ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Personeelsbeleid/Human Resources in Ierland 2020

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Het verkrijgen van een human resources graad is een goede manier voor te bereiden op een scala van verschillende carrièremogelijkheden, omdat een zekere mate van dit soort kent vele toepassingen. Tijdens zijn studie, kan de student de kans om onderwerpen zoals pay gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag onderzoeken hebben.

 

Ierland is een eiland aan de noord-westen van het vasteland van Europa. Het is het derde grootste eiland van Europa en de twintigste-grootste eiland op aarde. In het oosten is het grotere eiland Groot-Brittannië, waar het wordt gescheiden door de Ierse Zee.

Deeltijd Cursus in Personeelsbeleid/Human Resources in Ierland

1 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, Ierland Filter

Professional Business Course: Human Resources

Birchwater Education
Cursus
<
Deeltijd
<
10 weken
Engels
Campus

Human Resource Management kijkt naar de ontwikkeling van mensen binnen een organisatie, werving selectie inductie, beloning, beoordeling, training voor nu en ontwikkeling voor ...

Lees meer