Cursus in Operations Management

Top 26 Cursus Studies in Operations Management 2019

Operations Management

Het duurt een leider om prioriteiten te stellen en te bereiken doelen. Bedrijfsprocessen meer nodig dan alleen de strategie en speculatie effectief te zijn. Ze hebben iemand nodig met de mogelijkheid om daadwerkelijk te voeren ze uit. Professionals die een cursus in operations management te nemen over de vaardigheden om dingen te laten gebeuren en produceren van de gewenste resultaten.

Wat is een cursus in operations management? Het is een klasse die doorgaans wordt aangeboden als onderdeel van een professioneel bedrijf certificaat of opleiding. Het richt zich op het ontwikkelen van strategieën om processen te creëren en te verbeteren in een organisatie. Studenten bestuderen hoe debieten, knelpunten en voorraadniveaus invloed op het uiteindelijke product dat wordt aangeboden aan de consument. Deze cursus is een aanvulling extra leiderschap en management klassen en verkleint het gebied van de focus op een specifieke carrière functie.

Na het voltooien van een van deze klassen, studenten zijn in staat om te analyseren en te verbeteren procedures.Ze leren technieken voor het verhogen van de productiviteit, het beheersen van de kosten en het verminderen van responstijden. Door gebruik te maken van case studies, zijn ze in staat om te leren van de successen en mislukkingen van andere professionals en deze lessen toepassen op hun eigen loopbaan. Tegen het einde van het programma, zullen zij in staat zijn om de uitdagingen in de productie te overwinnen, inefficiënties te verminderen en voorstellen voor procesverbeteringen naar boven level managers.

De kosten van deze klassen verschilt per instelling. Wie geïnteresseerd is moeten contact opnemen met hun afdeling opnames voor meer informatie over vergoedingen en collegegeld.

Afgestudeerden zijn klaar om leidinggevende posities binnen grootschalige organisaties nemen. Het is gebruikelijk om te werken als managers in de productie, logistiek en supply industrieën vinden. Een carrière als zelfstandig operaties consulting analist is ook mogelijk. Sommige vrijwillige industrie regelgevende agentschappen huren deze afgestudeerden als proces accountants.

Het is belangrijk om alle beschikbare onderwijsopties overwegen. Traditionele klassikale cursussen zijn de voorkeur van velen, maar uitstekende online lessen bestaan ​​voor degenen die het nodig hebben om te profiteren van het gemak van afstandsonderwijs. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Cima professioneel - operationeel niveau (p1) prestaties operaties

E-Careers
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Slough

Verplaats een stap dichter bij het bereiken van de CIMA Professional Chartered Management Accounting kwalificatie door het aanmelden voor deze training waarin je volledig voor te bereiden op de Operational Level (P1) Prestatie Operations examen. [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

De P1 Enterprise operaties cursus behandelt een van de negen eenheden die deel uitmaken van de prestigieuze CIMA Professional Chartered Management Account kwalificatie. Het zal u kennismaken met een aantal van de fundamentele aspecten van de Business Accounting.

Leer hoe u berekeningsmethoden toe te passen binnen kost, met inbegrip van de aansluiting van de gebudgetteerde en de werkelijke winstmarges. Inzicht in de concepten van de planning en de operationele verschillen, evenals de verschillende normen en variaties binnen de dienstverlenende bedrijven, openbare diensten en beroepen. Te pakken met het concept van benchmarking, en leer hoe u rapporten met behulp van een reeks van interne en externe benchmarks met de mogelijkheid om de resultaten te interpreteren voor te bereiden. Leg zowel de MRP en ERP-systemen. Meer informatie over hoe geïnternaliseerd kosten zoals de uitstoot, fiscaal en afvalverwerking het milieu kunnen beïnvloeden. Begrijpen de noodzaak voor prognoses, plannen en budgetten binnen een organisatie, en hoe u problemen op te lossen wanneer conflicten binnen hen voordoen. Breng een verscheidenheid van de technieken om product / dienst volumes, evenals verwachte opbrengsten en kosten te berekenen. Leer hoe u een budget op basis van prognoses, projecties en bestuurlijke doelstellingen voor te bereiden. Begrijpen en de processen die betrokken zijn bij het maken van lange-termijn beslissingen uit te leggen, en leren hoe ze kasstromen te zorgen voor de beslissingen op lange termijn de juiste zijn. Rekening met zowel financiële als niet-financiële aspecten tijdens het besluitvormingsproces, en de voorbereiding van de... [-]

