Cursus in Projectmanagement

Beste 63 Cursus Studies in Projectmanagement 2018

Projectmanagement

Een cursus omvat de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied. Een cursus in projectmanagement is voor de persoon die op zoek is naar zijn of haar vaardigheden in het stellen van doelen en de voltooiing in een professionele omgeving te ontwikkelen.

Men kan zich afvragen, wat is een cursus in Project Management? Vakken dit onderwerp in lengte variëren van enkele weken tot de spanwijdte van een typisch universiteit halfjaar. Ze worden aangeboden door middel van afstandsonderwijs programma's, alsmede op de fysieke campussen. De meeste cursussen worden aangeboden met een vergelijkbaar doel voor ogen en dat is om studenten te helpen leren hoe te stellen en doelen te bereiken om een ​​project succesvol af te ronden in een professionele omgeving. Nu de grote bedrijven, ingenieursbureaus en big business in het algemeen dienst projectmanagers als een vanzelfsprekendheid, kan de kennis worden toegepast in elke omgeving en in de richting van elke taak met een tijdlijn en doelen. Studenten leren werken met de middelen zowel materiële en personele aan projecten te brengen tot bloei.

Een project management cursus helpt verklaren hoe succesvol projecten worden georganiseerd en beheerd. Studenten leren over levenscyclus van de projecten. Ze krijgen tools en technieken voor gestructureerde planning, hoe verandering en risico's, en hoe je verwachtingen van stakeholders te beheren beheren. Studenten leren ook hoe ze meerdere projecten tegelijk te jongleren. Deze vaardigheden profiteren elke professionele taak.

Kosten voor cursussen verschillen van school tot school. Voor accurate informatie over vergoeding schema's, rechtstreeks contact opnemen met de individuele toelating kantoren.

Projectmanagers zijn van vitaal belang in diverse branches. Er is behoefte aan managers op juridische teams, in human resources afdelingen om trainingen te ontwikkelen en in supply chain bedrijven. Voor bouwbedrijven en ingenieursbureaus, de project manager is een kritische houding. Gemeentelijke overheden bieden vele carrièremogelijkheden voor mensen met een projectorganisatie vaardigheden. De entertainment industrie is een andere bron van werkgelegenheid.Een project manager is het belangrijk om creatieve projecten zoals films aan het licht te brengen.

Beginnen met het beheren van uw professionele doelen vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Korte Cursussen In Management

London School of Business and Finance (LSBF)
Campus Voltijd 4 dagen September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De korte cursussen management van LSBF Executive Education zijn ontworpen om u in slechts vier dagen van specifieke branchekennis te voorzien. [+]

Korte cursussen in management

De korte cursussen management van LSBF Executive Education zijn ontworpen om u in slechts vier dagen van specifieke branchekennis te voorzien. U kunt kiezen uit een breed scala aan cursussen: bedrijfsinnovatie, managementadvies en projectbeheer, strategische bedrijfsplanning en strategisch leiderschap en verandering. Na voltooiing van de cursus, kunt u toepassen wat u hebt geleerd op uw huidige werkplek. Je kunt ook de kennis die je hebt opgedaan gebruiken om je CV een boost te geven om een ​​nieuwe baan te krijgen. LSBF Executive Education is geaccrediteerd door de British Accreditation Council (BAC) en de cursussen zijn CPD-geaccrediteerd, daarom verdient u CPD-punten bij het voltooien van deze korte cursussen.... [-]


Professional - Professionele Certificaten - San Diego

Stafford House International
Campus Voltijd Deeltijd July 2019 Verenigde Staten San Diego San Francisco Chicago +2 more

Leer business concepten en de geavanceerde kennis van het Engels van toepassing op projecten en de business case studies team. Dit Engels programma is voor studenten die willen verkennen en hun loopbaan te ontwikkelen. [+]

Leer business concepten en de geavanceerde kennis van het Engels van toepassing op projecten en de business case studies team. Dit Engels programma is voor studenten die willen verkennen en hun loopbaan te ontwikkelen.

Praat met professionals uit succesvolle bedrijven Leer van bezoeken aan Amerikaanse bedrijven Werk aan het team projecten en complete business case studies Projectmanagement

minimum Level

Upper Intermediate

Startdata

4 januari, april 4, 5 juli, 3 oktober

Feiten op een rij

Het beheren van schema's, budgetten en risico's Hoe maak je een business case op te bouwen Hoe om nieuwe projecten te analyseren Hoe op te sporen en te communiceren vooruitgang Marketing & Advertising ... [-]

Diploma Van Project Management

Australian College of Technology & Business
Online Campus Voltijd 30 weken January 2019 Australië Brisbane +1 more

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organisaties in dienst Project Managers. Project Managers die al in de industrie beginnen ook om de kwalificaties te krijgen tot hun carrière vooruitgang. [+]

WAT IS HET?

Een diploma van Project Management is een formele, nationaal erkende kwalificatie op basis van theoretisch en praktisch leren.

Waarom krijgen gekwalificeerd als een Project Manager?

Kwalificatie voor een diploma in Project Management wordt nu beschouwd als een must-have voor een lucratieve carrière in Project Management.

Project Management is nu algemeen erkend als een carrière die bepaalde vaardigheden, kennis en kwalificaties. Formele kwalificaties zijn een voorwaarde voor veel organisaties in dienst Project Managers. Project Managers die al in de industrie beginnen ook om de kwalificaties te krijgen tot hun carrière vooruitgang.

Cursusoverzicht... [-]


SAP HCM - Succesfactoren Implementatietraining

Delphi Star Training
Online Deeltijd 80 uur January 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

SAP Success Factors is de wereldleider in Business Execution Software die cloud-based Human Capital Management (HCM) softwareoplossingen biedt met behulp van het Software as a Service (SaaS) -model. [+]

SAP Success Factors (HCM) Trainingscursus

SAP Success Factors is de wereldleider in Business Execution Software die cloud-based Human Capital Management (HCM) softwareoplossingen biedt met behulp van het Software as a Service (SaaS) -model. Het analyseert lacunes in vraag, vraag en meetresultaten met planningsstatistieken. Het is ontworpen voor meerdere eindgebruikers om een ​​personeelsplan te beheren, prognosegegevens op te nemen in strategische plannen en toegang te krijgen tot belangrijke prestatie-indicatoren. De SAP Success Factors-training legt de nadruk op de gehele HR-workflow, van Talent Management tot Payroll en Analytics en houdt de toekomst van HCM Strategy Future scherp.

Over SAP Succesfactoren Cursusoverzicht... [-]

Online Cursus: Projectbeheer Van Engineeringprojecten: Voorbereiden Op Succes

TU Delft Open & Online Education
Online Deeltijd 7 weken October 2018 Nederlanden Netherlands Online

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten? [+]

OVERZICHT

Ben je een (project) ingenieur met een technische achtergrond maar gebrek aan managementkennis? Wilt u de projectprestaties verbeteren en uw kennis vergroten?

Deze bedrijfs- en managementcursus zal zich richten op de nodige projectmanagementvaardigheden om projecten met succes te beheren, waarbij drie gebieden worden onderscheiden:

De projectmanager en het teamHet projectprocesDe projectcontext

De cursus richt zich op de vroege projectfasen, inclusief voorbeelden van technische projecten in verschillende sectoren en industrieën (onder meer, maar niet beperkt tot, infrastructuurprojecten en bouwprojecten).

Aan het einde van deze cursus hebt u uw eigen projectuitvoeringsplan gemaakt, hetzij in teamverband of op individuele basis. Natuurlijk zorgt de inspanning van het team voor een speciale leerervaring en beoordelen we actieve teamparticipatie.... [-]


Cursus In Pmp (projectmanager Professional)

Zabeel International Institute of Management and Technology
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Project Management Professional programma aangeboden door PMI, dat de basis en strategieën van modern projectmanagement introduceert. [+]

Project Management Professional programma Aangeboden door PMI, waarin de basis en de strategieën van het moderne projectmanagement worden geïntroduceerd.

Wie heeft het programma nodig

Projectleiders, Programmanagers, QA's, Bedrijfsanalisten, Ingenieurs, Consultants & Professionals van Farmaceutische, Financiële, Bank- en Telecom-vakken die aan live-projecten werken.

Leerresultaat

Men zal leren over Project Management Frame Work, Project Life Cycle Management, Time, Cost, Risk, Communicatie Management, Quality Management, Cost Management betrokken bij een project.

Programma Inhoud Module 1: Het Project Management Framework Module 2: Project Levenscyclus en Organisatie Module 3: Project Management Processes Module 4: Project Integratie Management Module 5: Project Scope Management Module 6: Project Tijdbeheer Module 7: Project Cost Management Module 8: Project Quality Management Module 9: Project Human Resource Management Module 10: Project Communicatie Management Module 11: Project Risk Management Module 12: Project Procurement Management Module 13: Project Stakeholder Management [-]

Time Management Course

Global Edulink
Online Voltijd Deeltijd 38 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen +1 more

[+]

Cursus Studies in Projectmanagement.

Studeren met Global Edulink heeft veel voordelen. Het is gecreëerd door experts in de industrie, wat betekent dat u accurate informatie ontvangt, die up-to-date en gemakkelijk te begrijpen is.

Alle geleverd via een systeem dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week voor 365 dagen (12 maanden) toegang heeft. Een effectieve ondersteuningsdienst en studiemateriaal creëren je vertrouwen om efficiënt te studeren en je te begeleiden om je kwalificatie te waarborgen.

