ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Portugees 2021 in Zuid-Amerika

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Het leren van een tweede taal te spreken kan zeer waardevol, zowel in sociale kringen en zakelijke omgevingen. Portugees, in Europa en Zuid-Amerika gesproken, biedt een kans om door te gaan op verschillende manieren.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Cursus Deeltijd in Portugees in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Portugees, Zuid-Amerika Filter

Cursussen literatuur en taalkunde

Universidade Estadual Paulista (UNESP)
Cursus
<
Voltijds
Campus

Dit programma is gericht op het verkennen van een breed scala van onderwerpen in de Portugese taal, Braziliaanse literatuur, literatuur in het Engels, Vergelijkende Literatuur ...

Lees meer

Portugese taal en cultuur

Dialogo - study in Brazil
Cursus
<
Deeltijd
Portuguese (Brazil)
Campus

Het belangrijkste doel van de cursus is om studenten te brengen om goede communicatieve vaardigheden in het Portugees te bereiken, met succes. Dit betekent dat niet alleen zal ...

Lees meer