Cursus in Literatuur

Top 24 Cursussen in Literatuur 2018

Literatuur

Literatuur cursussen behandelen een verscheidenheid van onderwerpen en tekstsoorten, beschikbaar in een aantal talen, en ze worden aangeboden aan universiteiten en academische instellingen over de hele wereld. Bedoeld voor studenten met een professionele of persoonlijke interesse in literatuur en het geschreven woord, zijn literatuur cursussen geschikt voor full-time studenten, werkende professionals of iedere andere belanghebbende voortgezet onderwijs studenten. Studiepunten uit Literatuur cursussen kunnen vaak worden toegepast op een opleiding. Andere literatuur cursussen zijn bedoeld voor professionele ontwikkeling en kan waardevolle kwalificaties te bieden in de vorm van een certificaat of diploma te succesvolle cursus afgestudeerden.

Literatuur cursussen vereisen studenten om een ​​aantal teksten te lezen, kritisch denken, en presenteren hun ideeën, interpretaties en inzichten in de klas of via schriftelijke opdrachten. Deze cursussen kunnen overal duren van een paar dagen tot een jaar.Sommige literatuur cursussen zijn beschikbaar deeltijd of online, waardoor het mogelijk is om literatuur te bestuderen, terwijl het beheer van een drukke agenda uit de buurt van de universiteit.

Als je zou kunnen profiteren van het diepgaand onderzoek van de geschreven werken binnen uw academische interesse gebied, lees meer over Literatuur cursussen bij de hieronder vermelde functionaliteit universiteiten en scholen. U kunt uw zoekopdracht met behulp van de drop-down menu's hieronder beperken.

Lees meer

Literatuur Cursussen - Russische

Derzhavin Institute
Campus Deeltijd 1 week Open Inschrijving Rusland St. Petersburg

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan worden genomen in combinatie met de [+]

Dit type cursus bestaat uit 10 lessen 's middags in een mini-groep. De cursus kan alleen worden genomen in combinatie met de standaard groepscursus.

Deze cursus is bedoeld voor studenten van de Universiteit die gespecialiseerd zijn in de Russische cultuur en literatuur. Deze cursus zal studenten in staat stellen een diepgaand begrip van de belangrijkste problemen en ideeën die de schrijvers voornemens waren te krijgen. Met de begeleiding van onze ervaren docenten zullen de studenten te bespreken en te analyseren kenmerken van stijlen van de auteurs en waarderen de kracht van de teksten in het origineel.

Minimum toelating leeftijd: 16 - Cursus start: op aanvraag - Minimale cursusduur: 1 week - Levels beschikbaar: blok 1 A 2.2 - 1.2 B, blok 2 B 2.2 - C 1.1 - Tijdschema: ma-vr, 9:30-01:00 (Standaard groepscursus). Ma-vr 13:30-15:00 - Aantal studenten per klas - 3-5 (min. 2) Extra mini-groep middag cursus "Gouden Eeuw van de Russische literatuur" ... [-]

Cursus Route Fantasy En Science Fiction

Escuela de Escritores
Online Campus Deeltijd 3 jaar October 2018 Spanje Spanje Online Madrid +2 more

Centaurs voorbij Orion is een lessenpakket van de drie niveaus - verdeeld in drie academische jaren - ontworpen om schrijvers te trainen fantasista literatuur. [+]

Hoe maak je fantastische, science fiction en horror schrijven

Centaurs voorbij Orion is een lessenpakket van de drie niveaus - verdeeld in drie academische jaren - ontworpen om schrijvers te trainen fantasista literatuur.

Deze route is denken voor liefhebbers van fantasievolle genres als schrijvers die willen trainen en vinden een gastvrije omgeving om hun verhalen en hun smaak met collega's en docenten te delen. In deze drie gangen, leer je vloeiend als schrijver te spreken, om de middelen en stilistische gereedschappen, goed te gebruiken en te plannen en uitvoeren van het schrijven van een boek project (boek met korte verhalen of roman) van fantasista genre.

