ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in Ondernemerschapsmanagement in UK

Een cursus is de studie van een bepaald onderwerp in een breder gebied en is de basis van een kwalificatie. Een typische cursus omvat lezingen, assessments en tutorials.

Programma's in ondernemerschap beheer richten zich vaak over onderwerpen zoals bedrijfsvoering, people management en finance principes. Typische lessen aangeboden kunnen worden marketing principes, statistieken, ondernemingsrecht, business plan schrijven, boekhouding en human resource management.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittanniƫ, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Cursus in Ondernemerschapsmanagement in UK

1 Resultaten in Ondernemerschapsmanagement, Verenigd Koninkrijk Filter

Entrepreneur Lab Emerge

Entrepreneur Lab by CIEE
Cursus
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
6 weken
Engels
Campus

Genereer en ontwikkel een levensvatbaar bedrijfsidee, neem het van concept over naar een volledig bedrijfsplan en een pitch die geschikt is voor investeerders. Breng een zakel ...

Lees meer