Cursus in Maatschappelijk Werk

Top 19 Cursus Studies in Maatschappelijk Werk 2019

Maatschappelijk Werk

Een academische opleiding is een klasse of een korte reeks van lessen ontworpen om studenten voor te bereiden voor het college-niveau studie of hun huidige niveau van het onderwijs aan te vullen met extra training en kwalificaties. Deze programma's kunnen duren tot een jaar en zijn beschikbaar in een grote verscheidenheid van onderwerpen.

Wat is een cursus in het sociaal werk? Voor personen die willen het leven van anderen en degenen die al werkzaam zijn op het gebied van de menselijke diensten te verbeteren, kan een cursus in het sociaal werk een waardevolle opstap naar nieuwe vaardigheden en carrièremogelijkheden zijn. Deelnemers leren vaak om mededogen te interageren met een verscheidenheid van kwetsbare bevolkingsgroepen, waaronder kinderen, criminelen, slachtoffers van geweld, gehandicapten en ouderen. Onderwerpen van de studie bevatten meestal sociologie, psychologie, ethiek, sociaal beleid, subsidie ​​schrijven en onderzoek.

Veel studenten met een interesse in het sociaal werk zijn van nature mededogend.Hun studies kunnen hen voor te bereiden op die compassie kanaliseren in actie, zodat ze echt een verschil in het leven van degenen die worstelen te maken.

Academische cursussen variëren sterk, en de kosten van de cursus is afhankelijk van de instelling, het aantal klassen die nodig zijn voor een diploma en de lengte van de opleiding. Studenten die geïnteresseerd zijn in het sociaal werk kunnen cursussen op traditionele universiteiten en online scholen te vinden.

Het gebied van maatschappelijk werk is breed en omvat diverse bevolkingsgroepen en organisaties. Afhankelijk van hun opleiding en ervaring, studenten die een cursus in het sociaal werk te voltooien kan de werkgelegenheid in overheidsinstellingen, installaties voor de behandeling, de thuiszorg en non-profit organisaties. Zij kunnen zich specialiseren in de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, familie diensten of de volksgezondheid. Maatschappelijk werkers vaak educatie van het publiek over belangrijke kwesties, biedt begeleiding en ondersteuning, en zorgen voor fysieke en emotionele behoeften van hun klanten wordt voldaan.

Een cursus in het sociaal werk kunnen toevoegen aan de kwalificaties van een professionele en bereiden een deelnemer voor verdere studie. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Ondersteunende werkzaamheden op scholen (QCF) - niveau 2 gangen

Distance Learning Centre
Online Deeltijd 80  Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online

De ondersteunende werkzaamheden in scholen Level 2 cursus is beschikbaar voor studenten 16+ die geïnteresseerd zijn in het werken binnen een school, in het bijzonder in de rol van een onderwijsassistent, Classroom-assistent of Learning Support Assistant zijn. Dit is een op kennis gebaseerde kwalificatie geschikt voor alle ondersteunend personeel rollen in scholen, met inbegrip van medewerkers van de site, bestuurders etc evenals degenen die rechtstreeks werken met kinderen en jongeren. [+]

De ondersteunende werkzaamheden in scholen Level 2 cursus is beschikbaar voor studenten 16+ die geïnteresseerd zijn in het werken binnen een school, in het bijzonder in de rol van een onderwijsassistent, Classroom-assistent of Learning Support Assistant zijn.

Dit is een op kennis gebaseerde kwalificatie geschikt voor alle ondersteunend personeel rollen in scholen, met inbegrip van medewerkers van de site, bestuurders etc evenals degenen die rechtstreeks werken met kinderen en jongeren.

