ACADEMICCOURSES

Cursussen in International Business in Zuid-Amerika 2020

Een cursus wordt verwezen naar een gespecialiseerde opleiding. Het duurt meestal plaats op de campus, maar kunnen online worden geleverd. Cursussen zijn populair voor mensen die willen specifieke kennis krijgen in een onderwerp.

Internationaal ondernemen is een academische omgeving die studenten voorbereidt op het werk in de mondiale markt. Vaak klassen kunnen omvatten de productie in het buitenland, ondernemerschap, cross-culturele kwesties, management, en operaties. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een programma of een andere studie gebied te ondersteunen.

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Cursus in International Business in Zuid-Amerika

3 Resultaten in International Business, Zuid-Amerika Filter

Undergraduate Course - International Business

EAN University
Cursus
jan 2020
Online

De sociale en economische ontwikkeling van ons land hangt af van de mogelijkheid om-in het beheer van particuliere en overheidsinstellingen-mensen in staat om uitgebreide bezi ...

Lees meer

De weg naar succes in Latijns-Amerika, 17e editie

Universidad UADE
Cursus
mrt 2020
<
Voltijd
<
14 weken
Engels
Campus

Uniek internationaal managementprogramma, 100% Engels afgeleverd met internationale en lokale studenten uit Argentinië.

Lees meer

Corporate business in Latijns-Amerika

Pontificia Universidad Católica Argentina
Cursus
<
Voltijd
Spanish
Campus

Corporate business in Latijns-Amerika zal de fundamenten en de basisprincipes van welke criteria bedrijven gebruiken om zaken te doen vanuit een Latijns-Amerikaanse perspectie ...

Lees meer