U zult ook aan hoe te werken specifiek op elk van de fantasievolle genres; term bedacht door een van onze docenten dat al die genres die niet realistisch zijn, zoals de grote schrik, epische fantasy, science fiction, prachtige literatuur, magisch realisme, steampunk, fantastique, enz. samenbrengt... [-]


De Literatuur Van Cursusschema Kinderen

Escuela de Escritores
Online Campus Deeltijd 2 jaar October 2018 Spanje Spanje Online Madrid +2 more

Er was eens een curriculum van twee niveaus - gespreid over twee academische jaren - speciaal ontworpen voor de opleiding van de schrijvers van de jeugdliteratuur. [+]

Schrijven voor kinderen en jongeren

Er was eens een curriculum van twee niveaus - verdeeld twee schooljaren - speciaal ontworpen voor schrijvers de vorming van de jeugdliteratuur.

Het doel van de route is dat de studenten een gestructureerde schrijfmethode evenals kennis van de geschiedenis en de fundamentals van de jeugdliteratuur en de instrumenten en strategieën die nodig zijn om te slagen in de uitgeverswereld: relaties met uitgevers, agenten, instellingen, methodes promotie en verspreiding van het werk, enz.

Doelstellingen van Routebeschrijving

Over twee jaar zullen de studenten de vaardigheden die nodig zijn om hun eigen redactionele opzet van het project vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke correctie te verwerven, en klaar om het te beheren binnen het kader publiceren van kinderen en jongeren zal zijn. Het zal ook verwierf een werkwijze die kan worden toegepast om zijn toekomstige werken.... [-]


Cursus In Literatuur En Geestelijke Gezondheid: Lezen Voor Welzijn

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Ontdek hoe gedichten, toneelstukken en romans ons kunnen helpen bij het begrijpen van en omgaan met diepe emotionele spanning in deze gratis online cursus. [+]

De grote 18e-eeuwse schrijver dr. Samuel Johnson, die leed aan zware aanvallen van depressie, zei: "het enige doel van schrijven is om de lezer beter te laten genieten van het leven of beter om het te verdragen."

Door de zin van Johnson als uitgangspunt te nemen, wordt in deze cursus besproken hoe gedichten, toneelstukken en romans ons kunnen helpen de tijden van diepe emotionele spanning te begrijpen en ermee om te gaan.

Onderweg hoor je van artsen, die een medisch perspectief bieden, en van mensen die zich op momenten van crisis tot literatuur hebben gewend, waaronder bekende figuren als Melvyn Bragg, Mark Haddon, Sir Ian McKellen en Stephen Fry.

Welke onderwerpen ga je bespreken?... [-]

Cursus: Hoe Een Roman Te Lezen

FutureLearn
Online Deeltijd 4 weken January 2019 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Ga onder de huid van een roman door enkele van de belangrijkste bouwstenen van moderne fictie te begrijpen. [+]

Haal meer uit je lezen

Wat maakt een geweldige roman? Hoe is een roman samen geweven? Hoe kunnen we werken van fictie het beste waarderen?

Beantwoord deze vragen en meer met deze cursus van The University of Edinburgh en het Edinburgh International Book Festival.

Op de cursus ontdek je vier van de belangrijkste bouwstenen van moderne fictie: plot, karakterisering, dialoog en setting met behulp van voorbeelden uit een reeks teksten, waaronder de vier romans die we vorig jaar op de shortlist hadden voor de James Tait Black-fictieprijs. Je onderzoekt ook de formele strategieën die auteurs gebruiken, hoe ze zijn ontstaan ​​en hoe ze ons als lezers beïnvloeden.

Welke onderwerpen ga je bespreken?De cursus onderzoekt specifieke technieken met betrekking tot plotten en tijdelijkheid, waaronder flashbacks, onbetrouwbare vertelling en ingelijste vertellingen.De cursus gaat in op manieren om het karakter te begrijpen, zoals gedrag en motieven.Het onderzoekt kwesties met betrekking tot de presentatie van dialoog, met inbegrip van conversatie stemming en dialect stemmen.De cursus onderzoekt de impact van verschillende instellingen op de ontwikkeling van plot en karakter.Het nodigt leerlingen uit om hun begrip te testen door middel van wekelijkse quizzen en een laatste peer assessment-taak.De cursus behandelt de vier romans op de shortlist voor de James Tait Black fictie-prijs 2017: CE Morgan's The Sport of Kings, Garth Greenwell's What Belongs You, Eimear McBride's The Lesser Bohemians, en Jo Baker's A Country Road, A Tree.Wat ga je bereiken?... [-]

Dublin-writer's Programma

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Ierland Dublin Hongkong Hong Kong +2 more

