Cursus in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Beste Cursus Studies in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) 2017

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Variërend in lengte van enkele dagen tot enkele maanden, worden cursussen aangeboden door scholen, universiteiten en andere instellingen in landen over de hele wereld. Ze zijn een integraal onderdeel van een hoger onderwijs Plan-en één bijzonder nuttig cursus is in maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel bekend als MVO.

Wat is een cursus in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)? MVO is de studie van hoe bedrijven kunnen bijdragen aan de samenlevingen en milieus dat zij zich binnen. Het gaat om factoren zoals de publieke opinie en de public relations, evenals charitatieve, milieu- en sociale rechtvaardigheid initiatieven. Omdat de rol van ondernemingen in onze maatschappij controversieel kan zijn, is een snel groeiende vakgebied.

Degenen die een cursus in maatschappelijk verantwoord ondernemen te nemen zullen zich veel beter uitgerust om bedrijven te leiden in de 21e eeuw.Zij zullen leren hoe ze het publiek beelden van de bedrijven waarvoor ze werken, evenals veel van de beste manieren om te gaan over het doen van het goede in de wereld met de middelen die bedrijven bieden te verbeteren. Het nemen van een MVO-cursus kan ook helpen bij het verbeteren van kritisch denken en probleemoplossende vaardigheden, waardoor studenten om hun carrière verder te ontwikkelen.

Hoeveel kost het om een ​​MVO-cursus te volgen? De prijs kan sterk variëren, aangezien deze cursussen aangeboden wereldwijd, in uiteenlopende onderwijsinstellingen, met veel verschillende programma eisen. Het is belangrijk potentiële studenten hun opties te onderzoeken om de beste financiële pasvorm.

MVO cursussen zijn zeer nuttig voor degenen die wensen om een ​​carrière na te streven in het bedrijfsleven, of ze kiezen om hun eigen bedrijf te starten of gewoon vooruit in de hiërarchie van een bestaande. Deze cursussen kunnen ook nuttig zijn voor studenten die willen non-profit werk voort te zetten, zodat ze zakelijke partnerschappen kunnen begrijpen.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een cursus in maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn, te beginnen vandaag. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Het Maken Van De Sociale Verantwoordelijkheid Van Het Werk: De Hoeksteen Van Duurzaam Ondernemen

IESE Business School, University of Navarra - Executive Education Department: Short Focused Programs
Campus Deeltijd 5 dagen July 2017 Spanje Barcelona

Het maken van de sociale verantwoordelijkheid van het werk: de hoeksteen van Duurzaam Ondernemen onderzoekt hoe SR kan uitgroeien tot een kritische lange termijn hefboom voor succes. Deelnemers leren hoe SR insluiten in de kern van hun organisaties ... [+]

Het maken van de sociale verantwoordelijkheid van het werk: de hoeksteen van Duurzaam Ondernemen

Social Responsibility (SR) is uitgegroeid tot een hot topic onder managers over de hele wereld. Veel toonaangevende bedrijven hebben verplaatst van het bekijken van SR als een public relations-instrument of filantropische veroorzaken waardoor het een belangrijke pijlers van hun strategische besluitvormingsproces, evenals een deel van hun dagelijkse werkzaamheden.

Het maken van de sociale verantwoordelijkheid van het werk: de hoeksteen van Duurzaam Ondernemen onderzoekt hoe SR kan uitgroeien tot een kritische lange termijn hefboom voor succes. Deelnemers leren hoe SR insluiten in de kern van hun organisaties, te beginnen met de werknemers - van een onderneming de belangrijkste troef. ... [-]