ACADEMICCOURSES

Cursussen in Key Account Management 2020

De meeste bedrijven hebben bepaalde cliënten die vitaal zijn voor hun succes zijn. Het bijhouden van een goede relatie met gewaardeerde klanten kunnen een full-time baan, dat is de reden waarom key account managers nodig zijn soms zijn. Een cursus in key account management kan helpen de studenten leren de juiste technieken voor het faciliteren van goede relaties met waardevolle klanten in een korte tijd.

Wat is een cursus in key account management? Key account management cursussen richten zich op het ontwikkelen van succesvolle en effectieve relaties met klanten in het bedrijfsleven. Meer dan alleen de traditionele pitching van de omzet, dit soort cursussen vaak sprake van intensieve studie van de strategische planning en analyse voor het behoud van belangrijke zakelijke accounts. Cursussen duren vaak maar een paar dagen en wordt afgesloten met een certificaat van de opleiding. Onderwerpen kunnen onder meer de ontwikkeling van strategieën, managementvaardigheden en effectieve client management.

Een voordeel voor key account management cursussen is dat ze vaak vrij kort.Deze cursussen kunnen eindigen met een certificering, wat betekent dat studenten niet per se om jaren door te brengen nemen van lessen om te leren wat ze moeten weten over goede relaties met klanten. Sommige cursussen kunnen ook beschikbaar op het terrein voor bedrijven.

De kosten van het bijwonen van een cursus in key account management is afhankelijk van de cursus provider en de locatie van de cursus. Voor meer informatie over de vergoedingen en collegegeld betrokken bij de cursus van uw keuze, contact opnemen met de cursus provider.

Studenten die volledige cursussen in key account management volop carrière mogelijkheden in leidinggevende posities over de hele wereld kan vinden. Key account manager en client relations manager zijn twee posities in het bijzonder geschikt voor studenten gecertificeerd door middel van dergelijke cursussen. Deze managementfuncties richten op high-profile klanten voor een bepaald bedrijf en op het ontwikkelen en onderhouden van een sterke relatie met de klanten.Veel management posities kan een paar jaar ervaring vereist voor het huren, echter.

Een goed begrip van key account management is vaak noodzakelijk om goede relaties met vitale zakelijke klanten te behouden. In te schrijven in een dergelijke cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

1 Resultaten in Key Account Management Filter

Sales Key Account Management-cursus

Acudemy
Cursus
11 mrt 2020
<
Voltijd
09 mrt 2020
Engels
Campus

De cursus kijkt naar het opbouwen van winstgevende relaties op de lange termijn, zodat uw bestaande klanten langer bij u blijven, meer met u doorbrengen en open staan voor cro ...

Lees meer