Of u nu aan het schrijven bent als toekomstige roeping of als creatieve uitlaat, helpen onze cursussen u om uw stem te ontdekken en verkennen en uw ambacht te scherpen. Van kort schrijven en de grafische roman naar digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. [+]

Overzicht

De beroemde lijnen van WB Yeats, de oprichting van James Joyce's "universele stad" in Ulysses, het podium van het Abbey Theater, hebben de blogs van The Irish Times-schrijvers in Ierland woorden en beelden gebruikt om te inspireren, te informeren, te overtuigen en te vermaken Hun lezers al eeuwenlang. Toen ze in de digitale tijdperk kwamen, kwamen schrijvers grotere en meer uiteenlopende publiek door platforms die nog niet een decennium geleden bestaan. Door de studie van hedendaagse Ierse auteurs, evenals die van het verleden, is ons Schrijverprogramma ontworpen om schrijvers te inspireren en uit te drukken om hun vaardigheden naar het volgende niveau te verheffen.

Of u nu aan het schrijven bent als toekomstige roeping of als creatieve uitlaat, helpen onze cursussen u om uw stem te ontdekken en verkennen en uw ambacht te scherpen. Van kort schrijven en de grafische roman naar digitale communicatie en schrijven voor het scherm, onze cursussen bestrijken een breed scala aan stijlen en genres. Kies uit een scala aan opleidingsgerelateerde cursussen, cursussen Ierse cursussen of een stage-of stageopleiding om uw 15-credit programma te creëren.... [-]


Buenos Aires - Geavanceerde Spaanse Onderdompeling

IES Abroad
Campus Voltijd 1 - 2 semesters September 2018 Argentinië Buenos Aires Hongkong Hong Kong +2 more

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, stelt ons programma u in staat om op uw taalvaardigheden te bouwen, terwijl u zich onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast een geavanceerde taalstudie in ons Buenos Aires Centre, kiest u uit een aantal Spaans-geleerde IES Abroad-gebiedsstudies die zich richten op de volgende gebieden: [+]

Overzicht

Je leest, schrijf en spreek Spaans goed, dus waarom ga je opleiding niet naar het volgende niveau? Leef en studeer in Buenos Aires, waar de lokale bevolking open is en geïnteresseerd is in het spreken van Spaans met jou en om je te helpen hun taal, geschiedenis en culturen te leren.

Speciaal ontworpen voor studenten met gevorderde Spaanse taalvaardigheid, stelt ons programma u in staat om op uw taalvaardigheden te bouwen, terwijl u zich onderdompelt in de cultuur van Argentinië. Naast een geavanceerde taalstudie in ons Buenos Aires Centre, kiest u uit een aantal Spaans-geleerde IES Abroad-gebiedsstudies die zich richten op de volgende gebieden:

Literatuur & de Kunsten Mensen, Politiek en Economie van Latijns-Amerika ... [-]

Course about Gabriel García Márquez: Power, History and Love

FutureLearn
Online Deeltijd 8 weken November 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

[+]

Deze cursus zal u toelaten om:

Wat ga je bereiken? Wie is de cursus voor? [-]

Natuurlijk In Het Verkennen Van Engels: Shakespeare

FutureLearn
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Deze gratis online cursus zal worden gekeken naar het leven en werk van William Shakespeare en neemt u van zijn geboortehuis in Stratford-upon-Avon aan het Globe Theatre in Londen, waar hij stelde zijn centrale plaats in het Engels literatuur. [+]

Deze gratis online cursus zal worden gekeken naar het leven en werk van William Shakespeare en neemt u van zijn geboortehuis in Stratford-upon-Avon aan het Globe Theatre in Londen, waar hij stelde zijn centrale plaats in het Engels literatuur.

We zullen kijken naar vijf van de toneelstukken van Shakespeare met de hulp van acteurs en deskundigen uit de hele wereld. Zij zal uitleggen en verken de universele thema's Shakespeare in zijn werk aan bod.

De spelen zijn: Romeo and Juliet, Hamlet, Much Ado About Nothing, The Tempest en Macbeth.

