectselectie en portfoliomanagementProjectselectieBenaderingen van projectscreening en selectieFinanciële modellenProjectportfoliobeheerLeiderschap en de projectmanagerLeiders versus managersHoe de projectmanager leidtKenmerken van effectieve projectleidersProjectkampioenenHet nieuwe projectleiderschapProjectmanagement professionalismeOmvang managementConceptuele ontwikkelingDe scope-verklaringWerkvergunningScope rapportageControlesystemenProject CloseoutProjectteambuilding, conflict en onderhandelingHet projectteam bouwenKenmerken van effectieve projectteamsRedenen waarom teams falenStadia in groepsontwikkelingHet bereiken van een multifunctionele samenwerkingVirtuele projectteamsConflictbeheersingonderhandelingRisicomanagementRisicobeheer: een proces in vier fasenProjectrisicobeheer: een geïntegreerde aanpakDoelgroep... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
June 2019
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of The Free State Business School Online

project ... [+]

project

project

Planning

Het project

Beoordeling

De beoordeling van de SLP's bestaat uit quizzen, discussies, een eindopdracht en een online test.

Wijze van levering

Online

Looptijd

2 weken. Dit is exclusief de extra tijd die wordt gegeven om de eindbeoordeling te voltooien.

accreditatie

Na de succesvolle afronding van het project

NQF-niveau: 5

Credits: 10

inlichtingen:

Ansie Barnard

Strategische partnerschappen

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Bloemfontein
Open Inschrijving
Voltijd
2 weken
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooii ... [+]

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooiing. Overheidsdiensten en particuliere ondernemingen gelijk moeten betrouwbaar zijn en die individuen om hun projecten leiden tot succes. Als u die nodig zijn om een ​​project manager te worden vaardigheden te verwerven, zich inschrijven in ICI project management cursus en een lonende beroep dat gewenst is in een groot aantal industrieën te bereiken.

Opzet van de cursus Inleiding tot project management Project Management Scope en Formulering Planning Projecten Task delegatie project Implementation project Evaluatie Project Management Skills Leiderschapskwaliteiten Personnel Development Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Fleming College

Deze post-graduate programma biedt u de vaardigheden en kennis om alle aspecten van een project efficiënt te beheren om organisatorische doelen in een concurrerende inter ... [+]

Deze post-graduate programma biedt u de vaardigheden en kennis om alle aspecten van een project efficiënt te beheren om organisatorische doelen in een concurrerende internationale omgeving te bereiken. Het bereidt u ook Certified Associate het Project Management Institute in Project Manager (CAPM®) of Project Management Professional (PMP ®) examen te schrijven.

Door middel van klassikale sessies en toegepaste project ervaring met externe project sponsors, zal je leren en oefenen hoe te initiëren, plannen, uitvoeren en dicht projecten waarin planning gereedschappen, budgettering principes, human resource management, risk management en kwaliteitsmanagement. Zult u in het programma aan te scherpen uw communicatie en team leiderschapsvaardigheden om u te voorzien van een concurrentievoordeel als een leider van high performance teams.... [-]

Canada Peterborough Lindsay Minden Cobourg  + 1 Meer
September 2019
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
ExcelR Raising Excellene

De PRINCE2 Foundation-kwalificatie heeft betrekking op de PRINCE2-principes en helpt bij het verkrijgen van een basiskennis van PRINCE2-projectmanagementmethodologie. ... [+]

De PRINCE2 Foundation-kwalificatie heeft betrekking op de PRINCE2-principes en helpt bij het verkrijgen van een basiskennis van PRINCE2-projectmanagementmethodologie. Functiekwalificatie is een vereiste voor de personen die PRINCE2 Practitioner willen volgen.

De PRINCE2 Foundation-training legt de basisprincipes van projectmanagement vast voor de liefhebbers van het beheer van de projecten, van planning tot sluiting. Zal de inleiding tot de aanvangsfase van het project, er is een gevestigde evaluatie voordat het project van start gaat. Post deze fase, project go / no-go beslissing kan worden genomen. Dit is geldig voor het principe dat 'als je wilt falen, dan vroeg falen'.... [-]

India Bangalore
July 2019
Voltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
Maybe International

Onze effectiviteit als managers en leiders hangt niet langer alleen af ​​van hoe goed we onze teams of mensen beheren die voor ons werken. Tegenwoordig gebeurt het groots ... [+]

Waarom de noodzaak?

Als managers kunnen we ons goed voelen in het beïnvloeden van onze eigen medewerkers omdat we voelen dat we autoriteit, positie en macht hebben. Maar we kunnen vaak een echt gevoel van onbehagen voelen wanneer we moeten onderhandelen met of invloed hebben op mensen over wie we geen positionele macht hebben - leeftijdsgenoten, andere senior leiders, klanten en andere belangrijke zakelijke belanghebbenden.

Maar de waarheid is dat we geen status of positionele kracht nodig hebben om echt effectief te zijn in het onderhandelen over of het beïnvloeden van kritieke spelers in ons leven. Er is een veel betere en gemakkelijkere manier.

Overzicht

Onze effectiviteit als managers en leiders hangt niet langer alleen af ​​van hoe goed we onze teams of mensen beheren die voor ons werken. Tegenwoordig gebeurt het grootste deel van wat we doen en moeten doen alleen met de medewerking van vele andere belanghebbenden, waarover we weinig of geen directe controle hebben.... [-]

24 - 32 weken
Online
Lees meer in Nederlands
International Management Forum Academy

4-daagse training om een ​​AIIM BPM Master te worden ... [+]

Business Process Management (BPM) Master - modus van studieOptie 1: publieke 4-daagse BPM-trainingOptie 2: interne BPM-trainingTraining voor bedrijfsprocesbeheer

Deze 4-daagse Business Process Management (BPM) training biedt u een grondig inzicht in Business Process Management en behandelt waarom wat en hoe BPM te implementeren.

BPM Master (BPMm) -aanduiding

Je krijgt de AIIM BPM Master (BPMm) -benaming na het slagen voor de online examens en case study-oefening. Door deze benaming te verdienen, kunt u zichzelf BPM Master (BPMm) noemen. De examens en casestudy zijn online beschikbaar en je moet deze binnen 6 maanden na het volgen van de BPM-training doorgeven.

ECM-, ERM- en CIP-certificaattraining... [-]
Nederlanden Eindhoven
March 2020
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian College of Technology & Business

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organis ... [+]

WAT IS HET?

Een diploma van Project Management is een formele, nationaal erkende kwalificatie op basis van theoretisch en praktisch leren.

Waarom krijgen gekwalificeerd als een Project Manager?

Kwalificatie voor een diploma in Project Management wordt nu beschouwd als een must-have voor een lucratieve carrière in Project Management.

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organisaties in dienst Project Managers. Project Managers die al in de industrie beginnen ook om de kwalificaties te krijgen tot hun carrière vooruitgang.

Cursusoverzicht... [-]

Australië Brisbane
January 2020
Voltijd
30 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands