ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Portugees in Duitsland 2021

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Portugees is een Romaanse taal die wordt gesproken in delen van Europa en Zuid-Amerika, evenals India en delen van de Stille Oceaan. Studies kunnen zich richten op zowel de taalkunde en cultuur, en vloeiende individuen nodig zijn in beroepen zoals geschreven materiaal vertalen, tolken en het internationale bedrijfsleven.

Duitsland is een geweldige bestemming voor internationale scholarsand heeft een kwaliteitssysteem hoger onderwijs hoog. De waarde van dit niveau van het onderwijs is verbeterd door de Duitsland 's sterke economie. Buitenlandse studenten genieten van uitstekende levensstandaard in een veilige en veilige omgeving. Berlijn is de hoofdstad.

Deeltijd Cursus in Portugees in Duitsland

1 Resultaten in Portugees, Duitsland Filter

Portugese cursussen

Anda Sprachschule
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 maanden
Portugees
Campus

Onze Portugese klassen zet de student in het midden. Onze docenten analyseren student moet adequaat aan te passen aan het en zo beslissen over de inhoud van de cursus.

Lees meer