Onze video tutor leidt u door de cursus en kijken naar enkele van de woorden en uitdrukkingen die Shakespeare ingevoerd om de Engels taal.... [-]


Natuurlijk In De Literatuur In Het Digitale Tijdperk: Van Close Reading Naar Verre Lezen

FutureLearn
Online Deeltijd 6 weken April 2018 Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Deze gratis online cursus richt zich op deze belangrijke vragen als het laat u kennismaken met verschillende manieren te interpreteren literaire teksten. We zullen kijken naar beproefde methoden zoals close reading. Wij zullen ook aandacht besteden aan de meer recente, computerondersteunde praktijken zoals verre lezen. [+]

Als we zin van wat we lezen, beschouwen we wat betekent dat het gebruik van de oude culturele techniek van interpretatie. Slechts zelden hebben we eigenlijk weerspiegelen dit proces: wat zijn de middelen die ons helpen begrijpen literaire teksten? Hoe werkt interpretatie werk? En hoe heeft onze toenemende gebruik van e-books en tablets veranderde de manier waarop we lezen en literatuur interpreteren?

Deze gratis online cursus richt zich op deze belangrijke vragen als het laat u kennismaken met verschillende manieren te interpreteren literaire teksten. We zullen kijken naar beproefde methoden zoals close reading. Wij zullen ook aandacht besteden aan de meer recente, computerondersteunde praktijken zoals verre lezen.... [-]


Cursus In Shakespeare En Zijn Wereld

FutureLearn
Online Deeltijd 10 weken Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

William Shakespeare is een van de meest beroemde auteurs aller tijden. 2016 markeerde de 400ste verjaardag van zijn dood, zijn woorden hebben geïnspireerd en verhuisde de mensen uit de hele wereld voor eeuwen. [+]

William Shakespeare is een van de meest beroemde auteurs aller tijden. 2016 markeerde de 400ste verjaardag van zijn dood, zijn woorden hebben geïnspireerd en verhuisde de mensen uit de hele wereld voor eeuwen.

Hoeveel weten we over culturele achtergrond en invloeden Shakespeare's en waarom zijn werken hebben meegemaakt? Om een ​​echt gevoel van hoe de bard wereld eigenlijk zou hebben gezien en gevoeld, zal gerenommeerde Shakespeare academische Professor Jonathan Bate het verkennen van de befaamde collectie van de Shakespeare Birthplace Trust krijgen. Professor Bate is ook de Lead Educator, met Dr. Paula Byrne, op de nieuwe literatuur en Mental Health: Lezing voor Wellbeing FutureLearn koers van Warwick.... [-]


Engels Leren Gcse Cursus

Oplex Careers
Online Deeltijd Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Dit Engels leren GCSE cursus zullen leerlingen met een fantastische inzicht in het leren van de belangrijkste vaardigheden voor te bereiden op het studeren voor hun Engels taal en geletterdheid GCSE's. Met betrekking tot aspecten van de poëzie, fictie schrijven, non-fictie schrijven, transactionele schrijven. [+]

Solliciteer nu voor de zomer 2017

Deze het leren van Engels GCSE cursus zullen leerlingen met een fantastisch inzicht in het leren van de belangrijkste vaardigheden voor te bereiden op het studeren voor hun Engels taal en geletterdheid GCSE's. Met betrekking tot aspecten van de poëzie, fictie schrijven, non-fictie schrijven, transactionele schrijven. Of u nu in een positie waar je nodig hebt om je GCSE in het Engels en niet weet waar te beginnen, of die willen werken op dit gebied en moet het vertrouwen om uw cursus te studeren, of gewoon wilt om nieuwe vaardigheden te verwerven, deze cursus is perfect .

cursus Highlights Prijs: alleen £ 24,00 was £ 299.99 Cursus Type: Online cursus Duur: 90 uur, aanbevolen uur Syllabus: 12 lesmodules Tutor Ondersteuning: Volledige ondersteuning van een docent opgenomen Examens: Ja, examengeld zijn inbegrepen. Start leren: u kunt uw online beginnen met het leren 24/7 en studie in de richting van je doelen. Fine Print Kwalificatie: Level 3 CPD Award Certificaat: PDF Certificaat meegeleverd met natuurlijk optionele harde kopieën £ 9,99. Toegang: Onbeperkt 24/7 toegang voor 12 maanden, optie tot verlenging indien nodig. Compatibiliteit: Desktop, Mac, laptop, tabletten, Smartphone en Smart Devices ... [-]

