Cursus in Mode Ontwerp

Top 62 Cursussen in Mode Ontwerp 2018

Mode Ontwerp

Fashion design is de kunst van het ontwerpen van kleding die zowel functioneel als esthetisch. Modeontwerpers moeten hun vak goed bestuderen om succesvol te zijn. Een fashion design cursus kan de inleiding tot verdere studie op dit gebied grote vraag te voorzien.

Wat is een Fashion Design Course?

Een fashion design cursus is een cursus die de kunst van het ontwerpen van mooie kleding en mode-accessoires omvat. Deze cursussen kijken naar het werk van beroemde ontwerpers en de cultuur van de tijd om studenten te laten zien hoe groot mode-ontwerpen komen te staan.

Wat zijn de voordelen van het nemen van een cursus in Fashion Design?

Een cursus in fashion design leert u de basisprincipes van de mode ontwerpen.Dit kan een student al dan niet een carrière in de mode ontwerpen van een goede fit zou zijn, of bieden een basis voor toekomstig onderzoek in het veld laten zien.

Hoeveel kost het om een cursus in Fashion Design?

Fashion design cursussen variëren, afhankelijk van de universiteit studeer je in en de locatie waar je studeert. De meer prestigieuze mode universiteiten zullen meer dan de minder bekende scholen kosten.

Wat voor soort carrière Improvement kun je verwachten met een cursus in Fashion Design?

Een cursus in de mode ontwerp zal u laten zien of het nastreven van een carrière als mode-ontwerper is een goede keuze. Het zal u kennismaken met de wereld van de mode-ontwerp en alles wat het met zich meebrengt.

Waarom Neem een online cursus in Fashion Design?

Fashion design cursussen kunnen online worden genomen, en dit zal alle voordelen van het bestuderen van dit gebied met het gemak van thuis leren bieden.

Waar een cursus in Fashion Design?

Elke hogeschool of universiteit die een mode-opleiding biedt kan een cursus in fashion design bieden. Enkele van de meest prestigieuze mode-scholen bevinden zich in Frankrijk en New York City.

Hoe toe te passen om een Fashion Design Course?

Zoeken naar je programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Inleiding Tot Pattern Cutting

London College of Contemporary Arts
Campus Deeltijd 10 weken March 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Op deze cursus krijgt u de grondbeginselen van het patroon snijden te leren, te experimenteren met dart manipulatie met behulp van elementaire blokken. Elk proces van het snijden van u zal ondergaan zal worden gevolgd door het documenteren van het proces zowel fotografisch en machine genaaid samples, het creëren van een waardevolle technisch dossier, geschikt voor het werk en de universiteit interviews. [+]

Inleiding tot het snijden van patronen

Op deze cursus krijgt u de grondbeginselen van het patroon snijden te leren, te experimenteren met dart manipulatie met behulp van elementaire blokken. Elk proces van het snijden van u zal ondergaan zal worden gevolgd door het documenteren van het proces zowel fotografisch en machine genaaid samples, het creëren van een waardevolle technisch dossier, geschikt voor het werk en de universiteit interviews.

Cursusvereisten

Minimum leeftijd: 18 jaar, Engels taalvaardigheid: intermediair en in aanmerking komen om te studeren in het Verenigd Koninkrijk.

[-]

Fashion Design - Academiejaar - Val Intake

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Voltijd 30 weken September 2018 Italië Milaan

De Fashion Design - Academisch Jaar programma stelt studenten in staat om te experimenteren en beheersen van de basisinstrumenten van het ontwerp. [+]

De Fashion Design - Academisch Jaar programma stelt studenten in staat om te experimenteren en beheersen van de basisinstrumenten van het ontwerp.

Theoretische lessen worden versterkt door creatieve workshops, bezoeken aan bedrijven, beurzen en industriële evenementen en seminars met professionals in het bedrijfsleven, evenals portfoliobouw en projectwerk. Het programma hoogtepunten "Made in Italy" innovatie, traditie en systemen.

Schema: Lessen lopen van maandag tot en met vrijdag, voltijds.

Target: Deze cursus is bedoeld voor gemotiveerde studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van de fundamenten van modeontwerp en zijn geïnteresseerd in verdere studie of carrière in de veelzijdige mode-industrie. Er zijn geen voorvereisten voor deze semestercursussen.... [-]


Intensieve 1-jarige Opleiding In De Mode Product Design

Accademia del Lusso
Campus Voltijd 1 jaar November 2018 Italië Milaan

De intensieve cursus in Mode Product Design aan Accademia del Lusso Milan bereidt studenten voor professionals die in staat zijn om de hele productieketen van een mode-product te beheren, van het oorspronkelijke schetsontwerp tot de uiteindelijke totstandkoming van een kledingstuk te worden ... [+]

De intensieve cursus in Mode Product Design aan Accademia del Lusso Milan bereidt studenten voor professionals die in staat zijn om de hele productieketen van een mode-product te beheren, van het oorspronkelijke schetsontwerp tot de uiteindelijke totstandkoming van een kledingstuk geworden.

De cursus beoogt de studenten een grondige kennis van de geavanceerde creatieve vaardigheden en praktische technieken die nodig zijn om te werken op het gebied van design (artistieke vertegenwoordiging, textieltechnologie, kleurtechnieken, stof technologie, en de grafische ontwikkeling van schetsen) te geven, patroon maken (patroon maken van technieken vooral gericht op dameskleding) en het afstemmen (kledingstuk montage met behulp van industriële machines).... [-]


Mode Cool Jacht - Korte Cursus

IFA Paris
Campus Voltijd July 2018 Frankrijk Parijs

Dit programma wordt verzorgd voor iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van kennis over het voorspellen van een belangrijk deel van de modeindustrie. [+]

Start je favoriete merk in Parijs!

Deze praktische cursus over de zaken- en designaspecten van mode benadrukt sterk interactiviteit met veelvuldige vakantiereizen in Parijs (stofwinkels, winkels, voorspellende bedrijven, musea en meer).

Studenten zullen in Parijs een buitenlands merk lanceren. Zij zullen de competitie identificeren en onderzoeken, een winkelplaats kiezen, marketingstrategieën plannen, directe visuele merchandising, een blogger en een merkambassadeur kiezen, het lanceringsevenement organiseren en media dekking en reclame plannen.

Nadat ze alle zakelijke aspecten van hun merk hebben gewerkt, zullen de studenten een huidige mode trend voor het komende seizoen bijwerken en een capsule-collectie ontwerpen van 10 artikelen voor de opening van de winkel. De mode presentatie omvat een stemming bord, stoffen en silhouetten.... [-]


Milaan Modeontwerp En Merchandising

IES Abroad
Campus Voltijd Deeltijd October 2018 Italië Milaan Hongkong Hong Kong +2 more

Diversificeer je mode studies met een keuzevak van ons Italië Today Programma. Cursussen omvatten geschiedenis, politieke wetenschappen, literatuur, muziek en nog veel meer. [+]

Waarom Milaan?

De mode is in de lucht in Milaan. Als een van de "grote vier" modehoofdstukken (samen met Londen, New York en Parijs), is Milaan de thuisbasis van vele high-end modehuizen zoals Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, en vele anderen; en bijna alle "grote namen" zijn vertegenwoordigd. Bereid je voor om geïnspireerd te worden door de Milanese normen van elegantie en obsessie met stijl - van de landingsbaan naar de straat.

