ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursussen in Klantenrelaties in Roemenië 2020/2021

Wet cursussen zijn bedoeld om te worden genomen door diegenen die hun persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Of u nu de cursussen in een klaslokaal of online, zijn er een verscheidenheid van gespecialiseerde studie gebieden. Sommige van deze zijn wettelijke theorie, handelsrecht en intellectuele eigendom.

Een relatie met de klant programma is meestal ontworpen om studenten te helpen leren de vaardigheden die ze nodig hebben om te werken in een carrière die klantgerichte, zoals die in de horeca en de detailhandel industrieën zijn. Programma's kunnen onder meer cursussen over marketing, communicatie, consumentengedrag, verkoop en management.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Deeltijd Cursus in Klantenrelaties in Roemenië

1 Resultaten in Klantenrelaties, Roemenië Filter

Balanced scorecard

Institute for Business and Public Administration, Bucharest (ASEBUSS)
Cursus
<
Deeltijd
Engels
Campus

De Balanced Scorecard aanpak van Performance Management seminar is vooral bedoeld voor mensen die zal worden met behulp van de Balanced Scorecard methoden op hun werkplek.

Lees meer