Een Niveau Engels Literatuur Cursus

UK Open College
Online Deeltijd 700 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Deze volledige nieuwe specificatie A Level cursus kan worden afgerond vanuit huis in uw eigen tempo van overal in de wereld. Studenten kunnen op elk moment per jaar inschrijven 365 dagen en eenmaal geregistreerd kunnen studeren binnen enkele dagen. [+]

Deze volledige nieuwe specificatie A Level cursus kan worden afgerond vanuit huis in uw eigen tempo van overal in de wereld. Studenten kunnen op elk moment per jaar inschrijven 365 dagen en eenmaal geregistreerd kunnen studeren binnen enkele dagen. Geen vaste termijn tijden en geen inschrijving data.

Deze specificatie is ontwikkeld om:

Ontwikkelen van kandidaten kennis van het Engels Literatuur. Putten uit hun ervaringen bij GCSE evenals het aanbieden van een veilige basis voor de studie van het Engels dan A-niveau Ontwikkelen belangstelling en genot van zelfstandige lectuur Ontwikkelen van persoonlijke reacties als critici van zowel literaire en niet-literaire teksten Kwalificatie: A Level Engels Literatuur Erkend: Ja QCF Erkende: Ja Aanbestedende dienst: Edexcel Startdatum: Anytime - We schrijven 365 dagen per jaar Duur: Flexibel - Ongeveer 700 uur - 2 jaar ondersteuning U CAS Points: Afhankelijk van Grades Programma ... [-]

Een Niveau Engels Taal- En Letterkunde

UK Open College
Online Deeltijd 700 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

Deze cursus behandelt de nieuwe specificatie geïntroduceerd in september 2015 UK Open college zijn blij met de mogelijkheid om A-level Engels Taal-en Letterkunde zoals gespecificeerd door Edexcel bestuderen bieden. [+]

Deze cursus behandelt de nieuwe specificatie geïntroduceerd in september 2015. UK Open college zijn blij met de mogelijkheid om A-level Engels Taal-en Letterkunde zoals gespecificeerd door Edexcel bestuderen bieden. De A-niveau is bedoeld om kandidaten aan te moedigen:

Om geïntegreerde taalkundige en literaire benadering in hun lezen en interpreteren van teksten te gebruiken; Om creatief en zelfstandig te gaan met een breed scala van gesproken, geschreven en multimodale teksten, het verkennen van de relatie tussen de teksten; Om onafhankelijke en aanhoudende studies uit te voeren om hun vaardigheden te ontwikkelen als producent en tolken van de taal Kwalificatie: A Level Engels Literatuur & Engels (9ELO) Erkend: Ja QCF Erkende: Ja Aanbestedende dienst: Edexcel Startdatum: Anytime - We schrijven 365 dagen per jaar Duur: Flexibel - Ongeveer 700 uur - 2 jaar support UCAS Points: Afhankelijk van Grades Programma ... [-]

Een Level Klassieke Beschaving Cursus

UK Open College
Online Deeltijd 700 uur Open Inschrijving Verenigd Koninkrijk Groot-Brittannië (UK) Online

De studie van de klassieke beschaving is begrijpelijkerwijs een brede en verreikende één omvat een verscheidenheid van onderwerpen; geschiedenis, literatuur, taalkunde, numismatiek, epigrafie, archeologie, kunst, architectuur en filosofie. [+]

De studie van de klassieke beschaving is begrijpelijkerwijs een brede en verreikende één omvat een verscheidenheid van onderwerpen; geschiedenis, literatuur, taalkunde, numismatiek, epigrafie, archeologie, kunst, architectuur en filosofie. Klassieke beschaving is de term toegepast op de beschavingen van Griekenland en Rome.

In termen van een tijdschaal, wordt klassieke Griekenland meestal beschouwd als de 5e en 4e eeuw, met name de periode tussen het einde van de Perzische oorlogen tot de dood van Alexander de Grote zijn: 479-323 v.Chr. De Romeinse periode is moeilijker vast te pinnen op specifieke data. De meeste universiteiten zullen beginnen met het begin van de Romeinse expansie in Italië in het begin van de 5de eeuw en ren naar plundering van Rome Alaric in 410 na Christus. Deze cursus is bedoeld om u te studeren in uw eigen tempo en is ontworpen om een ​​belang van en inzicht in antieke cultuur te ontwikkelen. ... [-]