Het is de bedoeling om de kennis en het inzicht dat al degenen die werkzaam zijn in een school omgeving nodig heeft en heeft betrekking op gebieden zoals de bescherming, communicatie en het begrijpen van de school context te ontwikkelen.... [-]


CIPD gevorderd niveau 7 award in het begrijpen en implementeren van coaching en mentoring

Chartered Institute Of Personnel and Development (CIPD)
Campus Voltijd 5 weken Verenigd Koninkrijk Londen

Dit programma is speciaal ontworpen voor drukbezette beoefenaars die de waarde van het bereiken van een postdoctoraal niveau CIPD te erkennen. U hoeft alleen te wonen een week van face-to-face workshops met de resterende steun en voorlegging wordt ingevuld door de telefoon of online binnen vier weken na de workshop. 
 [+]

Een intensieve, fast-track-kwalificatieprogramma

Ontwikkelen van specifieke kennis en inzicht op het gebied van coaching en mentoring door de herziening, vragen stellen en het overwegen van oplossingen voor strategische zakelijke behoeften te voldoen. Dit programma is speciaal ontworpen voor drukbezette beoefenaars die de waarde van het bereiken van een postdoctoraal niveau CIPD te erkennen. U hoeft alleen te wonen een week van face-to-face workshops met de resterende steun en voorlegging wordt ingevuld door de telefoon of online binnen vier weken na de workshop. 


Voor wie is het

Dit programma is gericht op de afgevaardigden die:

zijn senior genoeg om strategische beslissingen te nemen en / of hebben een mate van invloed die van invloed zijn andere belangrijke stakeholders hebben een goed niveau van coaching en mentoring ervaring en kennis - idealiter 3 jaar werken voor een organisatie die een reële behoefte in te voeren en / of te verbeteren coaching en mentoring initiatieven heeft willen graag alle face-to-face workshops in een week blok voltooid te hebben, zodat het programma zeer geschikt voor beoefenaars werken buiten het Verenigd Koninkrijk kan worden. ... [-]

Mediation deskundigheid

Ambra College
Online Campus Voltijd Deeltijd 220 uur September 2019 Verenigde Staten Orlando +2 more

De International School Mediation - EIM is een innovatief programma voor de ontwikkeling van bemiddeling praktijken en collaboratieve praktijken in Brazilië. Ontwikkeld door dialoog en AMBRA College Institute, de focus is de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van vier gebieden: management, juridisch, technisch en praktisch. [+]

International Mediation School

De International School Mediation - EIM is een innovatief programma voor de ontwikkeling van bemiddeling praktijken en collaboratieve praktijken in Brazilië. Ontwikkeld door dialoog en AMBRA College Institute, de focus is de ontwikkeling van vaardigheden en capaciteiten van vier gebieden: management, juridisch, technisch en praktisch.

Het doel is om een ​​nieuwe generatie van professionals inzetten voor het leiden van de transformatie van de manier waarop conflicten worden opgelost in Brazilië trainen. Door Premium Certification in Mediation, zal de deelnemer volledig recht op de volgende:

Breng de belangrijkste mediation technieken die gebruikt worden in het land dat de meest ontwikkelde bemiddeling van de wereld (Verenigde Staten) heeft; Ontwikkelen van strategische en duurzame manier vaardigheden en mediationvaardigheden en collaboratieve praktijken in de openbare en particuliere instellingen; Met behulp van de instrumenten van bemiddeling en collaboratieve praktijken op basis van trading strategieën en neurolinguïstisch programmeren; Maak middel om de dialoog als conflictoplossing tool gebaseerd op verschillende media verspreid (boeken, artikelen, wetsvoorstellen, interviews, enz.); Het bouwen van de academische autoriteit op het gebied van bemiddeling en collaboratieve praktijken. ... [-]

Toelating consulting

MasterPrep International
Online Campus Voltijd 10 uur Open Inschrijving Italië Milaan Rome Napels Zwitserland Zürich +5 more

De toelating proces is een complexe en langdurige reis die vele maanden kan duren voordat een definitieve selectie resultaat. Toelatingen tot hogescholen en universiteiten programma's tonen een steeds groeiende competitieve geest, vooral bij de beste Europese en Noord-Amerikaanse scholen. De scholen zijn voortdurend verhogen van GMAT / GRE en TOEFL / IELTS test scores, het maken van hun academische en professionele applicatie criteria steeds selectiever. Op hetzelfde moment, zijn ze op zoek naar kandidaten met onconventionele profielen en ongewone ervaringen en vaardigheden. Aspecten zoals een internationale roeping, het vermogen om te werken in een team, multiculturele flexibiliteit en sterk leiderschap potentieel worden geëist nu meer dan in het verleden. [+]