Cima professioneel - operationeel niveau (E1) enterprise operaties

E-Careers
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Slough

Advance uw boekhouding vaardigheden en expertise op het volgende niveau met deze cursus in Enterprise Operations, die deel uitmaakt van de veelgeprezen CIMA Professional Chartered Management Accounting kwalificatie. [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

De E1 Enterprise operaties cursus behandelt een van de negen eenheden die deel uitmaken van de prestigieuze CIMA Professional Chartered Management Account kwalificatie.

Inzicht krijgen in de sociale, politieke en economische context van het bedrijfsleven, waaronder de opkomst van de grote economieën in de wereld, het belang van offshoring en outsourcing en de impact van de internationale macro-economische ontwikkelingen op concurrerende omgeving van een organisatie. Begrijp de relatie tussen interne en externe bestuur van een organisatie. Begrijp de waarde van informatie en de reden voor de toegenomen afhankelijkheid van informatiesystemen gezien door organisaties wereldwijd, evenals hoe deze informatiesystemen transformeren als technologische vooruitgang. Leer hoe u problemen die kunnen worden geconfronteerd, terwijl de uitvoering van informatiesystemen, en hoe informatiesysteem activiteiten te beheren met betrekking tot de bredere organisatie, inclusief de daaraan verbonden kosten, baten, veiligheid en het systeem omschakeling methoden te overwinnen. Meer informatie over de verschillende methoden van kwaliteitsmeting en hoe een kwalitatief programma uit te voeren. Ontdek het concept van de marketing, het definiëren van het begrip en de variatie in marketing omgeving, evenals de verschillende theorieën van consumentengedrag. Begrijp de relatie tussen marktonderzoek, segmentatie, positionering en targeting en te leren hoe je de verschillende instrumenten van toepassing zijn in elk deel van de mix. Leg uit wat de rol van de branding en brand equity binnen de marketing strategie van een organisatie. Meer informatie over de rol van Human Resources binnen een organisatie, de functies en hoe de afdeling een... [-]

Cima professioneel - gecharterd management accounting (operationele e1, p1, f1, management e2, p2, f2 en strategische e3, p3, f3)

E-Careers
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Slough

Verbeter uw besluitvorming vaardigheden in alle sectoren van het bedrijfsleven met een van de cursussen die wordt beschouwd als een van de meest relevante financiële kwalificaties voor zakelijke professionals uit het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) zijn. [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

De cursus is onderverdeeld in drie sets van de doelstellingen, dus je kunt jezelf te ontwikkelen over de hele linie van de operationele, management en strategische essentials.

Pak de fundamentele elementen van de organisatie management, inclusief koopgedrag, marketing aspecten, informatiesystemen en juridische kwesties. Leer hoe u uw gevestigde boekhoudkundige kennis toepassen op financiële zaken. Dit behelst onder meer de budgetten, variantie-analyse, cash flow prognoses en investeringen, voor een optimale efficiency. Begrijp de lay-out van de jaarrekening en demonstreren vertrouwen met betrekking tot belastingen, audits, activa en het melden van financiële prestaties. Ontdek project management en strategische analyses en krijgen een stevige grip van de fundamentele technieken die een bedrijf nodig heeft om te slagen. Begrijpen het belang van leiderschap en de ontwikkeling van uw managementvaardigheden om echt te zorgen dat u goed uitgerust om uw carrière mogelijkheden te bevorderen. Begrijpen hoe de prijsstelling en budgettering invloed op de prestaties van een bedrijf. Leer hoe de leercurve theorie en break-even analyse een belangrijke rol kan spelen in bedrijfsstrategieën. Realiseer hoe geavanceerde management accounting, financiële analyse, pensioenuitkeringen, verschillende groepen en medewerkers kunnen helpen je verder komt in uw vakgebied. Solliciteer kennis van marketing, strategisch management en milieu-analyse, en zie hoe ze de algemene positie van een onderneming binnen haar specifieke branche te bepalen. Bereken risico's en te beheren en meer informatie over het auditproces. Leer de korte termijn en lange termijn hoe de financiële strategie is een fundamentele bouwsteen voor een groeiend bedrijf te bouwen.... [-]

ITIL intermediair niveau - operationele ondersteuning en analyse (OSA) training & examen pakket

E-Careers
Online Deeltijd 12 maanden Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Slough +1 more

Verbeter de operationele ondersteuning en analyse door toepassing van de principes onderwezen in de ITIL Intermediate Operational Support & Analysis (OSA) cursus en laten certificeren met deze training en onderzoek pakket. [+]

Wat zijn de doelstellingen van deze cursus?