Ons Fashion Design & Merchandising Programma biedt een holistische mode ervaring. Ontmoet de bronnen van wereldwijde trends in zaken, ontwerpen, aanpassen, stoffen en materialen, modelleren en marketing. Meer informatie over het bedrijf van mode van lokale experts en professoren van de beste universiteiten in Milaan. Doe mee aan het Milanese ontwerp en op maat van de scène door middel van practicum cursussen in professionele modeinstituten die hands-on lessen aanbieden in kleding en accessoires.... [-]


Cursus In Luxe Materialen

LMW Luxury Materials Workshop
Campus Voltijd 5 dagen January 2018 Italië Florence

De cursus die gericht is op het verwerven van kennis en het onderzoeken van de materialen duurt een week en richt zich op de uitleg van de verschillende productietechnieken voor de sector luxeproducten. De geboden specialisatie is erg belangrijk omdat het erop gericht is een ontwerper te creëren met basisvaardigheden in materialen en productietechnieken om hem / haar in staat te stellen de juiste keuzes te maken in de fase van verzameling van collecties.

[+]

EXCLUSIEF, intensief, specialistenopleiding CURSUS Voor meer informatie over materialen en hoe ze te gebruiken voor het creëren van luxe artikelen MADE IN ITALIË IN DE schoeisel en lederwaren SECTOREN EEN STUDIE VAN DE VAKANTIE IN EEN STAD VAN KUNST, FLORENCE OBJECTIEF & FOCUS

De cursus die gericht is op het verwerven van kennis en het onderzoeken van de materialen duurt een week en richt zich op de uitleg van de verschillende productietechnieken voor de sector luxeproducten. De specialisatie aangeboden is erg belangrijk omdat het gericht is op het creëren van een ontwerper met basisvaardigheden op materialen en productietechnieken om hem te laten / haar naar de juiste keuzes in de collectie creatie fase te maken.... [-]


Course in The Italian System: from Fashion to Design

Milano Fashion Institute
Campus Voltijd 3 weken Open Inschrijving Italië Milaan

[+]

De cursus is dan ook gericht op jonge studenten en afgestudeerden, zowel in de economie (Management, Business Administration, enz.), En in het ontwerp disciplines (Product Design, Fashion Design, Architectuur, etc) om de kennis en het inzicht in de supply chain te verhogen dynamiek die deel uitmaken van het echte succes van "Made in Italy".

Waarom deze cursus Toelatingsvoorwaarden [-]

Innovatieve Patroon Snijden Voor Afgestudeerden En Professionals

University of the Arts London
Campus Voltijd 10 weken July 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Een hoog aangeschreven postdoctoraal niveau cursus voor ontwerpers, afgestudeerden en het beoefenen patroon kotters. [+]

Een hoog aangeschreven intensieve patroon snijden cursus voor mode-afgestudeerden en oefenen patroon cutters

Inhoud en structuur

In antwoord op een belangrijke industrie behoefte, deze cursus biedt een innovatieve en relevante opleiding voor potentiële en oefenen patroon frezen en ontwerpers die behoefte hebben om hun ervaring uit te breiden. Het is ontworpen om de creativiteit te vergroten en zorgen voor een ondersteunende postdoctorale leeromgeving voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De nadruk ligt op de oriënterende en veelzijdige aanpak geplaatst om dit ambacht door middel van praktisch werk zowel als groep en onafhankelijk van elkaar uitgevoerd. Je zult je kennis op te bouwen door te worden aangemoedigd om het potentieel van uw bestaande patroon snijden vaardigheden te ontgrendelen. U vindt de creativiteit van je eigen discipline te ontdekken door het ontwikkelen van nieuwe praktische, analytische en interpretatieve vaardigheden. De cursus is voorzien van meestal twee of drie 'masterclasses' gegeven door hoog aangeschreven specialisten die reputatie hebben voor het werken in het bijzonder creatieve manieren. Deelname is 5 dagen per week.... [-]


Vogue Teen Weekend

Conde Nast College
Campus Voltijd 2 dagen July 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Vogue Teen Weekend is een tweedaags programma geschikt voor zestien en zeventien jaar oud. Dit weekend cursus biedt een uniek uitzicht op de mode-industrie via de lens van de Britse Vogue. [+]

Gericht op degenen die meer willen weten over de spannende wereld van de mode, zullen de cursussen bieden een brede introductie in de industrie en de carrièrepaden die zij kan bieden. Concreet zal de cursussen belangrijke gebieden zoals die ontwerpers de vorm van de mode-industrie, hoe trends in de ontwikkeling aan te pakken, het belang van de branding in de mode, hoe een tijdschrift wordt gemaakt, wat er gebeurt achter de schermen van een fashion shoot en een modeshow, wat banen de mode-industrie biedt en welke vaardigheden en kwalificaties zijn nodig voor deze rollen.