Admissions Counseling en Essay bewerken

De toelating proces is een complexe en langdurige reis die vele maanden kan duren voordat een definitieve selectie resultaat. Toelatingen tot hogescholen en universiteiten programma's tonen een steeds groeiende competitieve geest, vooral bij de beste Europese en Noord-Amerikaanse scholen. De scholen zijn voortdurend verhogen van GMAT / GRE en TOEFL / IELTS test scores, het maken van hun academische en professionele applicatie criteria steeds selectiever. Op hetzelfde moment, zijn ze op zoek naar kandidaten met onconventionele profielen en ongewone ervaringen en vaardigheden. Aspecten zoals een internationale roeping, het vermogen om te werken in een team, multiculturele flexibiliteit en sterk leiderschap potentieel worden geëist nu meer dan in het verleden.... [-]


Life coaching diploma

Of Course Learning
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk UK Online Verenigde Staten USA Online +1 more

Deze cursus helpt je ofwel opzetten van uw eigen life coaching bedrijf, of het kan worden gebruikt als een persoonlijke zelfontplooiing tool. Deze cursus behandelt alle aspecten van het leven coaching en zo maakt het de perfecte keuze voor die mensen die willen trainen als een life coach, evenals die mensen die willen opzetten van hun eigen leven coaching praktijk. Evenzeer hoewel, het is perfect voor degenen die wensen om het leven coaching gebruiken als een zelfstandige ... [+]

Deze cursus helpt je ofwel opzetten van uw eigen life coaching bedrijf, of het kan worden gebruikt als een persoonlijke zelfontplooiing tool.

Deze cursus behandelt alle aspecten van het leven coaching en zo maakt het de perfecte keuze voor die mensen die willen trainen als een life coach, evenals die mensen die willen opzetten van hun eigen leven coaching praktijk. Evenzeer hoewel, het is perfect voor degenen die wensen om het leven coaching gebruiken als een self development tool, om je volledige potentieel te bereiken.

De cursus wordt geleverd met een ongeëvenaarde steun van de cursus schepper, Libby Seery, en ze is 7 dagen per week.

Tijdens de cursus wordt u kennis met vele tools en technieken die u uit te rusten met de vaardigheden die nodig zijn om een ​​effectieve communicator te worden, zodat u het meeste uit persoonlijke en professionele relaties.... [-]


Counselling & cbt training

Of Course Learning
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigde Staten USA Online Verenigd Koninkrijk UK Online +1 more

In de moderne wereld begeleiding en CBT training is essentieel voor mensen die willen belangrijke veranderingen in hun persoonlijke en professionele leven te maken. Deze cursus geeft je een diep begrip van Cognitieve Gedragstherapie en de relevantie ervan voor je leven en het leven van de mensen om je heen te geven. Verder zal het u toe te rusten voor de volgende stap in uw leren in geavanceerde begeleiding vaardigheden of op de weg aan het worden u eigenaar CGT therapeut ... [+]

In de moderne wereld begeleiding en CBT training is essentieel voor mensen die willen belangrijke veranderingen in hun persoonlijke en professionele leven te maken.

Deze cursus geeft je een diep begrip van Cognitieve Gedragstherapie en de relevantie ervan voor je leven en het leven van de mensen om je heen te geven. Verder zal het u toe te rusten voor de volgende stap in uw leren in geavanceerde begeleiding vaardigheden of op de weg aan het worden u eigenaar CGT therapeut.

