Filter
Cursus
Verenigde Staten Studievorm: Alles Duur: Alles

Kijk Cursussen in Journalistiek in de Verenigde Staten

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Als je een talent voor het onderzoek en het schrijven van een master in de journalistiek zou kunnen zijn voor u. Als student, zul je niet alleen leren hoe ze efficiënter te schrijven, maar je zult ook leren hoe je nieuwe invalshoeken op verhalen te ontdekken en kritisch nadenken over het onderwerp.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Cursus in Journalistiek in de Verenigde Staten

Lees meer Lees Minder

1 Results in Journalistiek, Verenigde Staten

Miami Media School

Onze mediascholen bieden geaccrediteerde radio- en televisieprogramma's aan die geaccrediteerd zijn door de Accrediterende Commissie van Carrière Scholen en Colleges (ACC ... [+]

Ontdek hoe je toekomst eruit ziet.

Onze mediascholen bieden geaccrediteerde radio- en televisieprogramma's aan die geaccrediteerd zijn door de Accrediterende Commissie van Carrière Scholen en Colleges (ACCSC), gevestigd in Washington, DC. De school is goedgekeurd door de departementen van Onderwijs in Colorado en Illinois en zijn lid van prestigieuze organisaties zoals de Nationale vereniging van omroeporganisaties.

Het programma biedt internationale studenten de mogelijkheid om een ​​uitzendingstraining uit te voeren in volledig uitgeruste radio- en tv-studio's. Het instructiepersoneel bestaat uit uitzendprofessionals met vele jaren ervaring en omvat lokale on-air radio- en tv-persoonlijkheden. Alle lessen worden gegeven in het Engels.... [-]

Verenigde Staten Miami
Open Inschrijving
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands