ACADEMICCOURSES

Cursussen in International Business in Canada

U kunt meestal opleidingen in het hoger onderwijs als je 18 jaar of ouder. Ze zijn regelmatig onderwezen op universiteiten, hogescholen en professionele instellingen zoals kunstacademies of agrarische hogescholen - die bijna allemaal hebben hun eigen websites. U kunt een breed scala van vaardigheden, bijvoorbeeld, diploma, bachelor graden, stichting graden en post-graduate graden.

Bedrijven over de hele wereld zijn het aanboren van nieuwe markten door te gaan internationaal. Een meester van het internationale bedrijfsleven is een grote aanwinst voor werkgevers. Het stelt hen in staat om een ​​persoon die de wereld van het bedrijfsleven begrijpt buiten de grenzen van hun eigen land te huren.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Cursus in International Business in Canada

1 Resultaten in International Business, Canada Filter

Bedrijfskunde - internationale business

Fleming College
Cursus
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Met de Business Administration - International Business programma kunt u de vaardigheden voor een carrière met de wereldwijde logistieke bedrijven, expediteurs, import / expor ...

Lees meer