Cursus in Internationaal Management

Beste Cursussen in Internationaal Management 2018/2019

Internationaal Management

Een cursus in internationaal management is ideaal voor studenten die hebben een achtergrond die wiskunde, zakelijke communicatie en basis computer toepassingen bevat. Degenen die op zoek zijn naar een hogere graad in het management of werken in de richting certificeringen vaak dit type cursus.

Iedereen kan zich afvragen, wat is een cursus in internationaal management? Het is meestal een onderdeel van een programma dat studenten voorziet van de kennis en vaardigheden om te onderzoeken, te beheren en te analyseren facetten van de internationale handel voor bedrijven. Een instructeur met expertise op het veld kan cursusmateriaal te presenteren in een verscheidenheid van formaten, met oefeningen en projecten die de studenten vertrouwd te maken met problemen die zich kunnen voordoen in hun carrière.

Na voltooiing van de cursussen, een student kan de fundamenten van toepassing geleerd in meer geavanceerde klassen. Deze kennis is direct gunstig voor degenen die al een carrière vastgesteld.

Cursussen in internationaal management zijn beschikbaar over de hele wereld, en ze verschillen in de diepte van het materiaal aangeboden en de lengte van de klas. Kosten verschillen sterk op basis van deze factoren, maar een persoon die geïnteresseerd is kan leren over de kosten die specifiek zijn voor elke instelling terwijl het onderzoeken van de cursussen die zijn of haar educatieve behoeften.

Internationaal management omvat een aantal verschillende gebieden. Deze omvatten de internationale handel onderzoek, supply chain management, human resources management, sales en marketing, om een ​​paar te noemen. Studenten met een aantal cursussen afgerond kunnen in aanmerking komen voor entry-level posities, terwijl een graad hen voor te bereiden op tussenliggend niveau posities. Business development managers, internationale sales managers en logistieke coördinatoren zijn slechts drie van de vele keuzes beschikbaar voor degenen die een baan in dit gebied voort te zetten.

Een cursus in internationaal management wordt meestal gezien als een onderdeel van een undergraduate of graduate niveau programma, en veel instellingen hebben voorwaarden waaraan moet worden voldaan voordat de inschrijving is mogelijk. Om studenten te helpen bij het vinden van de cursus die goed voor hen is, veel universiteiten bieden afstandsonderwijs opties. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Internationaal management en leiderschap - im

International Business School Americas
Campus Voltijd July 2019 Italië Altavilla Vicentina Brazilië São Paulo +1 more

Ontwikkelen van essentiële vaardigheden in het management en het creëren van zakelijke leiders, ongeacht het gebied van de deelnemer neemt deel. Het laat de deelnemer om leidinggevende functies en de mensen te leiden en bestuurlijke processen met een internationaal zicht te verbeteren. [+]

Cursus Studies in Internationaal Management. Periode: januari en juli Studielast: Hele dag lessen en activiteiten voor 3 weken - 80h in de klas en 8 uur extra activiteiten. Faculteit: Specialist professoren van de universiteit, met grote academische en professionele ervaring. Dynamiek van de klas: theoretische lessen, gevallen discussies en praktische activiteiten Students 'profiel: Graduaat geïnteresseerd in Administration Extra activiteiten: Bezoek aan de World Trade Organization in Genève, Zwitserland, en de modewijk van Milaan, Italië. Aantal studenten in de klas: 15-30 Investering: € 5,100 + inschrijfgeld € 60 - check beurzenprogramma's Betalingsvoorwaarden: maximaal 10 termijnen Intekenperiode: op aanvraag Doelstellingen van het programma ... [-]