Filter
Cursus
Studievorm: Alles Duur: Alles

Beste 47 Cursus Studies in Projectmanagement 2019

Een cursus omvat de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied. Een cursus in projectmanagement is voor de persoon die op zoek is naar zijn of haar vaardigheden in het stellen van doelen en de voltooiing in een professionele omgeving te ontwikkelen.

Men kan zich afvragen, wat is een cursus in Project Management? Vakken dit onderwerp in lengte variëren van enkele weken tot de spanwijdte van een typisch universiteit halfjaar. Ze worden aangeboden door middel van afstandsonderwijs programma's, alsmede op de fysieke campussen. De meeste cursussen worden aangeboden met een vergelijkbaar doel voor ogen en dat is om studenten te helpen leren hoe te stellen en doelen te bereiken om een ​​project succesvol af te ronden in een professionele omgeving. Nu de grote bedrijven, ingenieursbureaus en big business in het algemeen dienst projectmanagers als een vanzelfsprekendheid, kan de kennis worden toegepast in elke omgeving en in de richting van elke taak met een tijdlijn en doelen. Studenten leren werken met de middelen zowel materiële en personele aan projecten te brengen tot bloei.

Een project management cursus helpt verklaren hoe succesvol projecten worden georganiseerd en beheerd. Studenten leren over levenscyclus van de projecten. Ze krijgen tools en technieken voor gestructureerde planning, hoe verandering en risico's, en hoe je verwachtingen van stakeholders te beheren beheren. Studenten leren ook hoe ze meerdere projecten tegelijk te jongleren. Deze vaardigheden profiteren elke professionele taak.

Kosten voor cursussen verschillen van school tot school. Voor accurate informatie over vergoeding schema's, rechtstreeks contact opnemen met de individuele toelating kantoren.

Projectmanagers zijn van vitaal belang in diverse branches. Er is behoefte aan managers op juridische teams, in human resources afdelingen om trainingen te ontwikkelen en in supply chain bedrijven. Voor bouwbedrijven en ingenieursbureaus, de project manager is een kritische houding. Gemeentelijke overheden bieden vele carrièremogelijkheden voor mensen met een projectorganisatie vaardigheden. De entertainment industrie is een andere bron van werkgelegenheid.Een project manager is het belangrijk om creatieve projecten zoals films aan het licht te brengen.

Beginnen met het beheren van uw professionele doelen vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

47 Results in Projectmanagement

European Summer School

Het belangrijkste doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de moderne methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en behere ... [+]

Het belangrijkste doel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de moderne methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en beheren van projecten in complexe omgevingen. Alle deelnemers krijgen praktijkervaring in het beheer van complexe projecten door projectartefacten te maken en verschillende fasen van een case study te beheren op basis van een echt project. Daarnaast krijgt u een overzicht van de belangrijkste vaardigheden die een projectmanager nodig heeft en hoe deze tijdens uw carrière kunnen worden ontwikkeld.

Beschrijving

Het hoofddoel van deze cursus is om u kennis te laten maken met de methodologieën, principes en hulpmiddelen die nodig zijn voor het definiëren en beheren van projecten in complexe omgevingen volgens moderne projectmanagementmethodieken. Je gaat een formeel projectplan en een business case van een geselecteerd project voorbereiden. We zullen onze cases illustreren aan de hand van echte voorbeelden die u misschien tegenkomt bij deelname aan een internationaal project.... [-]

Tsjechië Praag
July 2019
Voltijd
10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Maybe International

Onze effectiviteit als managers en leiders hangt niet langer alleen af ​​van hoe goed we onze teams of mensen beheren die voor ons werken. Tegenwoordig gebeurt het groots ... [+]

Waarom de noodzaak?

Als managers kunnen we ons goed voelen in het beïnvloeden van onze eigen medewerkers omdat we voelen dat we autoriteit, positie en macht hebben. Maar we kunnen vaak een echt gevoel van onbehagen voelen wanneer we moeten onderhandelen met of invloed hebben op mensen over wie we geen positionele macht hebben - leeftijdsgenoten, andere senior leiders, klanten en andere belangrijke zakelijke belanghebbenden.

