Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 5 Cursussen in Luxe Management 2019

Een cursus is een korte certificeringsprogramma voor degenen die geïnteresseerd zijn in de voortzetting van hun opleiding tijdens het werk. Cursussen zijn vaak bedoeld om medewerkers de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om verder te gaan op het werk te geven, en als zodanig zij gericht zijn op bepaalde industrieën of aan noodzakelijke werkzaamheden vaardigheden bijbrengen. Na voltooiing, krijgen studenten een certificaat waaruit blijkt dat zij de in de loop informatie onder de knie hebt.

Wat is een cursus in luxe management? Luxe management is een opkomende industrie die de principes van brand management is van toepassing op high-end producten en diensten. Luxe managers hebben de taak van het creëren van een merkidentiteit voor hun bedrijf waarmee potentiële klanten weten dat hun producten zijn de moeite waard een hoger prijskaartje. Aangezien veel luxe goederen zijn statussymbolen, moet luxe managers ook een breed net gegoten, het bereiken van meer mensen dan alleen potentiële klanten, terwijl nog het handhaven van het exclusieve karakter van de producten die ze verkopen.

Een van de grote voordelen van een cursus in luxe beheer is dat het mogelijk studenten om op de begane grond van een opkomende industrie te krijgen. Terwijl luxemerken al tientallen jaren bestaan, heeft marketing voor deze items aanzienlijk sinds de komst van het internet en sociale media veranderd. Het is belangrijk voor zowel marketeers en managers om te weten hoe deze tools gebruiken om hun boodschap te verspreiden.

De kosten van een cursus in luxe beheer varieert afhankelijk van welke school je kiest om te wonen. Veel top universiteiten over de hele wereld bieden cursussen van verschillende lengte en intensiteit, die ook van invloed kunnen de uiteindelijke prijskaartje. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nemen van deze cursus moeten specifieke scholen te onderzoeken om ervoor te zorgen dat het programma hun doelen past.

Managers, marketeers en reclame agenten die betrokken zijn bij de luxe-industrie zijn enkele van de belangrijkste vormen van medewerkers die kunnen profiteren van een cursus in luxe management.Veel luxe management cursussen zijn specifiek voor de mode-industrie, zodat degenen die werken met high-end fashion moeten vooral nagaan deze cursus.

Het nemen van een cursus online kan een goede optie zijn, omdat het stelt u in staat om dit te doen vanuit het comfort van uw huis. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

5 Results in Luxe Management

Elle International

... [+]

Cursus Studies in Luxe Management. CV of hervatten [-]
Spanje Madrid Frankrijk Parijs Verenigde Staten New York City Boston  + 3 Meer
December 2019
Voltijd
Deeltijd
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
M. K. Ammosov North-Eastern Federal University

Wij nodigen u uit om de fascinerende project dat in haar programma de hele weg uit de mijnbouw, de verwerking en sortering van diamanten om de overgang naar een fonkelend ... [+]

Semester Programma in Diamond Studies (30 ECTS)

De Sakha Republiek (Yakutia) is de grootste onderwerp van de Russische Federatie, uniek in zijn omgeving en grondgebied. Yakutian diamant provincie is de grootste in Rusland, het is goed voor 90% van de reserves, 95% van de productie in Rusland en 25% van de wereldwijde productie van diamanten. Hoogwaardige diamanten zijn het kenmerk van de Republiek Sakha (Yakutia). Studenten, professionals en alle geïnteresseerden de kans om deel te nemen aan een spannend onderwijsproject en in contact komen met de sprankelende wereld van de sieraden.

Wij nodigen u uit om de fascinerende project dat in haar programma de hele weg uit de mijnbouw, de verwerking en sortering van diamanten om de overgang naar een fonkelende diamanten sieraden omvat. ... [-]

Rusland Jakoetsk
September 2019
Voltijd
1 semester
Campus
Lees meer in Nederlands
European School of Economics

Het doel van ESE Professional Program in Fashion ... [+]

De mode-industrie is een complexe, groeiende en sterk concurrerende zakelijke sector. Om een leider te worden in deze snel evoluerende handel, moeten individuen beschikken over een uitgebreid scala aan managementvaardigheden, een hoge mate van strategische planningsmogelijkheden, interpersoonlijke communicatievaardigheden en een creatieve benadering van het oplossen van problemen.

Het doel van ESE Professional Program in Fashion

Intake datums: januari, april, september

Aangeboden modules *:Modeonderzoek, marketing en trendvoorspellingRetail ManagementMerkmanagementE-Business

* Alleen op de campus van Milaan omvat het programma 5 modules (Luxury Brands Management, Fashion Research, Marketing en Trend Forecasting, Buying and Merchandising, Retail Management, Consumer Behavior)... [-]

Italië Milaan Florence Spanje Madrid Verenigd Koninkrijk Londen Rome  + 4 Meer
January 2020
Voltijd
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Haute Future Fashion Academy

The Summer Campus Marketing & Communicatie voor Luxury is ontworpen om een ​​diepgaand beeld van de luxe markt te verschaffen en de belangrijkste elementen van market ... [+]

Ontwikkelen van marketing strategieën en communicatie van een luxemerk signi ca veicolarne ef ectief waarden en identiteit, het handhaven van een consistente positie op de markt met de belofte van uniciteit en exclusiviteit, zijn luxe goederen.

De Summer Campus Marketing & Communicatie voor Luxury Het is ontworpen om een ​​diepgaand beeld van de luxe markt te verschaffen en de belangrijkste elementen van marketing en communicatie te introduceren.

Tijdens de cursus zal de theorieën van positionering en doelgerichtheid te verkennen en, door de analyse van speci c "case studies", analyseert de door de meest bekende luxe merk aangenomen marketing- en communicatiestrategieën.... [-]

Italië Milaan
October 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris biedt internationale studenten de mogelijkheid om de fundamenten te leren en te beseffen dat luxe vooral een unieke kunst van knowhow, producten en diensten is ... [+]

TAAL VAN INSTRUCTIE: Cursussen worden in het Engels gegeven

Luxe betekent creatie en uitmuntendheid.

In al zijn toegewijde gebieden - sieraden, uurwerken, mode, parfums, schoonheidsproducten, gastvrijheid en diensten is luxe verbonden met perfectie. Definieer Luxe is subjectief; het wordt over het algemeen beschouwd als luxe, alles is elegant, verfijnd en duur. Het spectrum van luxe merken varieert van wereldberoemde merken tot meer vertrouwelijke handwerk "huizen". Consumenten van luxe producten en diensten hebben dus zowel te maken met kwaliteit als met normen voor verwerking.

EIML Parijs

EIML Paris biedt een vijfjarig hoger onderwijsprogramma van bachelor- tot masterniveau, gespecialiseerd in EIML . Gemaakt in samenwerking met de grote economische spelers in de EIML traint het op EIML Paris EIML programma managers en zijn ze bijzonder geschikt voor diegenen die een carrière met hoge verantwoordelijkheden in verschillende sectoren zoeken: - Inkoop: Grondstofkoper, Merchandiser Products Manager, Retail Operator, etc. - Marketing: Product Manager, Marketing Survey Consultant, E-marketing Project Manager, Category Manager, etc. - Communicatie: Pers en Media Officer, Evenement Communicatie Manager, Public Relations Officer, Mediaplanner, etc.... [-]

Frankrijk Parijs
June 2019
Voltijd
1 - 5 weken
Campus
Lees meer in Nederlands