De ITIL Operational Support and Analysis cursus helpt studenten om onder de knie de principes opgenomen om beter te analyseren en uit te voeren werkzaamheden aan de zakelijke behoeften van de gebruikers van de dienst te voldoen, zonder negatieve gevolgen voor andere zakelijke aangelegenheden.

Het plannen en uitvoeren van een cyclus van acties te hanteren systeem en organisatie evenementen. Met behulp van vooraf geplande reacties op incidenten met het oog op het minimaliseren van de negatieve effecten en het leveren van bevredigende resultaten te onderhouden. Een access management proces dat de beveiliging interne gegevens beschermt. Hoe aan de eisen van de dienst gebruik te voldoen, zonder afbreuk te doen aan andere activiteiten en het leveren van resultaten volgens de afgesproken service levels. Servicedesk management tools en technieken die worden gebruikt om incidenten, verzoeken en gebeurtenissen vast te leggen en passende service level agreements mee eens. De functies en rollen nodig om een ​​robuust operationele ondersteuning en analyseservice bouwen en elk van de vooraf gedefinieerde processen ondersteunen. Het gebruik van technologie om te helpen bij het verbeteren en onderbouwen OSA kaders en processen. Voor wie is het bedoeld? ... [-]

Operations management

ADEN Business School
Online Deeltijd February 2019 Argentinië Mendoza Panama Panama-stad Colombia Bogota Medellín Guatemala Guatemala-Stad Ecuador Quito Costa Rica San José El Salvador San Salvador San Miguel de Tucumán Honduras San Pedro Sula Tegucigalpa Bolivia Santa Cruz Dominicaanse Republiek Santo Domingo Paraguay Asunción Nicaragua Managua Chili Santiago Peru Lima Mexico Buenavista Buenos Aires Cali Spanje Barcelona Madrid Barreal Resistencia Neuquén +38 more

Ontwikkelt management vaardigheden voor de besluitvorming op het gebied van operaties en logistiek, het aanbieden van nieuwe concepten, praktijken en management tools om de efficiëntie in het operatiegebied te verbeteren. Een ingevuld over de deelnemer wordt gepositioneerd door het onderling afhankelijke beheer van de verschillende sectoren om de kwaliteit te waarborgen, de productiviteit te verbeteren en krijgen een ... [+]

Ontwikkelt management vaardigheden voor de besluitvorming op het gebied van operaties en logistiek, het aanbieden van nieuwe concepten, praktijken en management tools om de efficiëntie in het operatiegebied te verbeteren. Een ingevuld over de deelnemer wordt gepositioneerd door het onderling afhankelijke beheer van de verschillende sectoren om de kwaliteit te waarborgen, de productiviteit te verbeteren en het bereiken van een grotere mate van concurrentie in het bedrijf, zowel industrieel karakter als diensten.

Na de training van de afgestudeerden in staat zal zijn om te selecteren, implementeren en bewaken van de belangrijkste technieken en instrumenten die gebruikt worden voor goed beheer van de materiaalstroom en het beheer van informatiesystemen in verband met het proces. Managers en supervisors zakenvrouw productie, zal de afgestudeerde van dit programma hebben gereisd en leerde de sleutels tot het uitvoeren van activiteiten op het gebied van productie, logistiek, inkoop en project management mogelijkheden die u toelaten om een ​​grotere tevredenheid en loyaliteit te bereiken klant, lagere productiekosten, opslag, transport, financiële, winkelen, onder andere, en de totale controle van de projecten in verband met deze gebieden.... [-]


Operaties, logistiek & lean management - olm

International Business School Americas
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Italië Altavilla Vicentina Brazilië São Paulo +2 more

Verdiep kennis in Logistiek, Operations en kwaliteitscontrole met behulp van, als een referentie van het concept van lean manufacturing (Toyotism) toegepast op de fabrieken en diensten. [+]