Maar de waarheid is dat we geen status of positionele kracht nodig hebben om echt effectief te zijn in het onderhandelen over of het beïnvloeden van kritieke spelers in ons leven. Er is een veel betere en gemakkelijkere manier.

Overzicht

Onze effectiviteit als managers en leiders hangt niet langer alleen af ​​van hoe goed we onze teams of mensen beheren die voor ons werken. Tegenwoordig gebeurt het grootste deel van wat we doen en moeten doen alleen met de medewerking van vele andere belanghebbenden, waarover we weinig of geen directe controle hebben.... [-]

24 - 32 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)

Het doel van dit programma is om de kennis in de Project Management Body of Knowledge, PMBOK® 6e editie bij te werken en het certificatie-examen voor te bereiden als Proj ... [+]

objectief

Update kennis in de Project Management Body of Knowledge, PMBOK® 6e editie en bereid je voor op het certificeringsexamen als Project Management Professional (PMP®) met deze nieuwe versie van de standaard.

Voordelen van het programmaVoor professionals in projecten die eerder zijn getraind met de vorige versie van de PMBoK en hun certificeringsproces niet hebben voltooid, is dit een kans om meer te weten te komen over de wijzigingen in de nieuwe standaard en door te gaan met hun certificatieproces als PMP®.Bovendien krijgen ze de voorbereiding om het certificatie-examen met de nieuwe versie op te lossen en worden ze begeleid bij de afronding van het PMI®-examen.De workshop b... [-]
Mexico Zapopan
April 2019
Voltijd
24 uur
Campus
Lees meer in Nederlands
TU Delft Open & Online Education

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten? ... [+]

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten?

Deze bedrijfs- en managementcursus zal zich richten op de nodige projectmanagementvaardigheden om projecten met succes te beheren, waarbij drie gebieden worden onderscheiden:

De projectmanager en het teamHet projectprocesDe projectcontext

De cursus richt zich op de vroege projectfasen, inclusief voorbeelden van technische projecten in verschillende sectoren en industrieën (onder meer, maar niet beperkt tot, infrastructuurprojecten en bouwprojecten).

Aan het einde van deze cursus hebt u uw eigen projectuitvoeringsplan gemaakt, hetzij in teamverband of op individuele basis. Natuurlijk zorgt de inspanning van het team voor een speciale leerervaring en beoordelen we actieve teamparticipatie.... [-]

Nederlanden Netherlands Online
October 2019
Deeltijd
7 weken
Online
Lees meer in Nederlands
Universidad EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisci ... [+]

Waarom studeren Specialisatie in Project Management in de EIA

Het profiel van de kandidaat van de specialisatie Projectmanagement overweegt de acceptatie van professionals uit verschillende academische disciplines, die de multidisciplinaire analyse en de integrale conceptie van de projecten begunstigt, zonder elke deelnemer zijn professionele identiteit te verliezen of te doen alsof hij vakgebieden buiten zijn beroep binnendringt.

De elementen die de Specialisatie in Project Management onderscheiden zijn: de benadering van de theorie van beperkingen, het systemische en strategische denken en de nadruk op de methodiek van het Project Management Institute (PMI).

The Theory of Constraints ziet de waardeketen als geheel, waarvan de delen systemisch en niet op hun geïsoleerde componenten samenwerken. In deze maatregel worden de projecten op een holistische manier beschouwd, waarbij wordt geprobeerd de zwakste schakel in de keten strategisch te versterken om de productiviteit van het systeem te verhogen. De oplossing met kritische ketting en de visie ervan in multiprojecten bieden een hoge onderscheidende waarde.... [-]

Colombia Envigado
January 2020
2 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Zabeel International Institute of Management and Technology

Project Management Professional programma aangeboden door PMI, dat de basis en strategieën van modern projectmanagement introduceert. ... [+]

Project Management Professional programma Aangeboden door PMI, waarin de basis en de strategieën van het moderne projectmanagement worden geïntroduceerd.

Wie heeft het programma nodig

Projectleiders, Programmanagers, QA's, Bedrijfsanalisten, Ingenieurs, Consultants & Professionals van Farmaceutische, Financiële, Bank- en Telecom-vakken die aan live-projecten werken.

Leerresultaat

Men zal leren over Project Management Frame Work, Project Life Cycle Management, Time, Cost, Risk, Communicatie Management, Quality Management, Cost Management betrokken bij een project.

