ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Personeelsbeleid/Human Resources in Roemenië

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Het verkrijgen van een human resources graad is een goede manier voor te bereiden op een scala van verschillende carrièremogelijkheden, omdat een zekere mate van dit soort kent vele toepassingen. Tijdens zijn studie, kan de student de kans om onderwerpen zoals pay gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag onderzoeken hebben.

 

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Cursus in Personeelsbeleid/Human Resources in Roemenië

2 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Roemenië Filter

Team Building

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Dit programma zal analyseren onderwerpen, zoals: waarom teamwork zo belangrijk is en hoe effectief te gebruiken teamwork om betere resultaten te bereiken in een kortere tijd.

Lees meer

Cursussen op maat

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Campus

Elk bedrijf heeft unieke kenmerken. Dat is de reden waarom we zijn zeer actief in het ontwikkelen van unieke op maat gemaakte programma's, die speciaal zijn afgestemd op uw or ...

Lees meer