ACADEMICCOURSES

Cursus Studies in International Business in Europa 2020

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variëren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Internationaal ondernemen is een academische omgeving die studenten voorbereidt op het werk in de mondiale markt. Vaak klassen kunnen omvatten de productie in het buitenland, ondernemerschap, cross-culturele kwesties, management, en operaties. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een programma of een andere studie gebied te ondersteunen.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Cursus in International Business in Europa

1 Resultaten in International Business, Europa Filter

China Business Learning Summer Program

Shanghai University of Finance and Economics with ECSA Global
Cursus
<
Voltijd
<
2 maanden
Campus

De China Business Leren Zomer Programma is het vlaggenschip natuurlijk ook Bo onderwijs belichaamt onze geest van internationaal onderwijs in combinatie met professionele ontw ...

Lees meer