Deze cursus behandelt de volgende onderwerpen:

Wat CBT, die het gebruikt en wat kan worden gebruikt Hoe te CBT toepassing zelfhulp therapie De principes van CGT en de CBT driehoek Het herkennen en identificeren van emoties, gevoelens en gedrag ... [-]

cursus in het adviseren - kort programma in de schulden counselor opleiding (ncr)

Damelin Part Time
Campus Deeltijd 5 dagen February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Na succesvolle afronding van het programma, zal de leerling de Damelin Korte programma in Debt Counsellor Training Certificaat ontvangen. [+]

Cursus in Counselling - Kort programma in Debt Counsellor Training (NCR) Certificaat Na succesvolle afronding van het programma, zal de leerling de Damelin Korte programma in Debt Counsellor Training Certificaat ontvangen. Toelatingseisen

Graad 12/NQF niveau 4 diploma Minimaal twee jaar werkervaring in een van de volgende gebieden: Consumentenbescherming Juridische of Para-juridische dienstverlening Boekhoudkundige of financiële diensten Het opleiden en trainen van individuen Counselling van individuen Algemene zakelijke omgeving ervaring

Cursus Duur De duur van het programma is 5 dagen en het collegegeld is face-to-face. Elke Damelin campus heeft een andere collegegeld schema. Programma's worden aangeboden tijdens de week, in de avonduren of op zaterdag. Natuurlijk Intro De National Credit Act is aangenomen door het parlement in maart 2006 te voorzien in een Schuldhulpverlening programma om overmatige schuldenlast consumenten te helpen. Om u te registreren als een schuld adviseur, is het vereist dat de schuld Counsellor Training waarin ondergaan: • Is goedgekeurd door de NCR, en • Voldoet aan alle eisen van de National Credit Act en verordeningen. Het doel van de training is om: • Informeer leerlingen over de achtergrond van schuldhulpverlening • Trein leerlingen competent in schuldhulpverlening • Schakel in aanmerking komen leerlingen in te schrijven bij de NRC als schuld te zijn Counsellors • Neem leerlingen door het proces van schuldhulpverlening.... [-]


Internationale executive coaching programma

La Salle International Graduate School IGS
Campus Deeltijd 6 maanden September 2019 Spanje Madrid

Ons programma is erkend door AECOP (Spaanse vereniging van Coaching en Process Consulting), en is een geldig training voor certificering [+]

International Executive Coaching Programma

&nbsp

AECOP gecertificeerd programma. De enige die een set van tools om de coaching (feed-back 360, persoonlijkheidsvragenlijsten, Myers Briggs, FIRO B, te gebruiken in combinatie met een 360 º) ondersteuning biedt.

Het programma is opgevat als een entiteit en een proces, is dus niet gebouwd door micro-lezingen.

Hun verschil in waarden zijn:

• Openheid naar verschillende modellen en manieren om te begrijpen en de rol van coach.

• De ervaringsgerichte training als een van de beste manieren om het leren te genereren.

• Bewaking als een instrument voor kwaliteit en continu leren van een coach. Praktijken gegarandeerd en begeleid door senior coaches.... [-]


Cursus in het leven coaching

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI life coaching cursus geeft u de mogelijkheid om mensen te begeleiden op hun zoektocht naar persoonlijke voldoening en / of professionele groei. Life coaching loopbaan zijn zeer vervullen omdat een bevoegde life coach wordt een deel van de verbetering van andere mensen als persoon en als een carrière-gedreven persoon. [+]

ICI life coaching cursus geeft u de mogelijkheid om mensen te begeleiden op hun zoektocht naar persoonlijke voldoening en / of professionele groei. Life coaching loopbaan zijn zeer vervullen omdat een bevoegde life coach wordt een deel van de verbetering van andere mensen als persoon en als een carrière-gedreven persoon. Deze carrière keuze is heel spannend, ook, want het biedt tal van kansen om nieuwe relaties op te bouwen en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit en het verdienen van mogelijkheden.

