ACADEMICCOURSES

Cursussen in Internationale handel in Mexico

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Een opleiding gericht op de internationale handel kunnen studenten de vaardigheden en de informatie die nodig is om een ​​deel van de gemeenschappelijke uitdagingen in een carrière op dit gebied aan te pakken. Deze bevatten vaak de posities van de handel specialist, compliance analist, business development associëren en import specialist.

Mexico is een van de meest populaire toeristische landen op de planeet. Het land heeft zowel tropische en gematigde zones zodat studenten de beste tijd hier. Als je wilt studeren voor uw cursus in de Nationale Autonome Universiteit van Mexico, zal het een schitterend leven met veel entertainment in het land ook.

Cursus in Internationale handel in Mexico

1 Resultaten in Internationale handel, Mexico Filter

Certificering in International Purchasing and Supply Chain

Tecnológico de Monterrey (Educación Continua Presencial)
Cursus
06 mrt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
96 uur
Spaans
Campus

Het maakt het internationale beheer van aankopen en benodigdheden een sleutelfactor voor het concurrentievermogen en het commerciële succes van uw bedrijf.

Lees meer