Verhoog uw productiviteit Voor wie is het? [-]

Projectbeheer Van De Gebouwde Omgeving

Inscape Education Group Dubai
Campus Deeltijd 2 dagen July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De gebouwde omgeving en de bijbehorende beroepen zijn grotendeels gericht op projectbeheer, logistiek en kwaliteitsborging. [+]

Cursus overzicht

De gebouwde omgeving en de bijbehorende beroepen zijn grotendeels gericht op projectbeheer, logistiek en kwaliteitsborging. Alles wat u moet doen dat een duidelijk begin- en eindpunt heeft, is Projectbeheer. Echte professionals in de publieke en private sector moeten gewoon weten hoe ze moeten oefenen als projectmanagementprofessionals. Deze cursus bevat: waar het projectmanagement om draait, de vijf dimensies van een project, de levenscyclus van het project, wie is betrokken bij een project en het projectplan.

cursus details

Begindata

5e

Part-time face-to-face leren:

2 x volle dagen

Toelatingseisen:

Geen vereiste.

Taal van levering:... [-]


Graduate Certificate In Project Risicomanagement

University of Technology Sydney
Campus Voltijd Deeltijd 0.5 - 1 jaar January 2019 Australië Sydney +1 more

Deze cursus stelt projectmanagement studenten en ervaren professionals uit de industrie om een ​​specialisatieopleiding project risicomanagement voltooien. Project risico specialisten hebben een groeiend scala aan carrièremogelijkheden. Cursussen over commerciële projectmanagement, complexiteit beheren project en geavanceerde risicomanagement voor projectleiders. Studenten hebben de mogelijkheid om een ​​keuzevak in een gebied van specialisatie kiezen. Onderwerpen worden aangeboden in blok-modus, en leeractiviteiten benadrukken toepassing van concepten om echte problemen, effectieve professionele kwaliteit van communicatie, en de rol van de analyse in het identificeren en beheren van project risico. [+]

Dit programma biedt praktijkgerichte kennis, vaardigheden en hulpmiddelen voor de identificatie en het beheer van risico's in projecten in verschillende sectoren, ondersteund door theorie en onderzoek.

De cursus is ontwikkeld in reactie op de verzoeken van de industrie voor een gespecialiseerde cursus in risico gericht op projectmanagers. Het is gericht op het beoefenen van professionals die willen gespecialiseerde vaardigheden te ontwikkelen op dit gebied. Het is van toepassing op professionals in tal van sectoren, waaronder het bankwezen en financiën, bouw en techniek, event management, overheid, gezondheidszorg en IT.

[-]

Project Management - Niveau 2

London Business Training & Consulting
Campus Voltijd 1 week November 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Na afloop van deze projectmanagementcursussen zul je begrijpen: dat projectmanagers en -teams worden gehouden aan zowel prestatienormen als normen voor kostenbeheersing; verschillende hulpmiddelen voor projectplanning; hoe de middelen die nodig zijn om de verschillende projectactiviteiten die zijn geïdentificeerd, enz. te ondersteunen. [+]

Project Management workshop - Niveau 2BELANGRIJKE INFORMATIECursuscode: OPM108BDuur: 1 weekPrijs: £ 2425 BTWDATA9 juli tot 13 juli 201812 november tot 16 november 2018CURSUSBESCHRIJVINGKostenraming en budgetteringKostenbeheerKostenramingEen projectbudget makenBudgetconsequenties ontwikkelenProjectplanningEen netwerk ontwikkelenDuurschattingHet kritieke pad construerenGantt-diagrammenProjecten vastlopenResource ManagementDe basisprincipes van resourcebeperkingenHet laden van bronnenResource levelingKaarten voor het laden van bronnenBronnen beheren in multi-projectomgevingenProjectevaluatie en besturingBesturingscycli - een algemeen modelProjectprestaties volgenEarned value managementVerdiende waarde gebruiken om een ​​projectenportfolio te beherenProblemen bij het effectieve gebruik van verdiende waarde managementMenselijke factoren bij projectevaluatie en -controleProject Closeout en beëindigingTypen beëindiging van het projectNatuurlijke beëindiging - het closeout-procesVroegtijdige beëindiging van projectenHet definitieve projectverslag voorbereidenDoelgroep... [-]

Meerdere Projecten Beheren

Convertas
Campus Voltijd 5 dagen Open Inschrijving Verenigde Arabische Emiraten Dubai Abu Dhabi Verenigd Koninkrijk Londen Turkije Istanboel Maleisië Kuala Lumpur +7 more