Elk weekend cursus zal in staat zijn om 60 studenten tegemoet te komen.

Houd er rekening mee dat we niet bieden accommodatie en onze zorgverlening voor studenten geldt alleen voor lesuren. ... [-]


Fashion Design Cursus

In Florence Academy
Campus Deeltijd 2 - 12 weken Open Inschrijving Italië Florence

De Fashion Design cursus beoogt een inleiding tot de Italiaanse Fashion Design en de ontwikkeling van een verzameling, met een bijzondere verwijzing naar de Italiaanse mode-plaat, de praktische schepping en de studie van accessoires bieden. [+]

De Fashion Design Course wil een inleiding tot de Italiaanse Fashion Design en de ontwikkeling van een verzameling, met een bijzondere aandacht voor de Italiaanse mode-plaat, de praktische schepping en de studie van accessoires bieden.

De Fashion Design cursus heeft tot doel studenten aan mode via meerdere wegen in te voeren, en hen helpt niet alleen om hun praktische vaardigheden voor Fashion Design en illustratie verbeteren, maar ook om een ​​meer specifieke en veelzijdige gevoeligheid voor alles wat mode betreft, zoals nieuwe trends te verwerven , aspecten van technische kleding / stijlen, invloeden van de geschiedenis op kleding en de theoretische benaderingen te ontwikkelen en te creëren modecollecties.... [-]


Course in Pattern Making: Dart Manipulation, Lines and Basic Dress Foundation

The Cut Fashion Design Academy
Campus Voltijd 2 dagen January 2018 Canada Vancouver

During this 2-day workshop, students will learn to use dart manipulation to create different style elements, learn to draft different lines such as princess and baby doll and combine these elements to create a basic dress. [+]

During this 2-day workshop, students will learn to use dart manipulation to create different style elements, learn to draft different lines such as princess and baby doll and combine these elements to create a basic dress. Students will learn:

how to create dart manipulation how to create yokes how to create shoulders how to create armholes how to draft a dress

Two projects will be worked on throughout the course, which students will present to their peers on the last day. These projects include:

dart sample book drafted dress

The instructor will work with each student based on personal skill level and preferred pace and will assist with plotting individual projects out.

... [-]

Natuurlijk In De Italiaanse Taal & Fashion Design

Milan Fashion Campus
Campus Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken October 2018 Italië Milaan +1 more

Het doel van de Italiaanse taal & Fashion Design cursus is om de Italiaanse taal en geniet van de Italiaanse Fashion Design Het verbeteren van de persoonlijke smaak van de manier, het verwerven van de Italiaanse Fashion Style code in een omgeving waar U kunt de ... Italiaanse mode & Taal Feel benaderen. [+]

Natuurlijk in de Italiaanse taal & fashion design

Het doel van de Italiaanse taal & Fashion Design cursus is om de Italiaanse taal en geniet van de Italiaanse Fashion Design benaderen Het verbeteren van de persoonlijke smaak van de manier, het verwerven van de Italiaanse Fashion Style code in een omgeving waar U kunt de ... Italiaanse Fashion & Taal Feel.

