Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 51 Cursus Studies in Projectmanagement 2019

Een cursus omvat de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied. Een cursus in projectmanagement is voor de persoon die op zoek is naar zijn of haar vaardigheden in het stellen van doelen en de voltooiing in een professionele omgeving te ontwikkelen.

Men kan zich afvragen, wat is een cursus in Project Management? Vakken dit onderwerp in lengte variëren van enkele weken tot de spanwijdte van een typisch universiteit halfjaar. Ze worden aangeboden door middel van afstandsonderwijs programma's, alsmede op de fysieke campussen. De meeste cursussen worden aangeboden met een vergelijkbaar doel voor ogen en dat is om studenten te helpen leren hoe te stellen en doelen te bereiken om een ​​project succesvol af te ronden in een professionele omgeving. Nu de grote bedrijven, ingenieursbureaus en big business in het algemeen dienst projectmanagers als een vanzelfsprekendheid, kan de kennis worden toegepast in elke omgeving en in de richting van elke taak met een tijdlijn en doelen. Studenten leren werken met de middelen zowel materiële en personele aan projecten te brengen tot bloei.

Een project management cursus helpt verklaren hoe succesvol projecten worden georganiseerd en beheerd. Studenten leren over levenscyclus van de projecten. Ze krijgen tools en technieken voor gestructureerde planning, hoe verandering en risico's, en hoe je verwachtingen van stakeholders te beheren beheren. Studenten leren ook hoe ze meerdere projecten tegelijk te jongleren. Deze vaardigheden profiteren elke professionele taak.

Kosten voor cursussen verschillen van school tot school. Voor accurate informatie over vergoeding schema's, rechtstreeks contact opnemen met de individuele toelating kantoren.

Projectmanagers zijn van vitaal belang in diverse branches. Er is behoefte aan managers op juridische teams, in human resources afdelingen om trainingen te ontwikkelen en in supply chain bedrijven. Voor bouwbedrijven en ingenieursbureaus, de project manager is een kritische houding. Gemeentelijke overheden bieden vele carrièremogelijkheden voor mensen met een projectorganisatie vaardigheden. De entertainment industrie is een andere bron van werkgelegenheid.Een project manager is het belangrijk om creatieve projecten zoals films aan het licht te brengen.

Beginnen met het beheren van uw professionele doelen vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder

51 Resultaten in Projectmanagement

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om een ​​projectmanagementmethode te kennen en toe te passen om de middelen en kosten die aan het project zijn verbonden efficiënt te behere ... [+]

objectief

Ken en pas een projectmanagementmethode toe om de resources en kosten die aan het project zijn verbonden efficiënt te beheren en zo tijdig te voldoen, zodat dit wordt weerspiegeld in een voordeel voor het bedrijf. Formaliseer de kennis en vaardigheden om projecten te definiëren, plannen en uit te voeren volgens de methodologie van het Project Management Institute (PMI®).

Voordelen van het programmaU verbetert de efficiëntie van projectmanagement: tijd, kosten, omvang en kwaliteit.U kunt een project efficiënt beheren als een verantwoordelijke en uitvoerende professional.Je zult in staat zijn om een ​​project uit te voeren binnen de organisatie waar je werkt en de technieken toegepast in het seminar toe te passen, zodat aan het einde ervan de vereiste documentatie wordt geleverd en een tentoonstelling van het werk wordt voorbereid.Je ontwikkelt je kennis binnen een seminar dat is geregistreerd in de PMI®, wat overeenkomt met 40 PDU's, die kunnen worden gebruikt om een ​​van de PMI-certificeringen te behalen.Gericht op... [-]
Mexico Ciudad Juárez León de los Aldama Saltillo Cuernavaca Morelia Torreón  + 3 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
Deeltijd
48 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
UC Berkeley Extension

Neem zowel Project Management als Advanced Project Management Immersives, voeg een Capstone Portfolio-cursus en drie specialisatie-keuzevakken toe, en je komt in aanmerki ... [+]

Krijg de praktische kennis om een effectieve projectmanager te zijn - of voeg vaardigheden voor projectbeheer toe aan uw cv - met onze voltijdse studies in Agile en projectbeheer. Zet je vaardigheden om te werken met een stage bij een toonaangevend bedrijf in San Francisco of Silicon Valley.

Krijg de projectmanagementvaardigheden die verschillende organisaties nodig hebben door onze immersives, die kunnen leiden tot een volledig diploma. Je leert de verschillende methodieken, waaronder Agile, om projecten op schema te houden, op tijd en met een begroting bij toonaangevende bedrijven in San Francisco, Silicon Valley en over de hele wereld.