Periode: januari en juli Studielast: Hele dag lessen en activiteiten voor 3 weken - 80h in de klas en 8 uur extra activiteiten en 12 uur optie bezoek. Faculteit: Specialist professoren van de universiteit, met grote academische en professionele ervaring Dynamiek van de klas: theoretische lessen, gevallen discussies en praktische activiteiten Students 'profiel: Graduaat geïnteresseerd in Administration Extra activiteiten: Bezoek aan de World Trade Organization in Genève, Zwitserland, en de modewijk van Milaan, Italië. Aantal studenten in de klas: 15-30 Investering: € 5,100 + inschrijfgeld € 60 - check beurzenprogramma's Betalingsvoorwaarden: maximaal 10 termijnen Intekenperiode: op aanvraag Doelstellingen van het programma ... [-]

Cursus in het beheer front office activiteiten

International Hotel School
Online Deeltijd 10 weken February 2019 Zuid-Afrika Durban Kaapstad Johannesburg +2 more

Studenten leren front office efficiëntie te verhogen en te helpen de omzet te laten groeien met de kennis en vaardigheden opgedaan met de voltooiing van deze module. Onderwerpen zijn onder meer revenue management en de nieuwste technologische toepassingen. [+]

- Certificering -

Afgestudeerden krijgen een AHLEI certificaat voor elke module en afgesloten als een IHS Short Course Certificaat.

Cursus Beschrijving

Studenten leren front office efficiëntie te verhogen en te helpen de omzet te laten groeien met de kennis en vaardigheden opgedaan met de voltooiing van deze module. Onderwerpen zijn onder meer revenue management en de nieuwste technologische toepassingen. Deze module laat zien hoe front office activiteiten en functies van invloed op andere afdelingen en richt zich op hoe de front office te beheren om ervoor te zorgen doelstellingen van het pand wordt voldaan.

Wat doet het programma te dekken? Classificatie van hotels in termen van hun eigendom, affiliatie, en het niveau van service. De verschillende functionele gebieden binnen de hotels. Front office activiteiten tijdens de vier fasen van de gast cyclus. De reserveringen proces en hulpmiddelen managers gebruiken om bij te houden en controle reserveringen. Het registratieproces en creatieve registratie opties. Typische dienst vraagt ​​dat de gasten te maken bij de receptie. Belangrijke kwesties in het ontwikkelen en beheren van een programma voor de beveiliging. Het creëren en onderhouden van front office accounts. Functies en procedures met betrekking tot de check-out en rekening nederzetting. Reinigen van de verantwoordelijkheden van de huishoudelijke dienst. De front office auditproces. Ratio's en formules gebruikt om de kamer beschikbaarheid voorspellen. Revenue management waaronder capaciteitsmanagement, korting toewijzing en duur controle. Effectieve huren en de oriëntatie van het front office medewerkers. [-]

Natuurlijk in de kamers divisie specialisatie pakket

International Hotel School
Online Deeltijd 12 - 15 maanden February 2019 Zuid-Afrika Durban Kaapstad Johannesburg +2 more

Studenten die de specialisatie van de verpakking in de Rooms Division management hebben afgerond zijn bevoegd om hospitality-specifieke frontlinie en management vaardigheden toe te passen binnen de divisie kamers. [+]

- Certificering -

Afgestudeerden krijgen de specialisatie certificaat uitgereikt door de American Hotel en overnachting Educational Institute (AHLEI), evenals een enkele cursus certificaat voor elke module doorgegeven.

Cursus Beschrijving

Studenten die hebben afgerond de Specialisatie Pakket in Rooms Division management zijn bevoegd om hospitality-specifieke frontlinie en management vaardigheden toe te passen binnen de divisie kamers. Dit programma introduceert studenten tot de horeca en gaat om het beheer van de frontoffice, housekeeping operaties, faciliteiten management als algemeen toezicht te dekken.

Wat doet het programma te dekken?

