ACADEMICCOURSES

Deeltijd Cursus Studies in Intensief Engels in de Verenigde West Chester Verenigde Staten 2021

Cursussen zijn academische lessen gegeven door gekwalificeerde instructeurs die bedoeld zijn om de kennis van een bepaald gebied of training deelnemer te verbeteren in een bepaalde discipline. Cursussen variƫren in grote lijnen in termen van lengte, omvang, inhoud en duur.

Intensieve taalcursussen Engels kunnen mensen met talenkennis die kunnen helpen professionals worden meer waard op de werkplek te bieden. Deze vaardigheden kunt u meer verhandelbaar als werknemer te maken en kan uw winstpotentieel te verbeteren.

 

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Deeltijd Cursus in Intensief Engels in de Verenigde West Chester in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Intensief Engels, West Chester Filter

Engels voor International Business Course

Miami University - Regionals
Cursus
sep 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

Globalisering is een van de bepalende concepten van onze tijd. Hier leest u hoe HR competente bedrijfsleiders op het wereldtoneel kan worden. Investeer in uw medewerkers en ve ...

Lees meer

Intensief Engels Programma

Miami University - Regionals
Cursus
jan 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Het Miami University English Language Center (ELC) -programma biedt intensieve Engelse taalonderwijs aan niet-moedertaalsprekers van het Engels en is gebaseerd op de Miami Uni ...

Lees meer