Opzet van de cursus Inleiding tot het leven coaching individuele perceptie Lifestyle organisatie De coaching processen coachingsvaardigheden coaching levering Coaching en psychologie Bijeenkomst coaching doelstellingen Doelstellingen en planning Herziening en aanpassing Carriere vooruitzichten ... [-]

Natuurlijk in de leraren helpen

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

Veel mensen vinden voldoening in een deel van de groei van een individu. Als assistent van een leraar, kunt u ervaren dit terwijl u geniet van een spannende en leuke carrière. Hoewel dit beroep komt met uitdagingen, steeds kan assistent van een leraar veel voldoening zijn. [+]

Veel mensen vinden voldoening in een deel van de groei van een individu. Als assistent van een leraar, kunt u ervaren dit terwijl u geniet van een spannende en leuke carrière. Hoewel dit beroep komt met uitdagingen, steeds kan assistent van een leraar veel voldoening zijn. U hoeft enkel het veld opgesteld door het invullen van een leraar aide koers van ICI en zult u zeker vinden succes en de stabiliteit in deze carrière.

Opzet van de cursus onderwijspsychologie Office praktijken levering Classroom Skills Cursus schrijven en ontwikkeling Werken bij het adviseren Counselling en psychologie Carriere vooruitzichten

Een leraar assistent, ook wel aangeduid als leraar-assistent of integratie assistent, verleent steun aan kleuterschool, basisschool en middelbare school leraren. Ze kunnen alleen helpen bij het kerkelijke en administratieve taken, werken nauw samen met studenten, of het uitvoeren van beide als dat nodig is. Specifieke taken zijn:... [-]


Cursus in counseling en psychologie

International Career Institute
Online Voltijd Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Londen

ICI begeleiding en psychologie natuurlijk kunt u een zeer lonende carrière in een snel groeiende beroep te bereiken. U kunt vele mogelijkheden om te werken in gevestigde instellingen en bedrijven, evenals mensen te helpen omgaan met persoonlijke en professionele problemen te vinden. [+]

ICI counseling en psychologie cursus kunt u een zeer lonende carrière in een snel groeiende beroep te bereiken. U kunt vele mogelijkheden om te werken in gevestigde instellingen en bedrijven, evenals mensen te helpen omgaan met persoonlijke en professionele problemen te vinden. Wij bieden u een cursus ontwikkeld en uitgevoerd door gekwalificeerde professionals die zeer ervaren en succesvol in het veld.

Opzet van de cursus Module 1: Invoering Counselling Skills Module 2: Persoonlijke Ontwikkeling Module 3: Taking Care of Yourself Module 4: Handhaving Good Practice Module 5: Als een Luisteren Helper Module 6: Kwaliteiten, vaardigheden en kennis ten behoeve van Luisteren Module 7: Erkenning van uw eigen Barriers to Listening Module 8: Vaststelling van een hulpverleningsrelatie Module 9: Counselling Praktijk 1: Beginnen met de Discussion Module 10: Counselling Praktijk 2: Verdieping Understanding Module 11: Counseling Practise 3: Werken met Actie en Endings Module 12: Voorbereid voor Common Persoonlijke problemen Module 13: Understanding People vanuit een maatschappelijk perspectief Module 14: Understanding Personen uit een psychologisch perspectief Module 15: Omgaan met verschillende soorten helpende gesprekken Module 16: Omgaan met moeilijkheden Module 17: Key Counselling Skills Carriere vooruitzichten ... [-]

Cursus in uitdagend gedrag: strategieën om jonge mensen te helpen

FutureLearn
Online Deeltijd 5 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

Hoe kan je uitdagend gedrag bij jongeren beheren? Ontdek met deze gratis online cursus met het laatste onderzoek. [+]

Jonge mensen worden geconfronteerd met montageproblemen die vandaag werken en helpen leren, belangrijker dan ooit. Deze cursus zal u helpen bij het verbeteren van uw ervaring met jongeren. Op de cursus gebruiken we het laatste onderzoek om de oorzaken van uitdagend gedrag te onderzoeken en strategieën te bekijken, waarmee u een toolkit kunt bouwen om gedrag te wijzigen. Ambitie School Leadership werken met een scala aan deskundigen die empirische kennis en leer bieden vanuit verschillende schoolinstellingen, waardoor hun expertise is afkomstig van zowel onderzoek als mensen die direct met jongeren werken.