Programma Inhoud Module 1: Het Project Management Framework Module 2: Project Levenscyclus en Orga... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Succesvolle organisaties krijgen altijd meer kansen. Het is dan wanneer het beheren van de uitbreiding belangrijk wordt. Om een ​​team meerdere projecten te laten beheren ... [+]

* Begrijp het verschil tussen één en meerdere projectbeheermogelijkheden

* Sleutelprincipes van projectmanagement

* Monitoring van meerdere projecten

* Hoe praktische en relevante tools te maken voor het monitoren van meerdere projecten

* Beheer van meerdere projectbudgetten en financiën

* Tijdigheids- en kwaliteitsstandaardtoepassing voor meerdere projecten

* HRM-principes voor meerdere projecten

- voor meer informatie: Convertas .org

[-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Verenigd Koninkrijk Londen Turkije Istanboel Maleisië Kuala Lumpur  + 5 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
London Business Training & Consulting

Na het afronden van deze projectmanagement trainingen, zult u in staat zijn om het proces van project screening en selectie te begrijpen ... [+]

Belangrijke informatieCursuscode: OPM108Duur: 2 wekenKosten: £ 4075CursusbeschrijvingProjectselectie en portfoliomanagementProjectselectieBenaderingen van projectscreening en selectieFinanciële modellenProjectportfoliobeheerLeiderschap en de projectmanagerLeiders versus managersHoe de projectmanager leidtKenmerken van effectieve projectleidersProjectkampioenenHet nieuwe projectleiderschapProjectmanagement professionalismeOmvang managementConceptuele ontwikkelingDe scope-verklaringWerkvergunningScope rapportageControlesystemenProject CloseoutProjectteambuilding, conflict en onderhandelingHet projectteam bouwenKenmerken van effectieve projectteamsRedenen waarom teams falenStadia in groepsontwikkelingHet bereiken van een multifunctionele samenwerkingVirtuele projectteamsConflictbeheersingonderhandelingRisicomanagementRisicobeheer: een proces in vier fasenProjectrisicobeheer: een geïntegreerde aanpakKostenraming en budgetteringKostenbeheerKostenramingEen projectbudget makenBudgetconsequenties ontwikkelenProjectplanningEen netwerk ontwikkelenDuurschattingHet kritieke pad construerenGantt-diagrammenProjecten vastlopenResource ManagementDe basisprincipes van resourcebeperkingenHet laden van bronnenResource levelingKaarten voor het laden van bronnenBronnen beheren in multi-projectomgevingenProjectevaluatie en besturingBesturingscycli - een algemeen modelProjectprestaties volgenEarned value managementVerdiende waarde gebruiken om een ​​projectenportfolio te beherenProblemen bij het effectieve gebruik van verdiende waarde managementMenselijke factoren bij projectevaluatie en -controleProject Closeout en beëindigingTypen beëindiging van het projectNatuurlijke beëindiging - het closeout-procesVroegtijdige beëindiging van projectenHet definitieve projectverslag voorbereidenDoelgroepChief operations officersProject- en operationeel directeuren, managers, praktijkmensen en teamledenDegenen die een holistische, geïntegreerde aanpak van het beheer van projecten willen, die zowel technische als managementuitdagingen aanpaktDegenen die een gelijke nadruk willen leggen op zowel individuele projectuitvoering als het strategisch perspectief, moeten worden uitgerust met de middelen om projecten op zowel het programma- als het portefeuilleniveau te beheren.Degenen die hun focus willen verruimen buiten de traditionele projectbeheeractiviteiten van planning en planning, projectcontrole en beëindiging, tot een meer algemeen, inclusief en dus waardevoller perspectief van het projectbeheerprocesLeerresultaten... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
June 2019
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of The Free State Business School Online

project ... [+]

project

project

Planning

Het project

Beoordeling

De beoordeling van de SLP's bestaat uit quizzen, discussies, een eindopdracht en een online test.