Succesvolle organisaties krijgen altijd meer kansen. Het is dan wanneer het beheren van de uitbreiding belangrijk wordt. Om een ​​team meerdere projecten te laten beheren, is er behoefte aan unieke technieken en tools. Deze training zal helpen bij het succesvol beheren van meerdere projecten in dezelfde tijd. [+]

* Begrijp het verschil tussen één en meerdere projectbeheermogelijkheden

* Sleutelprincipes van projectmanagement

* Monitoring van meerdere projecten

* Hoe praktische en relevante tools te maken voor het monitoren van meerdere projecten

* Beheer van meerdere projectbudgetten en financiën

* Tijdigheids- en kwaliteitsstandaardtoepassing voor meerdere projecten

* HRM-principes voor meerdere projecten

- voor meer informatie: Convertas .org

[-]

Cursus In Tijd Management Strategieën Voor Project Management

FutureLearn
Online Deeltijd 2 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk UK Online

Ontwikkel uw tijd management vaardigheden en ontdek tijd management strategieën om ervoor te zorgen dat elk project dat u beheert, goed functioneert. [+]

Elke projectleider of projectleider heeft een project gehad dat lijkt te spiraal uit de hand houden - meer tijd en middelen absorberen dan gepland. Deze cursus helpt u om dat te stoppen.

U leert tijdbeheerstrategieën om u te helpen voorkomen dat projecten onbeheersbaar worden en de fundamentele vaardigheden van een projectmanager ontwikkelen om ervoor te zorgen dat elk project dat u uitvoert voldoet aan de deadlines.

Nu is het tijd om een ​​einde te maken aan wegholprojecten.

Welke onderwerpen zullen u bedekken? Introduceer de tijd management processen Verduidelik de sleutelbegrippen in tijdbeheer, inclusief lags en leads, kritisch pad, voedingsbuffers, resource nivellering, resource-uitlijning, planning voltooiingsdatum, doel voltooiingsdatum, mijlpalen. Verduidelik verschillende instrumenten en methoden die het tijdbeheer verbeteren, inclusief Precedence Diagraming Method (PDM), Critical Path Methods, Critical Chain Method, Gantt Chart Wat ga je bereiken? ... [-]

Pmi® Agile Gecertificeerde Praktijkopleiding

Edureka
Online Deeltijd September 2018 India India Online

Edureka's PMI® Agile Certified Practitioner cursus is gecertificeerd door Project Management Institute (PMI) en is ontworpen om u inzicht te geven in en inzicht in diverse Agile Tool & Techniques. [+]

Edureka's PMI® Agile Certified Practitioner cursus is gecertificeerd door Project Management Institute (PMI) en is ontworpen om u inzicht te geven in en inzicht in diverse Agile Tool & Techniques.

Over ACP®

Agile Certified Practitioner certificaat van Project Management Institute (PMI-ACP) ® is een van de meest gewilde referenties in de wereld van IT-industrie op het gebied van Project Management. De PMI-ACP-certificering erkent de expertise van een individu in het gebruik van flexibele praktijken in hun projecten, terwijl zij hun verhoogde professionele veelzijdigheid aantonen door middel van flexibele tools en technieken. Om de Agile-certificering te verdienen, moeten professionals het PMI-ACP-examen dat door PMI® is uitgevoerd, wissen.... [-]


Online Cursus: Project

University Of The Free State Business School Online
Online Voltijd 2 weken Open Inschrijving Zuid-Afrika Bloemfontein

project [+]

project

project

Planning

Het project

Beoordeling

De beoordeling van de SLP's bestaat uit quizzen, discussies, een eindopdracht en een online test.

Wijze van levering

Online

Looptijd

2 weken. Dit is exclusief de extra tijd die wordt gegeven om de eindbeoordeling te voltooien.

accreditatie

Na de succesvolle afronding van het project

NQF-niveau: 5

Credits: 10

inlichtingen:

Ansie Barnard

Strategische partnerschappen

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]

Cursus In Projectmanagement

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooiing. Overheidsdiensten en particuliere ondernemingen gelijk moeten betrouwbaar zijn en die individuen om hun projecten leiden tot succes. [+]

Projectmanagement is een snel groeiende beroep en dit is heel begrijpelijk, want bijna elke industrie rekenen op projectmanagers om werken van begin overzien tot voltooiing. Overheidsdiensten en particuliere ondernemingen gelijk moeten betrouwbaar zijn en die individuen om hun projecten leiden tot succes. Als u die nodig zijn om een ​​project manager te worden vaardigheden te verwerven, zich inschrijven in ICI project management cursus en een lonende beroep dat gewenst is in een groot aantal industrieën te bereiken.

Opzet van de cursus Inleiding tot project management Project Management Scope en Formulering Planning Projecten Task delegatie project Implementation project Evaluatie Project Management Skills Leiderschapskwaliteiten Personnel Development Carriere vooruitzichten ... [-]