Filter
Cursus
China Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Cursussen in Onderwijskunde in China

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Degenen die onderwijs als een carrière nastreven, zullen cursussen volgen die zijn ontworpen om toekomstige docenten op te leiden. Gelukkig is er een breed scala aan cursussen die zijn ontworpen voor studenten die hun onderwijskwalificaties willen aanvullen. Deze cursussen worden aangeboden bij verschillende instellingen over de hele wereld.

China streeft naar de ontwikkeling van de eerste-klasse universiteiten te bevorderen. China 's economie is nu al de wereld ' s tweede grootste en groeit nog steeds. Het ervaren van de cultuur en het begrijpen van de groei van de markt zal je carrière boost.

Cursus in Onderwijskunde in China

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Onderwijskunde, China

Dalian Maritime University

College Voorbereidende Program (CPP) is een opleiding van een jaar ontworpen om geselecteerde middelbare school afgestudeerden voor de toelating voor te bereiden op een u ... [+]

Algemene inleiding

College Voorbereidende Program (CPP) is een opleiding van een jaar ontworpen om geselecteerde middelbare school afgestudeerden voor de toelating voor te bereiden op een undergraduate programma van Dalian Maritime University (DMU).

CPP biedt internationale studenten de kans om de Chinese taal, de Chinese cultuur, wiskunde en Engels te leren op een systematische manier. Deelnemen aan dit programma, zal je de kans om deel te nemen in verschillende talen praktijken en sociale activiteiten. Door middel van het leren van een jaar, zult u in staat om te beheersen elementaire Chinese taalvaardigheid en culturele kennis, met een zekere mate van Chinese verbale communicatie vaardigheden en interculturele communicatieve competentie zijn; als resultaat, zal u in principe over de vereiste voor het nastreven van opleidingen bachelor in DMU mogelijkheden.... [-]

China Dalian
September 2020
Engels,Chinese
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands