Cursus in Luchtvaart Management

Beste 7 Cursus Studies in Luchtvaart Management 2019

In de hogescholen, universiteiten, handel scholen en andere instellingen over de hele wereld, cursussen zijn een belangrijk onderdeel van de opleidingen in het hoger onderwijs. Als u ervoor kiest om online te studeren, door middel van een programma voor afstandsonderwijs of in persoon, kunt u hier-en veel van de beste golfbanen vinden uitstekende keuze is een cursus in de luchtvaart management.

Wat is een cursus in de luchtvaart management? Een klasse als deze dekt meestal onderwerpen die nodig zijn om te weten om een ​​luchtvaart bedrijf te beheren zijn. Het kan onder meer materiaal met betrekking tot zaken, financiën, leiderschap, logistiek, marketing en klantenservice, evenals vele luchtvaart-specifieke onderwerpen zoals gemalen beheer, de luchtverkeersleiding, meteorologie, de werking procedures, aerodynamica en vluchtplanning. Dit geeft studenten de mogelijkheid om de luchtvaart kennis te mengen met het management strategieën en technieken.

Een cursus in de luchtvaart het management heeft veel voordelen.Het laat piloten, stewardessen, luchtverkeersleiders en anderen die al in het gebied van de luchtvaart om meer te leren over het beheer en hoe een bedrijf te runnen. Het maakt het ook managers om meer over de luchtvaartindustrie en de bijzondere uitdagingen van een ruimtevaart bedrijf te leren. Dit betekent dat het verbreedt carrière mogelijkheden en verbetert de kansen van een student het verkrijgen van een wenselijke baan. Het geeft ook de studenten een bredere kennisbasis die nuttig kan zijn bij de diverse gebied van de luchtvaart.

Het is belangrijk voor studenten om zorgvuldig onderzoek een potentiële cursus in de luchtvaart management, zodat ze kunnen de cursus is een goede pasvorm. De kosten van het nemen van een van deze cursussen kan sterk variëren van volk tot volk, school naar school, en zelfs het programma.

Degenen die op zoek zijn naar een carrière in de luchtvaart bedrijven zullen waarschijnlijk vinden deze cursus nuttig te zijn.Bovendien zou de basis van de bedrijfsvoering van belang zijn voor mensen die op zoek zijn naar hun eigen luchtvaartbedrijf beginnen. Leden van grote bedrijven die willen vooruit in hun carrière zullen ook profiteren van het nemen van deze cursus.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van een cursus in de luchtvaart management zijn, dan is er geen reden om te vertragen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

FPO - Vluchtautorisatiecursus

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Voltijd 1 week Open Inschrijving Jordanië Amman

De cursus beoogt de deelnemers kennis te maken met de vereiste kennis, vaardigheden en houding ten aanzien van vluchtvergunningaanvragen / kennisgevingen efficiënt en effectief in overeenstemming met de toepasselijke nationale en internationale voorgeschreven normen en procedures. [+]

FPO - Flight Toestemming Officer Course

ICAO-code: 069

Duur: 1 week

Beschrijving: De cursus beoogt de deelnemers kennis te maken met de vereiste kennis, vaardigheden en houding ten aanzien van vluchtvergunningaanvragen / kennisgevingen efficiënt en effectief in overeenstemming met de toepasselijke nationale en internationale voorgeschreven normen en procedures.

[-]

Vliegtuigen dispatcher cursus

Royal Jordanian Air Academy
Campus Voltijd 9 maanden September 2019 Jordanië Amman

Het doel van de Aircraft Dispatcher cursus is om studenten om bevredigende vaardigheden te verwerven en aan te tonen competentie in de luchtvaart weer, regelgeving, controleprocedures lucht verkeer, vliegtuigen systemen en prestaties en vluchtplanning trainen. [+]

Aircraft Dispatcher Course

Doel van de training

Het doel van de Aircraft Dispatcher cursus is om studenten om bevredigende vaardigheden te verwerven en aan te tonen competentie in de luchtvaart weer, regelgeving, controleprocedures lucht verkeer, vliegtuigen systemen en prestaties en vluchtplanning trainen.

Het doel van de cursus is om inleiding en basic luchtvaart kennis voor de vlucht verzending en de vluchtuitvoering officers (FOO) te verschaffen. De cursus is in overeenstemming met de CARC eisen.

Voorwaarde / Pre binnenkomst Een medische conditie is om dienst certificaat. Een minimum opleidingsniveau van de succesvolle voltooiing van de middelbare school (Tawjihi) of equivalenten. De aanvrager kan lezen, schrijven, spreken en verstaan ​​Engels. Voltooi Flight Dispatch cursus in een erkende opleidingsorganisatie en voldoet aan de kennis, kunde en ervaring eisen van deze cursus. Een minimum leeftijd van 21 jaar voor de dispatcher bevoegdheid afgeeft ... [-]

Cursus in iata cargo inleidende

Airtravel Aviation Academy
Campus Voltijd September 2019 Cyprus Strovolos

Afgestudeerden en houders van het Diploma IATA / FIATA Inleidende beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden voor een loopbaan in de sector van het goederenvervoer. Ze zijn in staat om afspraken en boekingen te maken voor het internationale vervoer. Hebben de mogelijkheid om juiste waarden en de bijbehorende kosten voor General Cargo & Special Cargo berekenen. Om respons met een correcte en nuttige adviezen aan klanten voor het goederenvervoer. Eindelijk in staat zijn om de luchtvrachtbrief succesvol onder de regelgeving en procedures van de IATA. [+]

Cursus in IATA Cargo Inleidende

Afgestudeerden en houders van het Diploma IATA / FIATA Inleidende beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden voor een loopbaan in de sector van het goederenvervoer. Ze zijn in staat om afspraken en boekingen te maken voor het internationale vervoer. Hebben de mogelijkheid om juiste waarden en de bijbehorende kosten voor General Cargo & Special Cargo berekenen. Om respons met een correcte en nuttige adviezen aan klanten voor het goederenvervoer. Eindelijk in staat zijn om de luchtvrachtbrief succesvol onder de regelgeving en procedures van de IATA.

Cursus Modules Instellingen ICAO-IATA-FIATA Cargo Agent Wereld Geografie (code van grootstedelijke luchthavens, berekende verschil tijd en duur van de vlucht) Procedures voor de toelating en detentie van goederen Procedures voor het laden van goederen Airport Ground Handling Services Luchtvaartmaatschappij tarieven en kosten op basis van het handboek TACT (The Air Cargo Tariff) Vrachtbrief-how in te vullen-pricing-stickers-verkoop [-]

Cursus in IATA / FIATA cargo inleidende

Airtravel Aviation Academy
Campus Voltijd September 2019 Cyprus Strovolos

IATA / FIATA Cargo Introductiecursus [+]

Cursus in IATA / FIATA Cargo Inleidende

Afgestudeerden en houders van het Diploma IATA / FIATA Inleidende beschikken over alle benodigde kennis en vaardigheden voor een loopbaan in de sector van het goederenvervoer. Ze zijn in staat om afspraken en boekingen te maken voor het internationale vervoer. Hebben de mogelijkheid om juiste waarden en de bijbehorende kosten voor General Cargo & Special Cargo berekenen. Om respons met een correcte en nuttige adviezen aan klanten voor het goederenvervoer. Eindelijk in staat zijn om de luchtvrachtbrief succesvol onder de regelgeving en procedures van de IATA.

Cursus Modules Instellingen ICAO-IATA-FIATA Cargo Agent Wereld Geografie (code van grootstedelijke luchthavens, berekend differencetime en de duur van de vlucht) Procedures voor de toelating en detentie van goederen Procedures voor het laden van goederen Airport Ground Handling Services Luchtvaartmaatschappij tarieven en kosten op basis van het handboek TACT (The Air Cargo Tariff) Vrachtbrief-how in te vullen-pricing-stickers-verkoop. [-]

Vliegtuigen dispatcher cursus

Avel Flight School
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 2 - 4 weken September 2019 Verenigde Staten West Chicago India Madras +3 more

De luchtvaartmaatschappij Dispatcher ook wel bekend als Flight Dispatcher of flight operations officer is een van de best betaalde en spannende banen in de luchtvaartsector. Elke luchtvaartmaatschappij vraagt ​​vliegtuigen dispatchers net zoveel als piloten voor de vluchtuitvoering. Met een FAA Aircraft Dispatcher Certificaat, de carrièremogelijkheden open te stellen in de wereld! [+]

De luchtvaartmaatschappij Dispatcher ook wel bekend als Flight Dispatcher of flight operations officer is een van de best betaalde en spannende banen in de luchtvaartsector. Elke luchtvaartmaatschappij vraagt ​​vliegtuigen dispatchers net zoveel als piloten voor de vluchtuitvoering. Met een FAA Aircraft Dispatcher Certificaat, de carrièremogelijkheden open te stellen in de wereld!

Na het afstuderen van Avel Flight School en het verwerven van uw FAA Aircraft Dispatcher Certificate, ben je klaar om te werken in een luchtvaartmaatschappij te zijn, het delen van commando beslissingen met een luchtvaartmaatschappij kapitein.

Een deel van de verantwoordelijkheden en de functieomschrijving van een Flight Dispatcher zijn:... [-]


Verzending resource management cursus

Emirates Aviation University
Campus Voltijd 1 dag September 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

De Dispatch Resource Management biedt natuurlijk trainees met de tools om incidenten te voorkomen en te verbeteren verzending teamprestaties door middel van coördinatie en communicatie. [+]

Dispatch Resource Management cursus

De Dispatch Resource Management biedt natuurlijk trainees met de tools om incidenten te voorkomen en te verbeteren verzending teamprestaties door middel van coördinatie en communicatie. Studenten leren:

Resolve luchtvaartmaatschappij dispatcher conflicten Beheer gemeenschappelijke dreiging and error (TEM) technieken Verbeter de cockpit resource management (CRM) voor dispatchers.

Stagiairs zullen ook leren over de intermenselijke relaties en coördinatie-eisen die betrokken zijn bij de besluitvorming en de communicatie binnen het AOC. De cursus richt zich op het voorkomen van de luchtvaart incidenten en ongevallen door het verbeteren van de teamprestaties en communicatie. Daarnaast is deze training is verplicht in de Verenigde Staten en andere ICAO-lidstaten als gevolg van het belang van de operationele veiligheid.... [-]


Aviation Management

Estonian Aviation Academy
Campus Voltijd 4 jaar August 2019 Estland Ülenurme

De specialist in Aviation Management is verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de vennootschap of van haar subeenheden. [+]

De specialist in Aviation Management verantwoordelijkheid draagt ​​voor het beheer en de ontwikkeling van de vennootschap of van haar subeenheden. Het doel van hun werk is om de gecoördineerde en goede werking van al zijn subeenheden dus ook het functioneren van het hele bedrijf faciliteren in haar geheel te waarborgen. Tijdens hun studie de studenten van de specialiteit van Aviation Management leren over de organisatie van het werk van de verschillende luchtvaartmaatschappijen. In theoretisch onderwerp cursussen De leerlingen krijgen de nodige theoretische achtergrond: - Algemene onderwerpen in de luchtvaart: Basis van de luchtvaartveiligheid, Luchtvaart Meteorologie, Aerodynamica, Aircraft Structures, operationele procedures en Flight Planning, etc.... [-]