Begin vandaag met studeren om de vaardigheden te verwerven die werkgevers nodig hebben.... [-]

Verenigde Staten Berkeley San Francisco
September 2019
Engels
Voltijd
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Acudemy

Onze 5-daagse PRINCE2® gecombineerde stichting ... [+]

Doelgroep

Onze 5-daagse PRINCE2® gecombineerde stichting

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

PRINCE2® is een geregistreerd handelsmerk van AXELOS Limited.

Kleine klaslokaalachtige workshops met de mogelijkheid om 1-2-1 lessen te volgen in ons trainingscentrum in Londen.

Plaats

Ons centrale kantoor in Londen.

Cursustype

Theorie en praktijk.

Looptijd

5 dagen

PRINCE2® Gecombineerde Foundation

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

De eerste 3 dagen van onze PRINCE2® gecombineerde stichting

Onze PRINCE2® gecombineerde stichting

Business Case-themaOrganisatie themaKwaliteitsthemaPlannen themaRisicothemaThema veranderenVoortgangsthemaEen projectproces opstartenEen projectproces leidenEen projectproces initiërenEen faseproces regelenEen productleveringsproces beherenBeheer van een proces van stadiumgrenzenEen projectproces afsluitenOp maat maken van de PRINCE2® FoundationVoor wie is het?... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Augustus 2019
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Manhattan College

Onze zelfstudiecursussen zullen u helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en referenties die nodig zijn om te slagen in een professionele en persoonlijke omgeving. ... [+]

Self-paced programma's

Onze zelfstudiecursussen zullen u helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden en referenties die nodig zijn om te slagen in een professionele en persoonlijke omgeving.

Werk 24/7 aan uw cursussen, in uw eigen tempo, waar u ook bent. Je kunt onze cursussen op eigen tempo volgen vanaf je computer, tablet of smartphone. Ga verder waar je was en voltooi je cursus op basis van je beschikbaarheid.

Een brede selectie van handige, flexibele cursussen bieden training in relevante, gevraagde vaardigheden: verbeter uw zoekvaardigheden; leren hoe je je merk kunt promoten en jezelf effectief kunt marketen; een superieure leider of projectmanager worden; onderzoek je creativiteit, innovatie en kritisch denken; professionele ontwikkeling op het gebied van cybersecurity en specialisatiebeheer, op vele andere gebieden.... [-]

Verenigde Staten The Bronx
September 2019
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Tegenwoordig moeten bedrijven online aanwezig zijn als ze gelijke tred willen houden met de concurrentie. Deze cursus zal je kwalificeren om een breed scala aan digitale ... [+]

Tegenwoordig moeten bedrijven online aanwezig zijn als ze gelijke tred willen houden met de concurrentie. Deze cursus zal je kwalificeren om een breed scala aan digitale projecten van start tot finish te leiden.

DoelenVerkrijgen van een breed en transversaal perspectief van verschillende digitale projectmodellen.In staat zijn om een digitaal project vanuit het niets op te starten.Ken de hulpmiddelen die nodig zijn om een digitaal project te ontwikkelen.Leer efficiënte managementmethoden door oefening en onderzoek.

Het stimuleren van de online aanwezigheid van een bedrijf is de meest kostenefficiënte manier om te evolueren en biedt de beste resultaten. Deze cursus zal je kwalificeren om een breed scala aan digitale projecten te ontwerpen en te coördineren. Je wordt een projectmanager met alle nodige kennis om elk initiatief in de digitale sector te leiden.... [-]

Spanje Barcelona Madrid
September 2019
Spaans,Engels
Voltijd
3 maanden
Online
Combinatie van online en op de campus
Lees meer in Nederlands
Universidad EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisci ... [+]

Waarom studeren Specialisatie in Project Management in de EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisciplinaire analyse en de integrale conceptie van de projecten begunstigt, zonder elke deelnemer zijn professionele identiteit te verliezen of te doen alsof hij vakgebieden buiten zijn beroep binnendringt.

De elementen die de Specialisatie in Project Management onderscheiden zijn: de benadering van de theorie van beperkingen, het systemische en strategische denken en de nadruk op de methodiek van het Project Management Institute (PMI).

The Theory of Constraints ziet de waardeketen als geheel, waarvan de delen systemisch en niet op hun geïsoleerde componenten samenwerken. In deze maatregel worden de projecten op een holistische manier beschouwd, waarbij wordt geprobeerd de zwakste schakel in de keten strategisch te versterken om de productiviteit van het systeem te verhogen. De oplossing met kritische ketting en de visie ervan in multiprojecten bieden een hoge onderscheidende waarde.... [-]

Colombia Envigado
Januari 2020
Spanish (Colombia)
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
London Business Training & Consulting

Na voltooiing van deze cursus, zult u in staat zijn om te begrijpen: het proces van projectonderzoek en selectie; de uitdagingen van projectmanagement vanuit het perspect ... [+]

Cursus Studies in Projectmanagement. Cursus projectplanning en management - niveau 1BELANGRIJKE INFORMATIECursuscode: OPM108ADuur: 1 weekKosten: £ 2645CURSUSBESCHRIJVINGProjectselectie en portfoliomanagementProjectselectieBenaderingen van projectscreening en selectieFinanciële modellenProjectportfoliobeheerLeiderschap en de projectmanagerLeiders versus managersHoe de projectmanager leidtKenmerken van effectieve projectleidersProjectkampioenenHet nieuwe projectleiderschapProjectmanagement professionalismeOmvang managementConceptuele ontwikkelingDe scope-verklaringWerkvergunningScope rapportageControlesystemenProject CloseoutProjectteambuilding, conflict en onderhandelingHet projectteam bouwenKenmerken van effectieve projectteamsRedenen waarom teams falenStadia in groepsontwikkelingHet bereiken van een multifunctionele samenwerkingVirtuele projectteamsConflictbeheersingonderhandelingRisicomanagementRisicobeheer: een proces in vier fasenProjectrisicobeheer: een geïntegreerde aanpakDoelgroep... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
September 2019
Engels
Voltijd
1 week
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

De MSP-cursus geeft kennis over MSP®-principes, bestuursthema's en transformatiestromen gedefinieerd in het MSP®-raamwerk, een gerenommeerde standaard voor projectbeheer. ... [+]

De cursus Managing Successful Programs geeft kennis over MSP®-principes, bestuursthema's en transformatiestromen gedefinieerd in het MSP®-framework, een gerenommeerde standaard voor projectbeheer.

De rollen en verantwoordelijkheden van programmabeheer die in deze cursus worden uitgelegd, zullen uw vermogen om deel te nemen en aan de zakelijke vereisten van uw klanten te voldoen, bevorderen. Met deze training kunt u betere vaardigheden voor programmabeheer, verbeterd aanpassingsvermogen en flexibiliteit demonstreren bij het werken in een veranderlijke, steeds veranderende programmeeromgeving.

DoelenVerwerven van de relevante kennis en vaardigheden die MSP Foundation nodig heeftOntwikkel een goed begrip van hoe projecten in een programma passenBeschikken over een grondige kennis van en blijk geven van een sterke betrokkenheid bij de principes en processen van programmabeheerOntwikkel een oplossingsgerichte aanpak van risicovermindering, issue management, kwaliteitscontrole en stakeholder managementIn staat zijn de programmamanagementstrategie van een organisatie te bepalen en te sturenWie zou moeten bijwonenProfessionals werkzaam in een programmabeheersrolSenior projectmanagersProgrammabeheerdersOperationele managersQuality Assurance-professionalsmodules... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
edX

Versnel en verbeter teambeslissingen door Agile's faciliterende leiderschapsprincipes te leren om teamproductiviteit, motivatie en probleemoplossing te ontketenen. ... [+]

Versnel en verbeter teambeslissingen door Agile's faciliterende leiderschapsprincipes te leren om teamproductiviteit, motivatie en probleemoplossing te ontketenen.Over deze cursus

Agile kan projectmanagers op het gebied van leiderschap vaak uitdagen. Oude stijlen van command-control behoren nu tot het verleden, behalve de meest conservatieve organisaties. Maar Agile brengt zelfbekrachtiging naar een nieuw niveau en daagt traditionele overtuigingen uit in wat leiderschap betekent.

In deze cursus leert u hoe deze nieuwe stijl van leiderschap teamrollen opnieuw definieert en verdeelt door:

Motiveren door empowerment om betere beslissingen te nemenFaciliteren van de creativiteit en inclusiviteit van een goed functionerend teamVooroordelen over besluitvorming identificeren en beherenOnderhandelen over conflicten tussen individuen, teams en organisatiesZorgen voor succes via delegatie en krachtige op beperkingen gebaseerde statistieken.... [-]
Verenigde Staten Cambridge
Open Inschrijving
Engels
Deeltijd
4 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Academy of York

Met een wereldwijd tekort aan voldoende gekwalificeerde voorspellers van projectmanagers voor de komende jaren, biedt deze online cursus voor projectmanagement u de in de ... [+]

Overzicht

AOY's PMSA Aligned Online Project Management Courses

Met een wereldwijd tekort aan voldoende gekwalificeerde voorspellers van projectmanagers voor de komende jaren, biedt deze online cursus voor projectmanagement u de in de branche erkende projectmanagementvaardigheden die de baan- en carrièremogelijkheden in een groot aantal sectoren en in elke organisatie of bedrijf openen. Het is een opwindende, dynamische en gewenste carrièrekeuze in elke branche.

Deze online cursus voor projectmanagement wordt aangeboden in overeenstemming met de nieuwste wereldwijde technieken en de PMBO®-normen (Project Management Body of Knowledge, PMBOK ™) van het Project Management Institute.... [-]

Zuid-Afrika Randburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
13 weken
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooii ... [+]

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooiing. Overheidsdiensten en particuliere ondernemingen gelijk moeten betrouwbaar zijn en die individuen om hun projecten leiden tot succes. Als u die nodig zijn om een ​​project manager te worden vaardigheden te verwerven, zich inschrijven in ICI project management cursus en een lonende beroep dat gewenst is in een groot aantal industrieën te bereiken.

Opzet van de cursus Inleiding tot project management Project Management Scope en Formulering Planning Projecten Task delegatie project Implementation project Evaluatie Project Management Skills Leiderschapskwaliteiten Personnel Development Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
SuperSkilz

Het Project Management Institute (PMI) definieert Project Management door eerst uit te leggen wat een project is, dat wil zeggen een tijdelijke groepsactiviteit ontworpen ... [+]

Gebruik vouchercode ngtu295 om slechts £ 295 betalen voor een cursus bundel die op de SuperSkilz kassa!

Het Project Management Institute (PMI) definieert Project Management door eerst uit te leggen wat een project is, dat wil zeggen een tijdelijke groepsactiviteit ontworpen om een ​​uniek product, dienst of resultaat te produceren. Een project tijdelijk doordat zij een bepaalde begin en einde in de tijd, en dus gedefinieerde omvang en middelen. De ontwikkeling van software voor een verbeterde bedrijfsproces, de bouw van een gebouw of brug, de hulpverlening na een natuurramp, de uitbreiding van de verkoop in een nieuwe geografische markt - al zijn projecten.

Projectmanagement, dan is, is de toepassing van kennis, vaardigheden en technieken om projecten effectief en efficiënt uit te voeren. Het is een strategische competentie voor organisaties, zodat zij resultaten van het project te koppelen aan zakelijke doelstellingen - en dus beter te concurreren in hun markten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen UK Online
Augustus 2019
Voltijd
Deeltijd
1 - 12 maanden
Online
Lees meer in Nederlands
Tyumen State Oil and Gas University

Interdisciplinair Summer / Winter School omvat theoretische en praktische opleiding (inclusief team training), prestaties en bescherming geïntegreerd ... [+]

Summer / Winter School "Beheer van olie en gas projecten"

Formaat:

Interdisciplinair Summer / Winter School omvat theoretische en praktische opleiding (inclusief team training), prestaties en bescherming voor complexe projecten in het programma: - De huidige toestand en de vooruitzichten van de olie- en gasindustrie - Geologie, Geofysica, Berekening van de reserves - boren, olie-exploitatie, olieveld apparatuur - Veiligheid en bescherming van het milieu - besluitvorming en evaluatie van de investeringen - Woning fiscale wetgeving en boekhouding in de olie- en gasindustrie - Onderhandelen managementteam Doelgroep: studenten van buitenlandse universiteiten / specialisten Language School: afhankelijk van de samenstelling van de groep (Rus. . / Eng) Duur: 2-3 weken... [-]

Rusland Tjoemen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 - 3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Onze belangrijkste doelstelling is om de volgende generatie van professionals op te leiden en te helpen onze studenten om opnieuw uit te vinden en om de broodnodige veran ... [+]

Onze belangrijkste doelstelling is om de volgende generatie van professionals op te leiden en te helpen onze studenten om opnieuw uit te vinden en om de broodnodige verandering voor morgen in de bedrijven die zij lopen te bevorderen.

Studieplan Formulering en evaluatie van projecten Project Management Innovatie en Strategisch Project Management Voorbereiding van de CAPM en PMP [-]
Spanje Madrid
September 2019
Spaans,Spanish (Spain)
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian College of Technology & Business

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organis ... [+]

WAT IS HET?

Een diploma van Project Management is een formele, nationaal erkende kwalificatie op basis van theoretisch en praktisch leren.

Waarom krijgen gekwalificeerd als een Project Manager?

Kwalificatie voor een diploma in Project Management wordt nu beschouwd als een must-have voor een lucratieve carrière in Project Management.

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organisaties in dienst Project Managers. Project Managers die al in de industrie beginnen ook om de kwalificaties te krijgen tot hun carrière vooruitgang.

Cursusoverzicht... [-]

Australië Brisbane
Januari 2020
Engels
Voltijd
30 weken
Campus
Online
Lees meer in Nederlands