Beoordeel uw huidige praktijk met betrekking tot het beheer en de modificatie van het gedrag. Reflecteer op je huidige realiteit en vergelijk het met je ideale situatie. [-]

Course : Study UK: a Guide for Education Agents and Counsellors

FutureLearn
Online Deeltijd 3 weken November 2019 Verenigd Koninkrijk UK Online

[+]

Identificeer de belangrijkste aspecten van het Britse onderwijs en kwaliteitsborging Samenwerken met en leren van collega's door te betrekken met gemeenschappen van de praktijk Ontdek de belangrijkste bronnen voor het adviseren van studenten Identificeer aspecten van uw professionele praktijk om te ontwikkelen Verken sleutelgebieden van ethisch gedrag voor agenten, adviseurs en adviseurs Demonstreer begrip voor specialistische toegangsapplicaties Wie is de cursus voor?

Deze cursus is voornamelijk bedoeld voor die begeleidingstudenten die naar het Verenigd Koninkrijk willen studeren, waaronder schooladviseurs, onderwijsagenten en geïnteresseerden in onderwijsmiddelen. Potentiële studenten en leerlingen die geïnteresseerd zijn in het komen naar het Verenigd Koninkrijk om te studeren, vinden ook de cursus informatief en nuttig. Engels op niveau B1 op de CEFR is verplicht.... [-]


UK Coaching: Cursus beschermen en beschermen van kinderen

London South Bank University
Campus Voltijd 3 uur June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Verhoog uw bewustzijn van de tekenen van misbruik en ontwikkel de hulpmiddelen om problemen op te lossen als ze zich voordoen. [+]

Elk kind verdient het om van zijn sport te genieten. Deze workshop zal je bewust maken van de veelbetekenende tekenen van misbruik en je de tools en het vertrouwen geven die je nodig hebt om eventuele problemen gevoelig, passend en effectief aan te pakken mocht de noodzaak ooit in je coachcarrière ontstaan. Nieuw geactualiseerd om de impact van de bescherming van de vrijhedenwet 2012 aan te pakken.

Deze workshop is een vereiste 'Minimumstandaarden voor actieve coaches' voor veel bestuursorganen van sport. De 'minimumnormen voor actieve coaches' worden gezien als de basisnormen waaraan elke coach moet voldoen om zijn rol veilig en effectief uit te voeren.

Je bestrijkt:

Hoe goede coachingspraktijken en de implicaties voor je coaching te identificeren en te herkennen.Hoe u uw waarden en gevoelens met betrekking tot kindermishandeling kunt onderzoeken en hun potentiële impact op uw reactie kunt herkennen.Hoe mogelijke signalen van kindermishandeling te herkennen en erop te reageren.Passende actie als zorgen over een kind ontstaan.... [-]

Level 3 Certificate in Service Improvement

Coaching for Change
Online Campus Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Derby

Na voltooiing van de online cursus, cursus in de klas of geverifieerd erkend voorafgaand leren, zullen leerlingen de A3-methodologie en -sjabloon gebruiken om een ​​realistisch probleem aan te pakken. Daarom zal uw bedrijf een return on investment realiseren van uw voortgang van deze kwalificatie. [+]

Overzicht

Na voltooiing van de online cursus, cursus in de klas of geverifieerd erkend voorafgaand leren, zullen leerlingen de A3-methodologie en -sjabloon gebruiken om een ​​realistisch probleem aan te pakken. Daarom zal uw bedrijf een return on investment realiseren van uw voortgang van deze kwalificatie.

Het proces om deze kwalificatie op niveau 3 te behalenJe voltooit de e-learningcursus of het klaslokaal (houd er rekening mee dat we ook erkend voorafgaand leren overwegen)Je schrijft je in bij Coaching for Change en betaalt de kwalificatie- en ondersteuningskosten. Een foto-ID is vereist.Je voltooit de A3 voor je project (inclusief het aftekenen van je sponsor) en uploadt deze naar het Learning Management System.Je voltooit de online evaluatie van Coaching for Change (presentatie van je A3 PPS online)We leggen je werk voor ter verificatie bij het ILM.We stellen u op de hoogte van het resultaat (slagen of opnieuw werken)We sturen uw certificaat en gefeliciteerd door. [-]