Filter
Cursus
Jamaica Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Cursussen op Jamaica 2019/2020

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Enkele universiteiten in de Verenigde Staten hebben voorlichtingsprogramma's in verschillende delen van Jamaica. Het merendeel van de studenten die zich inschrijven voor deze part-time programma's werken professionals die willen om hun opleiding voort te zetten zonder dat u dichter 's Universiteiten verhuizen naar de natie. Jamaica is het derde grootste eiland in het Caribisch gebied.

Cursussen op Jamaica

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

University College Of The Caribbean

Deze korte 2 en 3 weken intensieve cursussen zijn ontworpen om de student in staat om Engels te gebruiken in real-life situaties. ... [+]

Vakantie ESL

Deze korte 2 en 3 weken intensieve cursussen zijn ontworpen om de student in staat om Engels te gebruiken in real-life situaties door het verstrekken van de dagelijkse conversatie activiteiten over alledaagse onderwerpen op een leuke en comfortabele sfeer te verbeteren.

[-]
Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Voltijd
2 - 3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University College Of The Caribbean

Het programma is een drie (3) weken lang, drie (3) credit offer dat de Jamaicaanse cultuur verkent door middel van een intensieve (op de campus) studie en praktijkervarin ... [+]

De Jamaicaanse culturele onderdompeling programma

Het programma is een drie (3) weken lang, drie (3) credit offer dat de Jamaicaanse cultuur verkent door middel van een intensieve (op de campus) studie en praktijkervaring. Onderwerpen zijn onder meer een overzicht van de taalkundige, historische, geografische, sociaal-politieke, economische en artistieke uitingen van het land.

De sterk gewaardeerd merk van Jamaica biedt een unieke culturele mix, een afspiegeling is van de internationale gemeenschap en zoals verwoord in het motto van het land; "Out of Many, One People".

Internationaal gerenommeerde excellence van het land in voedingsmiddelen, de kunst, sport, dans en muziek, geeft gebieden van speciale interface voor de deelnemers, allemaal in een geografische ruimte, die de waarde voordeel van de UCC Jamaicaanse culturele onderdompeling ervaring definieert.... [-]

Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University College Of The Caribbean

Deze cursus is bedoeld voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd hebben in het verleden. ... [+]

Engels als tweede taal

Intermediate Engels: Deze cursus is bedoeld voor studenten die al enige kennis van het Engels hebben of die Engels gestudeerd hebben in het verleden.

De cursus richt zich op de syntaxis, woordenschat ontwikkeling, uitspraak, evenals academische voorbereiding vaardigheden, waaronder kritisch lezen, begrijpend luisteren, aantekeningen maken en schrijven van meerdere paragraaf essays. Deze cursus zal de studenten helpen met de vaardigheden die nodig zijn voor de universiteit klassen.

Engels voor gevorderden: Deze cursus is bedoeld voor degenen die kennis hebben van de meeste Engels taal concepten die werken in de richting van fluency hebben.

... [-]
Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Voltijd
9 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of New Orleans College of Business Administration

Het programma wordt aangeboden op slechts een paar universiteiten in de Verenigde Staten. Na afronding van het programma zal het IIA een certificaat van afronding afgeven ... [+]

Het Department of Accounting aan de Universiteit van New Orleans biedt het Institute of Internal Auditors (IIA) een goedgekeurd intern auditprogramma. Het programma wordt aangeboden op slechts een paar universiteiten in de Verenigde Staten. Na afronding van het programma zal het IIA een certificaat van afronding afgeven. Het programma bestaat uit twee verplichte vakken die beginnen met Interne Auditing I (ACCT 4167/6167) in het voorjaar semester. Deze cursus wordt gevolgd door Interne Auditing II (ACCT 4168/6168) in het herfst semester. Studenten zijn ook verplicht om een ​​stage of mini-stage te voltooien en het Certified Internal Auditing (CIA) examen af ​​te ronden.

Interne Auditing Programma leerplan Het curriculum bestaat uit het volgende: Interne Auditing I - 4163/6162 in het voorjaar semester. Interne Auditing II - 4164/6165 in het herfst semester. Neem het CIA examen. Voltooi een stage of mini-stage. ... [-]

Jamaica Kingston
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands