ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Personeelsbeleid/Human Resources in België 2020

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Het krijgen van een graad in human resources is een manier van voorbereiden op een lid van het personeel bij een bedrijf of organisatie. Studenten in dit veld kan cursussen over uiteenlopende onderwerpen als loon gelijkheid, arbeidsrecht, leiderschap, management en organisatiegedrag nemen.

 

België, officieel het Koninkrijk België, is een federale staat in West-Europa. Het is een van de oprichters van de Europese Unie en de gastheren het hoofdkwartier van de EU 's evenals die van een aantal andere belangrijke internationale organisaties zoals de NAVO.

Deeltijd Cursus in Personeelsbeleid/Human Resources in België

7 Resultaten in Personeelsbeleid/Human Resources, België Filter

Coaching Voor Human Resource-professionals

Center for Creative Leadership
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
<
3 dagen
Campus

Dit programma helpt u het versterken van uw eigen leiderschap vaardigheden en leren hoe de coaching relatie tot de vaardigheden van anderen te ontwikkelen bouwen.

Lees meer

Co-actieve coaching | fundamentals

Schouten Global
Cursus
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;3 dagen
Engels
Duits
Nederlands
Campus

Het ICF-geaccrediteerde Co-Active Coaching Fundamentals programma (CTI): richt zich op individuele coaching; Roept transformatie op; Bereikt hogere prestaties en dieper verban ...

Lees meer

De Ontwikkeling Van Leiderschap Voor HR Professionals

Center for Creative Leadership
Cursus
sep 2020
<
Deeltijd
<
5 dagen
Campus

Ontwikkeld door een samenwerking tussen CCL en de Society for Human Resource Management (SHRM), dit programma bereidt u voor op een meer effectieve leider van mensen en proces ...

Lees meer

Co-Active Coaching | tussen-

Schouten Global
Cursus
<
Voltijds
<
12 dagen
Engels
Duits
Chinese
Campus

Het ICF-geaccrediteerde Co-Active Coaching Intermediate programma (CTI): stelt u in staat om een ​​professionele carrière in coaching te starten; Biedt u de mogelijkheid om ee ...

Lees meer

Organisatorische en relatie systemen coaching fundamentals

Schouten Global
Cursus
<
Voltijds
<
2 dagen
Engels
Campus

Organisatorische en Relatie Systems Coaching Fundamentals (CRR Global) is het enige ICF geaccrediteerde trainingsprogramma voor relatiesystemen in de wereld.

Lees meer

Organisatie- en relatiesystemen coaching intermediair

Schouten Global
Cursus
<
Voltijds
<
12 dagen
Engels
Campus

Organisatorische en Relatie Systems Coaching Intermediate (CRR Global) is het enige ICF geaccrediteerde trainingsprogramma voor relatiesystemen in de wereld.

Lees meer

De certificering van de leiderscirkelprofiel

Schouten Global
Cursus
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 dagen
Engels
Campus

De Leadership Circle Profile ™ en certificering zijn eigendom van The Leadership Circle. Schouten Global is de Europese partner, die de licentie voor de certificeringsopleidin ...

Lees meer