ACADEMICCOURSES

7 Cursus Studies in Onroerend goed 2020/2021

Door het nemen van een cursus hebben de studenten de mogelijkheid om een ​​dieper inzicht te krijgen in een specifieke focus gebied of industrie. Hoorcolleges, werkcolleges en assessments worden vaak opgenomen in cursussen om studenten voor te bereiden op hun toekomstige loopbaan en eventueel in aanmerking te komen voor opleidingen.

Precies wat is een cursus in vastgoed? Dergelijke cursussen instrueren studenten op de basis van de activiteiten en de structuur van de vastgoedsector. Een individu zal meer dan waarschijnlijk te leren over verschillende vakgebieden, inclusief de waardering, financiering van onroerend goed, ontwikkeling en beheer. Afhankelijk van de opleiding, het grootste deel van de focus kan op commercieel vastgoed worden geplaatst. Studenten kunnen ook de mogelijkheid hebben om case study analyse voltooien.

Zodra ze een cursus in onroerend goed hebben afgerond, kunnen afgestudeerden een dieper begrip van de steeds verschuivende vastgoedsector hebben. Beëindigen van de cursus kan ook een aantal deuren te openen voor loopbaanontwikkeling.Sommige instellingen kunnen bieden cursussen die de studenten voor de industrie certificering of licenties voor te bereiden.

De kosten die gepaard gaan met een vastgoed cursus kan variëren. Enkele van de grootste factoren zijn onder meer de duur van de cursus, de school, de prijs van natuurlijk materialen, en of de cursus online of on-campus is voltooid. Studenten moeten reiken aan het Admissions Office om de volledige kosten van het invullen van een cursus te bepalen.

Afgestudeerden van een onroerend goed Natuurlijk kon de vaardigheden en het onderwijs nodig zijn voor een positie als financiering woning specialist, onroerend goed taxateur, onroerend goed analist, vastgoedontwikkeling adviseur of grond econoom hebben. Een individu gericht op vastgoedbeleggingen advisement kon werken met onroerend effectenmakelaars, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen.

Als de carrièrekansen of opleiding focus van de vastgoedsector beroep op u, neem de eerste stap in de voltooiing van een onroerend goed natuurlijk.Opties worden aangeboden over de hele wereld, en je kan zelfs de kans om online te leren. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.          

7 Resultaten in Onroerend goed Filter

Facilities Management - Niveau 1

London Business Training & Consulting
Cursus
<
Voltijds
<
5 dagen
Engels
Campus

Na afronding van deze cursus, zult u in staat zijn om de complexiteit en de voortdurend veranderende vereisten van faciliteitenbeheer (FM) en de rol ervan bij het toelaten van ...

Lees meer

Cursus in vastgoed

International Career Institute
Cursus
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

Een carrière in de vastgoedsector staat bekend als zeer lucratieve, maar intens uitdagend. Zonder gedegen opleiding en insider tips, kun je niet eens je voet tussen de deur.

Lees meer

Vastgoedontwikkeling - niveau 3 gangen

Distance Learning Centre
Cursus
<
Deeltijd
<
180 uur
Engels
Online

Afstandsonderwijs Centres Property Development Level 3 Course fungeert als een unieke inleidende gids voor iedereen met ambities om te zetten in de vastgoedontwikkeling busine ...

Lees meer

Internationale postdoctorale opleiding van hogere studies in de stedenbouw en vastgoedontwikkeling (asured)

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Cursus
<
Voltijds
<
18 maanden
Engels
Campus

Een programma met unieke eigenschappen - asured is een van de weinige internationale programma's wereldwijd aanbieden van onderwijs in zowel stedelijke planning en ontwikkelin ...

Lees meer

Luxe vastgoedcursus

European School of Economics
Cursus
<
Voltijds
<
3 maanden
Italiaans
Campus

Om echt geëmancipeerde professionals in de vastgoedsector van de luxewereld te zijn, is het noodzakelijk om de hoekstenen van hun rol opnieuw te definiëren.

Lees meer

Facilities Management - Niveau 2

London Business Training & Consulting
Cursus
<
Voltijds
<
5 dagen
Engels
Campus

Na afloop van dit onderhoudstrainingsprogramma, zult u in staat zijn om de complexiteit en de voortdurend veranderende vereisten van faciliteitenbeheer (FM) en de rol ervan bi ...

Lees meer

Geavanceerde vastgoedontwikkeling - niveau 4 gangen

Distance Learning Centre
Cursus
<
Deeltijd
<
200 uur
Engels
Online

De Advanced Property Development - Niveau 4 cursus leert de student wat is betrokken bij deze zeer uitdagende zakelijke omgeving, het onderwijzen van belangrijke vaardigheden ...

Lees meer