Filter
Cursus
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Cursus Studies in Kinderliteratuur 2019

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Cursus in Kinderliteratuur

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Kinderliteratuur

Escuela de Escritores

Er was eens een curriculum van twee niveaus - gespreid over twee academische jaren - speciaal ontworpen voor de opleiding van de schrijvers van de jeugdliteratuur. ... [+]

Schrijven voor kinderen en jongeren

Er was eens een curriculum van twee niveaus - verdeeld twee schooljaren - speciaal ontworpen voor schrijvers de vorming van de jeugdliteratuur.

Het doel van de route is dat de studenten een gestructureerde schrijfmethode evenals kennis van de geschiedenis en de fundamentals van de jeugdliteratuur en de instrumenten en strategieën die nodig zijn om te slagen in de uitgeverswereld: relaties met uitgevers, agenten, instellingen, methodes promotie en verspreiding van het werk, enz.

Doelstellingen van Routebeschrijving

Over twee jaar zullen de studenten de vaardigheden die nodig zijn om hun eigen redactionele opzet van het project vanaf het eerste idee tot de uiteindelijke correctie te verwerven, en klaar om het te beheren binnen het kader publiceren van kinderen en jongeren zal zijn. Het zal ook verwierf een werkwijze die kan worden toegepast om zijn toekomstige werken.... [-]

Spanje Spain Online Madrid
Vraag informatie aan
Spaans
Deeltijd
2 jaren
Campus
Online
Lees meer in Nederlands