ACADEMICCOURSES

Cursussen in Ondernemerschap in de Verenigde San Jose Verenigde Staten

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Een ondernemer is een leider en een vernieuwer met een idee voor een zakelijke onderneming en de wens om een ​​bedrijf te ontwikkelen en uit te voeren. Een ondernemerschap programma kunnen mensen leren hoe om te gaan over het proces van organiseren en managen van een organisatie.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

San Jose is de tiende grootste stad van de VS. De stad is de thuisbasis van een groot aantal hogescholen en universiteiten. De Anza Hotel, SAP centrum, Lick Observatory, Berg Hamilton, Plaza de Cesar Chavez en Kelly park zijn de belangrijkste attractie voor de volwassen studenten.

Top Cursus in Ondernemerschap in de Verenigde San Jose in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Ondernemerschap, San Jose Filter

Programma voor ondernemerschap van studenten

Silicon Valley Forum
Cursus
15 jun 2020
<
Voltijd
<
2 weken
31 jan 2020
Engels
Campus

Bouw een bedrijf in slechts twee weken - op de manier van Silicon Valley! In dit intensieve startup-programma bouwt u een nieuwe startup met hulp van Silicon Valley-experts, w ...

Lees meer