Leer de Italiaanse taal in Milaan, het Italiaanse Taalcursus & Fashion School, de Taalschool met Fashion Design Cursussen, iitalian studies in het buitenland - maak uw Italiaanse vakantie onvergetelijk

Kom naar Milaan en de kans grijpen Italiaans te spreken! U kunt kiezen voor een van onze cursussen, en hebben in dezelfde periode de mogelijkheden om te leren of verbeteren van uw Italiaanse taal in een serieuze partner-instituut, de Europese Language Company... [-]


Fashion Design Eenjarige Opleiding

Haute Future Fashion Academy
Campus Voltijd 1 jaar Open Inschrijving Italië Milaan

De modeontwerper is de creatieve geest achter de planning en het creëren van verzamelingen, het ontwikkelen van innovatieve ideeën en concepten. Hij heeft het ontwerp vaardigheden, esthetische gevoeligheid en een diepe kennis van de mode-systeem. [+]

MODE ONTWERP

De modeontwerper is de creatieve geest achter de planning en het creëren van verzamelingen, het ontwikkelen van innovatieve ideeën en concepten. Hij heeft het ontwerp vaardigheden, esthetische gevoeligheid en een diepe kennis van de mode-systeem.

De intensieve cursus in Fashion Design is een training kans geschikt voor studenten die vaardigheden missen in de sector en willen een hoog niveau van deskundigheid te bereiken in een relatief korte tijd.

Een multidisciplinaire aanpak zullen de studenten in staat stellen om de perfecte combinatie van creatieve flair, esthetiek en ambachtelijke vaardigheden te krijgen. Tijdens de cursus, zullen ze leren de basisprincipes van de mode-ontwerp en-patroon maken technieken, de aanpak van de studie van stoffen, materialen en modetrends.... [-]


Oneyear Cursus In Fashion Design

IED – Istituto Europeo di Design Rio de Janeiro
Campus Deeltijd 1 jaar March 2018 Brazilië Rio de Janeiro

De One Year Fashion omvat internationale ervaring in IED Barcelona (optioneel) en versterkt het belang van de inzetbaarheid door de presentatie van de laatste projecten en het opbouwen van een portfolio. [+]

Dit programma is in het Portugees Docenten

Door middel van een compleet beeld, snelle en intensieve cursussen in combinatie met diverse workshops, de cursus draagt ​​bij aan de bouw van een theoretische en praktische kennis van de ervaring in de markt van de mode.

3e Panel van Fashion Design Startdatum: Maart Lessen: maandag en woensdag - 19u30 tot 22u30 + alternatieve zaterdag - 10u tot 17u Hours: 360 uur Portugese Taal Omschrijving en doelstellingen:

De cursus Een jaar Fashion Het doel is om een ​​snelle opleiding en praktijk ervaring in de markt van de mode te bieden. Met een sterke focus op projecten, de cursus heeft als doel te presenteren en te verdiepen van de kennis die nodig is voor productontwikkeling en modecollecties - van ontwerp tot productie - het bevorderen van hen in de markt, door middel van mode beelden, met behulp van communicatiemiddelen en marketing en ze aan te passen aan de huidige zakelijke formats.... [-]


Natuurlijk: Fashion Design

LaSalle College Vancouver
Campus Voltijd 1500 uur September 2018 Canada Vancouver

Als je over mode gepassioneerd en vol creatieve en avant-garde ideeën voor je eigen kleding collectie zijn, zal de Fashion Design programma je talent naar het volgende niveau. [+]

Cursus: Fashion Design

Als je over mode gepassioneerd en vol creatieve en avant-garde ideeën voor uw eigen kleding collectie, zijn de Fashion Design Programma zal je talent naar het volgende niveau en u voorzien van de vaardigheden om te slagen in zo'n meeslepend industrie. Laat je artistieke talent via patroon & kledingstuk ontwerpen. Bestudeer het gebruik van grondstoffen en mode trends te analyseren.

Afgestudeerden hebben een goed begrip van de geschiedenis van de mode-ontwerp en herkennen hoe de mode effecten cultuur en samenleving. Dit programma versterkt arbeidsmarkt realiteit door het bijstaan ​​van de studenten in ter illustratie van een ontwerp met een dergelijke computer-toepassingen zoals Adobe Illustrator, Photoshop en Macromedia Flash, het ontwikkelen van een business plan en marketing van hun creaties. ... [-]