Wijze van levering

Online

Looptijd

2 weken. Dit is exclusief de extra tijd die wordt gegeven om de eindbeoordeling te voltooien.

accreditatie

Na de succesvolle afronding van het project

NQF-niveau: 5

Credits: 10

inlichtingen:

Ansie Barnard

Strategische partnerschappen

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Zuid-Afrika Bloemfontein
Open Inschrijving
Voltijd
2 weken
Online
Lees meer in Nederlands
International Career Institute

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooii ... [+]

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooiing. Overheidsdiensten en particuliere ondernemingen gelijk moeten betrouwbaar zijn en die individuen om hun projecten leiden tot succes. Als u die nodig zijn om een ​​project manager te worden vaardigheden te verwerven, zich inschrijven in ICI project management cursus en een lonende beroep dat gewenst is in een groot aantal industrieën te bereiken.

Opzet van de cursus Inleiding tot project management Project Management Scope en Formulering Planning Projecten Task delegatie project Implementation project Evaluatie Project Management Skills Leiderschapskwaliteiten Personnel Development Carriere vooruitzichten ... [-]
Verenigd Koninkrijk Londen
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
Online
Lees meer in Nederlands
University of Toledo College of Business Administration

Voldoen aan de professionele normen van projectmanagement. ... [+]

Projectmanagement als kerncompetentie

Organisaties van alle maten en uit alle sectoren hebben omarmd Project Management, omdat het:

• Verhoogt de productiviteit • Ondersteunt een effectieve inzet van kwaliteit en kosten verbeteringsinitiatieven • Snelheden levering van nieuwe producten en diensten • Verbetert tevredenheid van de klant

Vandaag de dag worden meer en meer bedrijven gericht op project management als een effectieve manier om te gaan met een breed scala van onderwerpen.

ONTMOET DE professionele normen van PROJECTBEHEER

Je verwerft kennis die volledig in overeenstemming is met het Project Management Instituut

Een gids voor het Project Management Body of Knowledge (PMBOK ® Guide). Veel deelnemers gebruiken deze cursus als een lanceerplatform voor het verdienen van certificering als een Project Management Professional (PMP) of een voor eensluidend Associate Project Manager (CAPM). De Universiteit van Toledo, Executive Center for Global Competitiveness is een PMI Registered Education Provider (REP) en wordt 14 Professional Development Units (PDU's) probleem voor mensen voltooien van deze cursus. ... [-]

Verenigde Staten Toledo
October 2019
Deeltijd
2 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
The Graziadio School of Business and Management, Pepperdine University

De Executive Education afdeling biedt bedrijven en organisaties keuzes van verschillende programma's die onmiddellijk kunnen worden uitgevoerd. ... [+]

De Executive Education afdeling biedt bedrijven en organisaties keuzes van verschillende programma's die worden uitgevoerd onmiddellijk kan.

Management Program

Champions of Change

Champions of Change is een negen maanden durende certificatie programma waarin medewerkers wandelingen door middel van een real-time wijzigen project als zij leren hoe om te maken, lood, en de positie van strategische veranderingen in hun organisatie.

Het beheer in de 21e eeuw

Het beheer in de 21e eeuw biedt de deelnemers met cutting edge kennis van business en management in de huidige mondiale milieu in acht halve dag sessie. Onderwerpen waren onder meer werden niet gedekt wanneer de meeste managers hun geavanceerde diploma ontvangen, zoals e-start, e-recht, kennis management, enz. ... [-]

Verenigde Staten Los Angeles Malibu Long Beach Pasadena Westlake Village Irvine  + 3 Meer
September 2019
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
ExcelR Raising Excellene

ExcelR biedt drie dagen Lean Six Sigma Black Belt certificering en training voor zowel individuele als zakelijke medewerkers. De Lean Six Sigma-certificeringstraining wor ... [+]

Cursus Studies in Projectmanagement. Wat is Lean Six Sigma Black Belt?

ExcelR biedt drie dagen Lean Six Sigma Black Belt certificering en training voor zowel individuele als zakelijke medewerkers. De Lean Six Sigma-certificeringstraining wordt gegeven door ervaren en een van de beste Lean Six Sigma-trainers in de branche.