Studenten zijn verplicht om vijf verplichte modules te voltooien. Andere keuzemodules zijn zo met ons te praten, zodat we een leertraject dat past bij uw behoeften kunnen ontwerpen.... [-]


Operations management

Fanshawe College
Campus Voltijd 1 jaar September 2019 Canada London

Dit eenjarige Ontario College Graduate Certificate (in twee semesters afgerond) is ontworpen voor de universiteit en afgestudeerden op zoek naar een carrière in de operations management sector. Afgestudeerden zijn betrokken bij de besluitvorming inzake planning, operationele, en de controle binnen een bedrijf of organisatie. [+]

Dit eenjarige Ontario College Graduate Certificate (in twee semesters afgerond) is ontworpen voor de universiteit en afgestudeerden op zoek naar een carrière in de operations management sector.

Afgestudeerden zijn betrokken bij de besluitvorming inzake planning, operationele, en de controle binnen een bedrijf of organisatie. Het curriculum zal zich richten op toegepaste kennis op het gebied van de bedrijfsvoering binnen een globale economie, omvat de planning en het beheer van alle operaties (bijvoorbeeld supply chain-elementen, inkoop, productie en operationele planning en controle, transport en distributie, project planning, kwaliteit assurance) die betrokken zijn bij bedrijven van verschillende grootte en complexiteit.... [-]


Especialización en kapitaal riesgo, m & a y FINANCIACION de Operaciones

IEB - Instituto De Estudios Bursátiles
Campus Deeltijd 111 uur March 2019 Spanje Madrid

El Programa Avanzado de Especialización en Kapitaal Riesgo, M & A y Financiación de Operaciones es presencial y se imparte en Madrid. [+]

Programa Avanzado de Especialización en Kapitaal Riesgo, M & A y FINANCIACION de Operaciones

El Programa Avanzado de Especialización en Kapitaal Riesgo, M & A y Financiación de Operaciones es presencial y se imparte en Madrid. Tiene un precio de € 3,500.

Objetivos DEL PROGRAMA Avanzado DE Especialización EN KAPITAAL Riesgo, M & A Y FINANCIACION DE Operaciones

Durante los Últimos años, España se ha consolidado como uno de los principales Mercados een nivel internacional en cuanto een número de Operaciones de Fusiones y adquisiciones, en general, y de de hoofdstad riesgo en bijzonder Generando Toda una industria Sumamente Profesional en torno een este tipo de Operaciones.... [-]


stroomlijning kantoor-en serviceactiviteiten

University of Tulsa College of Business Administration
Campus Deeltijd 2 dagen January 2019 Verenigde Staten Tulsa Toledo Springfield Joplin West Plains Lebanon +5 more

Stroomlijning Office en Service Operations-Technieken voor procesverbetering op de zakelijke kant te bereiken. [+]

Vandaag, enorme hoeveelheden afval bestaan in kantoor-en serviceactiviteiten. Vertragingen, knelpunten, fouten, redundantie, work-arounds, en dubbelzinnigheid in overvloed aanwezig. Niet de toegevoegde waarde werk kan worden zo hoog als 95 procent.

Manufacturing organisaties hebben veel succes gehad bij de toepassing van Lean technieken en trimmen tijd en geld. Er zijn echter belangrijke uitdagingen en verschillen in een kantoor operatie versus een productie omgeving. Je moet een op maat gesneden aanpak ter verbetering van kantoor / service operations-maar er zijn Lean tools die u kunt toepassen.

Door middel van simulatie, cases, en door te werken op uw eigen processen, zult u leren en de praktijk Lean tools om dramatisch te verbeteren kwaliteit en service, terwijl de krimpende tijd en kosten. Kijk naar het werk stroom, de informatiestroom en het scheppen van design, niet met het oog op afschaffing van mensen, maar het maximaliseren van hun inspanning. U weet welke tool om te gebruiken op basis van het doel van de inspanning en problemen die je gezicht. ... [-]


analyseren en verbeteren van operaties

University of Tulsa College of Business Administration
Campus Deeltijd 3 dagen February 2019 Verenigde Staten Tulsa Toledo +1 more

Ontdek verborgen problemen en het verbeteren van uw activiteiten van de organisatie met krachtige en bewezen tools. [+]

Komt dit u bekend voor?

Klanten klagen Personeel is gefrustreerd Er zijn vinger te wijzen en te beschuldigen tussen afdelingen We omzeilen procedures aan het werk te bespoedigen Kwaliteit, service, en tijdigheid verbetering behoeven De kosten zijn te hoog

Als je zei "ja" dan is dit programma iets voor jou.

Analyseren en verbeteren van Operations kan u helpen bij het uitzoeken van de problemen (mensen, systemen, workflow, en informatie), vinden de oorzaak, en het ontwikkelen van een cursus van actie om het probleem te elimineren. De workshop richt zich niet alleen op het grote-beeld het perspectief van de systemen en organisatorische structuur, maar ook zal ook in de details verdiepen door het analyseren van de workflow, informatie, en het scheppen van problemen. ... [-]


de wetenschap van de Lean Six Sigma activiteiten

Kellogg School of Management at Northwestern University
Campus Deeltijd 3 dagen September 2019 Verenigde Staten Evanston Midland +1 more

Genereer een duurzaam voordeel in kosten, kwaliteit, snelheid en klantenservice van wereldklasse prestaties te bereiken. Met behulp van real-world case studies, groep workshops en geanimeerde computersimulatie modellen, verkent u een kader voor het diagnosticeren, te verbeteren en het ontwerpen van doeltreffende systemen voor de verwerking en het identificeren van aangrijpingspunten met de grootste impact op de bottom line. [+]

Genereer een duurzaam voordeel in kosten, kwaliteit, snelheid en klantenservice van wereldklasse prestaties te bereiken. Met behulp van real-world case studies, groep workshops en geanimeerde computersimulatie modellen, verkent u een kader voor het diagnosticeren, te verbeteren en het ontwerpen van doeltreffende systemen voor de verwerking en het identificeren van aangrijpingspunten met de grootste impact op de bottom line.

&nbsp

In dit kader zijn de Business Process Flow paradigma dat een organisatie als een verzameling van business-stromen met een kritische link tussen de operationele bestuurders en strategisch succes onderzoekt. Analyseren we een set van 'wetten' die de kern van wetenschap mager operatie - die de onderliggende gedrag van productie en dienstverlening, met inbegrip van de fundamentele relaties tussen prestatie-maatregelen, zoals doorzet, werk-in-progress, flow tijd beschrijven, en het proces variabiliteit. ... [-]


voorraadbeheer

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Campus Deeltijd 3 dagen September 2019 Roemenië Boekarest

Dit programma helpt managers om effectief de voorraden van grondstoffen schema, werk-in-progress en eindige goederen en de inventaris evenwicht te brengen. [+]

Een 3-daagse module helpt junior tot mid-level managers om effectief de voorraden van grondstoffen schema, werk-in-progress en eindige goederen en de inventaris niveau met de klant evenwicht tussen vraag en om de kosten te verlagen en in het ontwikkelen van methoden voor het omgaan met een willekeurige vraag in een concurrerende omgeving. ONDERWERPEN

Wat zijn de voorraden en wat is het voorraadbeheer De relatie stock-cash-flow Instellen van de buffervoorraad Selectief beheer van de visbestanden - ABC-methode Optimalisatie voorraad modellen met bekende en onbekende vraag Voorraden en de inflatie Voorraden van bederfelijke goederen [-]

leiderschap in het functioneren

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan
Campus Deeltijd 5 dagen May 2019 Verenigde Staten Ann Arbor India Bangalore Verenigde Arabische Emiraten Dubai Thailand Bangkok +6 more

Deelnemers voorzien van tools en concepten die ze kunnen gebruiken vandaag de dag om hun huidige activiteiten te verbeteren Verbreed hun perspectieven en uit te breiden hun mogelijkheden om hen te helpen voor te bereiden op hun volgende opdracht. [+]

* De overgang te maken van focus op de werkvloer en technische problemen aan het denken meer over het bedrijf * Start lean manufacturing practices tot lagere kosten en meer doen met minder * Snel en accuraat een plant, de dienst, of de exploitatie * Meet de prestaties van financiële en niet-financiële normen * Lijn productie en operaties met andere zakelijke functies

Wie zou moeten deelnemen De leiding van Plant Operations progra m is ontworpen om de ontwikkelingsbehoeften van de productie en operations managers dienen op de plant management niveau, alsmede degenen die van plan zijn te verplaatsen naar de plant manager niveau binnen de komende jaren. Deelnemers zijn meestal lijn-of staf managers, met vijf tot tien jaar de productie of bij operaties in verband met ervaring, die worden voor een hoger niveau postions verzorgd binnen supply chain van hun bedrijf. ... [-]