Training zal worden aangestuurd door Minitab en praktische exposure is verzekerd met een klasproject. Beginnend met de inleiding tot de Lean-methodologie, zal de training verdergaan met het uitleggen van de geavanceerde concepten van Six Sigma. Het onderliggende idee is dat Lean en Six Sigma niet geïsoleerd kunnen worden gezien. Beide "body of quality" vullen elkaar aan en daarom is de naam van het programma Lean Six Sigma.... [-]

India Bangalore
July 2019
Voltijd
4 - 15 dagen
Campus
Online
Lees meer in Nederlands
International Management Forum Academy

4-daagse training om een ​​AIIM BPM Master te worden ... [+]

Business Process Management (BPM) Master - modus van studieOptie 1: publieke 4-daagse BPM-trainingOptie 2: interne BPM-trainingTraining voor bedrijfsprocesbeheer

Deze 4-daagse Business Process Management (BPM) training biedt u een grondig inzicht in Business Process Management en behandelt waarom wat en hoe BPM te implementeren.

BPM Master (BPMm) -aanduiding

Je krijgt de AIIM BPM Master (BPMm) -benaming na het slagen voor de online examens en case study-oefening. Door deze benaming te verdienen, kunt u zichzelf BPM Master (BPMm) noemen. De examens en casestudy zijn online beschikbaar en je moet deze binnen 6 maanden na het volgen van de BPM-training doorgeven.

ECM-, ERM- en CIP-certificaattraining... [-]
Nederlanden Eindhoven
March 2019
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Zoe Talent Solutions

De trainingssessies in dit programma stellen mensen in staat om op een geloofwaardige manier projectmanagementbureaus strategisch op te zetten en te beheren, en op één li ... [+]

De trainingssessies in dit programma stellen mensen in staat om op een geloofwaardige manier projectmanagementbureaus strategisch op te zetten en te beheren, en op één lijn te brengen met belangrijke nuttige strategieën. Het overzicht van het trainingsprogramma is actueel en relevant voor de marktvereisten, dus goed voor alle analytische voorspelling van trainingsbehoeften in het aangegeven gebied. Een voorstel op maat kan ook worden geregeld, om te voldoen aan de trainingsvereisten van uw team.

Cursus Doelstellingen

Aan het einde van het programma kunnen deelnemers:

Plan en implementeer een Project / Program Management Office (PMO) in hun organisatieBreng hun organisatiestrategie en projectkader op één lijnOntwikkel een businesscase die de uitdagingen en kansen van PMO schetstBeoordeel de huidige projectomgeving van de organisatieToepassen van het Organizational Maturity Model (OPM3) ontwikkeld door Project Management Institute (PMI)CursusbeschrijvingHet strategische PMOPMO sleutelrollenPMO-voordelenDe link tussen strategie en projectenStrategie afstemmen op projectenHet Strategie- en ProjectenkaderPMO Business Case, organisatie, structuur en functiesPortfolio's, programma's en projectenEen sterke PMO Business Case ontwikkelenOrganisatiestructuur voor projectenPMO-typenPMO-functiesMaturiteit en de PMOMaturity en Capability definiërenStappen voor het verhogen van volwassenheidsniveauPre-Assessment EvaluatieBaseline Maturity AssessmentProject Management Health CheckLooptijd Kloof Analyse StappenOrganisatorisch projectmanagement volwassenheidsmodel (PMI® - OPM3)ComponentsMaturity AssessmentFietsconstruerenBeste praktijkenPMO Planning, voorbereiding en strategieHet PMO-handvest opstellenDoelstellingen en mijlpalenGap-analyse gebruiken om mijlpalen in te stellenImplementatie StrategiefasenMetingsgegevens metenVaststellen van een projectmanagementmethodiek en PMO-bestuurProjectmethodologie definiërenMethodiekstappen vaststellenElementen van de methodologieMethodiek Kwaliteit AfmetingenHet definiëren van governanceGovernance FrameworkHuman Capital en de PMOHoofdpunten in People ManagementPersoneel van de PMOCompetentie-identificatieOpleiding van het personeelPrestatiemeting en beloningenLoopbaantrajecten en leiderschapsontwikkelingBest Practices voor People Management in de PMOVeranderende organisatiecultuurKlimaat versus cultuurOrganisatorische behoeftenEen projectcultuur creërenVerander processenHet overwinnen van... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai Maleisië Kuala Lumpur Kenia Nairobi Turkije Istanboel Abu Dhabi Saoedi-Arabië Riyad  + 7 Meer
Open Inschrijving
Voltijd
Deeltijd
3 - 10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands